השרדות תגידו, יש למישהו מושג אם יס ישדרו את העונה החדשה של השרדות, ואם כן אז מתי? שנה טובה לכולם.
T talyy New member 30/9/05 #1 השרדות תגידו, יש למישהו מושג אם יס ישדרו את העונה החדשה של השרדות, ואם כן אז מתי? שנה טובה לכולם.
ג גינגימניה New member 30/9/05 #2 תשובות../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif יש מצב שתבוא העונה ה11 של השרדטות, מתי? אני מאמינה שבקרוב-באר''הב הם רק בפרק 3, אז יש מצב שיתחיל עוד כמה חודשים {3 חודשים או2 } כמובן ,הכל בגדר אולי
תשובות../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif יש מצב שתבוא העונה ה11 של השרדטות, מתי? אני מאמינה שבקרוב-באר''הב הם רק בפרק 3, אז יש מצב שיתחיל עוד כמה חודשים {3 חודשים או2 } כמובן ,הכל בגדר אולי
M MooTzk New member 30/9/05 #3 אאל"ט יס יעלו את עונה 11 בסביבות נובמבר. קראתי על זה איפשהו(נראה לי ביחד עם הידיעה שהם קנו את פריזון ברייק), אבל אני לא בטוח בזה ב100%, אז אל תאשימו אותי אם זה לא מתרחש בסוף
אאל"ט יס יעלו את עונה 11 בסביבות נובמבר. קראתי על זה איפשהו(נראה לי ביחד עם הידיעה שהם קנו את פריזון ברייק), אבל אני לא בטוח בזה ב100%, אז אל תאשימו אותי אם זה לא מתרחש בסוף
O ofofofof New member 30/9/05 #4 גם אני שמעתי על זה.. אבל גם אני לא יודע מאיפה.. פשוט אחותי אמרה לי שישדרו את העונה ה-11 בנובמבר..