השריר של השוק ברגל!!!

deep ocean

New member
השריר של השוק ברגל!!!

יש את הלהב התחתון ברגל, ומאחוריו יש את השריר של השוק ברגל... בקיצור, אתמול התעוררתי מהשינה כאשר השריר נתפס שם, וזה כואב!!! חבל לכם על הזמן כמה שזה כואב!!! אתם מכירים את זה? קרה לכם כבר פעם? בעבר הרחוק (נניח לפני כמה שנים) היתה תקופה שזה היה קורה לי הרבה וזה הפסיק. אתמול זה קרה לי שוב, והפעם הקודמת היתה לפני כשבוע! זה כל כך כואב. פעם אמרו לי שזה קורה בגלל לחץ. אם נמצאים בלחץ אז זה קורה. למה זה קורה? איך מטפלים בזה?

Yin

New member
תרגילי גמישות למקום +

עיסוי של כל החלק התחתון של הרגל, כולל עקב וכף רגל, עדיף עיסוי נמרץ. על העיסוי להיות באוירה רגועה ונא להקדיש את מלא תשומת הלב לעיסוי.

deep ocean

New member
תודה על העצות YIN

צפה לטלפון היום

אינקה

New member
../images/Emo20.gif טכניקה נוספת

היא לחשוב "מה אני מרויח מזה שכואב לי". זה יכול להיות כל דבר, החל מפטור מעבודות בית, דרך פטור ממחובות לבן הזוג (
) וכלה במתן לגיטימציה עצמית לצרכים פנימיים או בקשה לתשומת לב של משהו שלא בא לידי ביטוי די צרכו. מניסיון, אין דבר כזה "במקרה" או "ללא שליטתי". לגופנפש יכולת לווסת את עצמו כמעט ללא גבול. אם משהו "קורה" זה כי איפשרנו לו או גרמנו לו. עיקר המשחק של הגופנפש הוא בהסטת המודעות. "אוי לא שמתי לב..." בגלל זה קורים לנו רוב הדברים שלא "רצינו" בהם. ומי שולט בתשומת הלב?

deep ocean

New member
האמת שזאת החשיבה גם שלי

כך אני מתייחסת לכל הדברים שמתרחשים. מה הצורך שהדבר ממלא אצלי? (למשל, כך אני מטפלת בסרטן) לא ברור לי מה הצורך שזה ממלא אצלי..להתעורר בבוקר עם כאבים חדים ברגל...אני עוד אחשוב על זה

deep ocean

New member
הי עזרת לי! פתאום הבנתי!

(זה לא קשור לקיר, אבל המשפט עזר לי) תודה אינקה

אני הכי אוהבת

את המשפטים האלה.. מישהוא אומר משהוא בהקשר אחד ולנו זה עושה המון בהקשר אחר לגמרי...

היי מיכל פשוט היתה לך נפילה של...

מלח בגופך, בשפת המדע קוראים לזה נתרן. האשלגן והנתרן שבגופנו אחראיים או לוקחים חלק בתהליך של מערכת העצבים. נניח העברת פקודה מהמוח לשריר " היי תעבוד כבר"... התופעה שאת תארת קורת לרוב האנשים בבריכות השחיה. נשים בהריון סובלות מהתופעה ככל שההריון מתקדם. בדרך כלל הכאב מופיע לפרק זמן של עד דקה פלוס מינוס... כשהתופעה קוראת לך תנסי לשים מעט מלח מתחת ללשון ותבדקי את המהירות שהכאב נעלם. אור ואהבה אין סופית מיכל

Lagrangian

New member
גם לי זה קורה הרבה..

(בשוק) - אבל אמרו לי שזה קורה רק לנשים בהריון..:). זה בד"כ קורה לי כשאני מתעורר משינה אחרי אימון. בפעם הבאה אני אנסה את עניין המלח, אם אני אצליח להוציא הגה ולבקש ממישהו :)

היי לגראנגיין אולי אתה מתאמן קשה מי

מידיי... אולי אתה מעמיס על עצמך יותר ממה שגופך הפיסי יכול לשאת, או אז מערכת העצבים נכנסת לסוג של מצוקה ובאמת אז חסרים לך אותם מלחים בגוף. אתה לא צריך למהר לאף מקום, אתה תגיע למקום הכי טוב שאתה שואף אליו גם בלי להתעלל בגוף הנפלא שלך, חוץ מזה שמעתי שיש איזה שהוא נוזל משקה לספורטאים משהוא כמו איזו.. לא יודעת את השם המדויק שאפשר לשתות תוך כדי אימון והוא מחזיר את המינרלים והויטמינים בזמן אמת תברר אולי זה הפתרון המידי עבורך. בהצלחה עם הרבה אהבה אין סופית מיכל

למעלה