השרדות

Itay5690

New member
למה??למה דווקא רופרט

איזה באסה שהעיפו את רופרט הוא היה אחד השחקנים האהובים והטובים ביותר בכל היסטוריית הישרדות.........ממש חבל שהעפיו אותו

lordof the

New member
חח כן הייתי גם בהלם, אבל זה דווקא

הצעד הכי טוב שיכל לקרות העונה, זה הוסיף כל כך הרבה לעניין ועכשיו אולי תהיה תחרות אמיתית בין המתמודדים, ולא רק בין רופרט לברטון (שונא אותו).. אני מת לדעת כבר מה השקר הזה שיגידו בפרק הבא..

cwn

New member
אל תדאג

הוא יחזור בעונה 8 (למרות שהיא לא תשודר) ולזה שמעליך, חבל לי לספיילר אז אני רק אגיד שג'וני פיירפליי זה השקרן הכי גדול שהשתתף במשחק.

Itay5690

New member
חברה....אל תיהיו בטוחים שהעונה ה-8

אף פעם לא תשודר זה עניין של זמן פשוט עד שהערוץ יקבל זכויות על הסדרה

cwn

New member
לא אמרתי שהיא אף פעם לא תשודר

אמרתי שהיא לא תשודר לפני שיתחילו לשאול מאיפה אני יודע שישדרו עוד עונות, ולא ישדרו. נצטרך לחכות כמה שנים עד שהערוץ יקנה שוב את השרדות, שנתיים-שלוש, כדי שהם יוכלו לקנות כמה עונות במכה ולא עונה עונה. מצד שני אולי הערוץ יחליט לשדר את השרדות פעם בשבוע ולקנות עוד עונות ובדרך הזו הוא ישדר כל עונה, שידורים חוזרים שלה ואז כבר תהיה עונה חדשה לשידור (כמו שקורה עם אפקט הפחד), אבל אני לא חושב שזה יקרה.

אני מקווה שיביאו ככה רק יותר מהרFF

אני מקווה כי זה עונה שולטת אני מת לראות אם גם ריצ ייקח גם הפעם פייר פליי הוא פשוט בן אדם דפוק וברטון הוא הגיע לו בכלל להגיע למיזוג האפס הזה דבר אחד אני יודע אולי זה אזעקת ספויילר אבל איך קוראים לו זה שזכה בהישרדות אפריקה OUTPLAY OUTWIT OULAST יהיה שמה לא?

מסכים איתך לגמרי

כן לגמריי זה הסדרת הריאליטי היחידה ששוה משהו שהתחילה את הכל ואף פעם לא תימאס לסתם בא לי לומר את ברגע שיש לי 18 אני מגיע טופס קבלה להישרדות לא אכפת לי האמת אפילו אם אני אשרוד ק 3 ימים העיקר להיות שמה ולצאת עם הבנדנה הזו שלהם -------------------------------------------- and the eight person voted out of Survivor the pearl island is Rupert, Rupert you have to bring me your torch Rupert your tribe is spoken its time for you to go.(כבוד לJEFF PROSHT

למעלה