השרפה בלוד

השרפה בלוד

שבוע טוב לכולכם ותודה לכל הכבאים והצופים מכל תחנות גוש דן על העזרה בכיבוי השריפה באזור תעשיה צפוני בלוד רק לא מזמן חזרו אחרוני הכבאים לתחנה ממקום השרפה במקום עובד צוות אחד עד לשעה זו יותר פרטים אני הכתוב בבוקר וכמובן שיש תמונות מהשרפה אני השתדל לעלות את חלקם כעת ושוב תודה לכל הכבאים והצופים שהיו בשרפה בברכת חברים גיא מנשרוב ש-כ איילון

תמונות מהשרפה בלוד

טוב חברים זו התמונה האחרונה ללילה יש לי עוד הרבה תמונות וקיבצי וידאו מה שרוצה יכול לכתוב לי לאימייל ואני השלח לו את יתר התמונות גיא

רם 3

New member
גיא ....

גיא מה המצב? זה יותם זוכר רציתי לומר שהיה פצצות אין אירוע טוב מאוד .רציתי לומר גם שכל הכבוד לכל הצוותים שהיו במקום ובמיוחד לרמלה שהוציאו אותנו לאירוע כי לי היה משעמם בתחנה.... טוב בייי

shlomi102

New member
סחת´ן גיא

איזה תמונות גיא כל הכבוד , מבקש לשלוח לי את התמונות וקבצי וידאו תודה!

shlomi102

New member
הרווחתם שריפה

בוקר טוב גיא , מקווה שנהנתה בשריפה רק שתדע סיימתי משמרת הלכתי לביתי ואחרי 20 דק´ יצאו מהתחנה לסיוע עבורכם הפסדתי רציתי מאוד להגיע.{כמר גובה די נצבלה}

shlomi102

New member
סולם הידראולי של גבעתיים

תראו איזה יופי הסולם שלנו בתמונות

fireman

New member
גיא - זכיתם להיות האירוע הראשון

שיכנס לגלריות אני מתכוון להקדיש אגף לגבי השריפה שלדעתי היא מבין הגדולות שידעה מדינת ישראל מתחילת שנת 2002 שלח אליי כל חומר אפשרי כולל תמונות, קטעי וידאו, מידע טקסטואלי, תרשימים של איזור האירוע הכל!! הכל ייכנס לגלריות! תמונות מעולות!! יישר כוח לכל המשתתפים באירוע, כבאי וקציני איילון וכל התחנות המסייעות על כבאיהם ומתנדביהם!

לערן

שלום ערן מחר בבוקר יש תחקיר על השרפה אצלנו בתחנה אני מבטיח לעלות על הכתוב את כל הקשור לאירוע הנ"ל בנתיים אני עסוק בשחרור חלקים רבים בגוף ובהשלמת שעות שינה אז כמו שאמרתי את הכל רק מחר בבוקר ביי גיא

למעלה