השרשור היומי!! יום ג' 02/08/2005

omer87

New member
השרשור היומי!! יום ג' 02/08/2005

אנחנו עכשיו בצאט,,,,, ועוד 9 ימים עומר חייל

yaeli87

New member
עומר אל תעזוב אותנו ../images/Emo7.gif

אנחנו יותר מאאאאגניבים משוטרים
למרות שיתאים לך הכובע
עומר והכובעים אמממ אין משהו מיוחד לעשות היום לא החלטתי אם בערב הופעה של סינרגיה או מסיבת גיוס וחםםםם לייייייייייייייייייי

פגית

New member
למה אתה בטוח שתהיה שוטר?

*קשה לי לכתוב שוטר חחחחחחחחחחחחח אני אוטומטית עושה את זה לא נכון..

סיונתו

New member
אני לא יודעת מה איתכם אבל...

הייתי אצלו 6 שעות וראינו טלויזיה והכי נגיעות שהלכו שם זה היה שנגעתי לו ביד שהיה לו פעם שבר (לפי 5 שנים בערך...) אממממ... אבל היה ממש ממש נחמד...
מחר
צעקות מהרופא ואז... אלוהים גדול לילה טוב, גיוס נעים למי שמתגייס...
אני רוצה גםםםםםםם

Bitch47Percents

New member
התעוררתי עכשיו

ואני לא מרגישה סימנים של עייפות.. אז אני עולה למיטה לראות אם זה נכון, ואם עד 6 וחצי לא ארדם, אני הולכת לחדר כושר

lihi r

New member
היום...

אין לי ממש תכניות להיום חוץ מפשוט לא לעשות כלום בערב אולי אני אקבע עם חברות ללכת לקניון

פגית

New member
אמממממממ קמתי מוקדם יחסית..

אין לי ממש תוכניות היום,נראה שאמא מתרכחת ואולי אולי אני אצליח לשכנע אותה לחדש את האק' שלי, או לפחות לקנות דג קרב,נראה..קבעתי שיעור רכיבה ליום ראשון.. היום אני כבר שבועים אחרי הניתוח,נראה כיאלו עבר הרבה יותר זמן,ושואלים אותי כל המן איך אני מרגישה ואני כזה נו מה אתם רוצים כבר עבר מלא זמן ואז אני נזכרת שעברו רק שבועים..

mta16

New member
בוקר טוב!!!

אני היום הולכת לעשות על האש עם חברים..ובערב הולכת להופעה של סינרגיה... :) יום טוב שיהיה לכולכם!

A N I g M A

New member
אומייגאד מה חייל;[

המ. כרמיצי אל תחרימי אותי אני אוהבת אותך
אמ. אני אהיה בקניון היום וזה

Skaat Girl

New member
צהריים טובים../images/Emo42.gif

קמתי לפני 10 דקות בערך... וכמו כל יום אין תוכניות מיוחדות... המשך יום נעים לכולם

light angel

New member
בהצלחה לעומר!! ../images/Emo140.gif

אני הייתי היום בבדיקות שמיעה מטעם המודיעין. היה מפחיד משהו
נכנסתי לתא קטן שעשה לי קלסטרופוביה, השמיעו לי צפצופים שבקושי אפשר לשמוע ואמרו לי ללחץ על כפתור כשאני אשמע צפצוף. שמעתי את הדם הולם בראשי טוב יותר מאשר את הצפצופים האלה...
אבל בסופו של דבר אמרו לי ששמיעתי תקינה
אז אני בסדר
עכשיו אני מחכה לתשובות מהתחקיר בטחוני, ואני שם
פפפפפ... עכשיו אני נחה

אני ../images/Emo140.gif

עכשיו חזרתי הביתה מחבר שלי
וכואבת לי הבטן =\ ואני לומדת לתאוריה כי מחר אני ניגשת
ובטח אני יעשה משהו בערב מממ ... וזהו

10GaZ

New member
יום שלישי הגדול ../images/Emo9.gif

היה היום חם בחוץ כמעט כמו בבורסה
אלה ששמו את הכסף על מניות הרוויחו כ3.2 אחוז (שמתם 1,000 הרווחתם 32 שקלים). התותחים בבורסה הרוויחו לא פחות מ585.7 אחוזים (שמתם 1,000 הרווחתם 4857 שקלים!!!). כל זה קרה ב4 שעות
חוצמזה היום סיימתי לעבוד להשבוע, מחר אני משתתף בכתבה ומחרתיים תחקיר. אללי, יום טוב!

למעלה