השרשור היומי 10/12

• פותח הנושא n k
  • פורסם בתאריך

SuGaRBabe1

New member
אוף אין לי כוח ../images/Emo122.gif

אני צריכה לקום עוד 5 שעות וממש לא בא לי
ואפילו לא סיימתי לסדר את התיק... מחר וביום שני אני בטיול יחידה... בשאר השבוע בבסיס כולל סופ"ש נתראה ביום רביעי הבא.... :[

Gal isr

New member
"אני חייב לשכוח...ולא מוכן ולא רוצה

לא רוצה לסלוח עוד פעם, כי נדפק המוח, אני שבור אני גמור" (סינרגיה). עליתי על סקופ, האוטו שלי לבן! כן כן, הוא עבר שטיפה Best הבוקר
(לא לדאוג, לא אני רחצתי
). יותר מאוחר היום, להסתפר, להכניס את הפלאפון לסלקום לטיפול 10,000 והחלפת פאנל, להמשיך לארוז...ועוד 4 ימים לתאילנד?

AndreaCorr ©

New member
מממ

ליוויתי שתי חברות לבקו"ם... היה מוזר. אבל סבבה. אני מקווה לסדר קצת את החדר ובצהריים יש לי דייט עם דרורי

onix 88

New member
הייתי צריך להיות עכשיו בבקום

בעיצומה של שרשרת החיול! למה לא התגייסתי היום?
אני כבר מספיק מבוגר בשביל זה! אז במקום זה, אני אלך לעבודה מאוחר יותר, ואולי אצא עם ידידה שיש לה יומולדת. מקווה גם להצליח לדחוף את מתמטיקה באמצע. יום טוב!

shiran™

New member
../images/Emo82.gif*פיהוק*

עבדתי מ6 עד 4 וחצי. וגיליתי שמגיעים לי כמה ימי חופש בתשלום לפני שאני מתגייסת. מקווה שאוכל לממש אותם למרות שכבר מתחילה שנה חדשה, כי אני מתכוונת לקחת אותם בפברואר. זהו. עייפה.

בעעע

עוד 3 ימים צבא! מישהו שהתפקיד שלו זה ליהיות בבק"ום בירר לי היום, ומסתבר שכתוב שאני מיועדת למ.צ. כל הזין! מקווה שהקצין מיון יציע לי עוד דברים
ומחר אני צריכה ללכת ללשכת גיוס לרופא בגלל המיגרנות שלי. פוף.

jenngirl

New member
אני על סף התעלפות../images/Emo82.gif

המצב הבריאותי שלי בריצפה. אני מצוננת ומשתעלת+פצע רציני בקרנית של העין[שאומר שאסור לי להיות עם עדשות במשך שבוע]. ועוד שבוע ויומיים עד לתחילת השבוע עם ההופעות. היום הייתה משמרת מעצבנת שכזו,היו אנשים לא סבלניים והרגשתי לא טוב. מזל שלא עבדתי ערב,הייתי סובלת את האוהדים של בית"ר. קיבלתי משכורת היום,ומצאתי עם מי ללכת למוניקה סקס
קרררר לי. שיהיה המשך יום נעים.

Gal isr

New member
רק אני לא קיבלתי משכורת עדיין?

אם מחר בבוקר היא לא בחשבון שלי אני מתקשר ישר למנהל אזור שלנו לבדוק מה קורה. השבוע עם ההופעות, את מתכוונת לאביב גפן-משינה-מה עוד?

jenngirl

New member
דווקא לא../images/Emo82.gif

אתה מבין יותר ממני במשכורות,אבל זה תחילת שבוע ובטח לוקח זמן עד שהכסף עובר לחשבון. השבוע וחצי של ההופעות:[כל הופעה בשורה נפרדת,מסודר לפי התאריכים]. סינרגיה,בית הבובות והיהודים מוניקה סקס יוני בלוך אביב גפן

Gal isr

New member
בשישי אין בנקים? כי אמור היה להיכנס

בשישי ואז היום הייתי רואה את זה.

jenngirl

New member
יש../images/Emo82.gif

תלוי באיזה בנק אתה,וגם הבנקים פתוחים רק חצי יום בגלל שזה שישי. וגם עד שהכסף עובר וכו'... [ד"א,כמה קיבלת אם אפשר לדעת?P: נראה לי זו המשכורת הכי גבוהה שקיבלתי אי פעםD:]

Gal isr

New member
אמור להיכנס לי 4000 ש"ח

אחרי 200 ש"ח מס בריאות וביטוח לאומי וכל ההורדות האלה. כמה יצא לך? 4,000 זה הקבוע שלי בחודשים האחרונים... רק דצמבר יהיה נמוך מאוד בגלל תאילנד

jenngirl

New member
וואו!../images/Emo82.gif

אתה באמת נטחן בעבודה. 3600 ש"ח אחרי כל הניכויים. גם לי נראה שדצמבר יהיה לי נמוך,מרוב כל ההופעות וכו'. כמה זמן אתה נוסע לתאילנד ועם מי?

Gal isr

New member
12 יום, משפחה

אני לא מרגיש נטחן בכלל...אפילו כשיש לי יום חופש אני בא להגיד שלום והכל שם, כי ממש אין מה לעשות בבית יום שלם
אני עובד שש פעמים בשבוע, 6-8 שעות ביום בתנאים די נוחים (אתמול איחרתי בשעה למשל, אישרו ולא עשו כלום על זה), רציתי להישאר עד שבע בערך ונתנו לי..גמישים איתי שם. בכל מקרה אין לי הרבה כסף עכשיו..קניתי מתנה מחשב נייד במחיר של חודש וחצי עבודה כזו
אני הולך רק למשינה בזאפה בתחילת ינואר 07'.

jenngirl

New member
יפה לך[:../images/Emo82.gif

למשינה אני לא הולכת בינתיים... אני מניחה שאם הם יעשו הופעה בסביבות פברואר[חשמלית] אני אלך. יהיה לי חסך רציני בהופעות בפברואר-מרץ.

K e R e N18

New member
יאא גמאני קיבלתי משוכרת היום../images/Emo13.gif

3500.. סבבה סבבה
ותרגישי טוב! גם לי היה ת'סיבוך הזה עם העיניים והעדשות.. נקווה שיעבור לך מהר

הא1ר

New member
מה שעשיתי היום

חזרתי מאוחר אתמול מאילת, הייתי בקורס צלילה והיה גדוווול. היום עבדתי כמעט כל היום וקצת נמאס לי. הגעתי למסקנה שלקבל כסף בלי לעבוד זה הרבה יותר כיף. וזהו, עכשיו מתכננים טיול..

SuperGirl711

New member
אני רוצה לירות בעצמי ואני רוצה למות

ואני רוצה פשוט להיעלם ולא להיות קיימת יותר ואני רוצה לבכות עד שלא ישארו יותר דמעות.

למעלה