השרדות 7 - איי הפנינה

חשנגה

New member
השרדות 7 - איי הפנינה

לפי הטיזרים בסיום איחוד "השרדות 6" החוקים של השרדות 7 יהיו שונים במקצת. ג'ף ציין שלכל אחד יהיה אי משלו ושיטת הניפוי תהיה שונה. נשמע מעט דבילי - אבל בכל זאת, מישהו מוכן לשפוך מעט אור על העניין? בלי ספויילרים בבקשה!

Boran

New member
אתה בטוח שהוא אמר שיטת ניפוי שונה?

שיטת הניפוי אותה שיטה ובאמת לכל שבט יש אי משלו, לא רק חוף על אותו אי. אני רוצה לציין שהישרדות 7 זו בין העונות הטובות ביותר של הישרדות לדעתי, בעיקר בגלל הת'ים הכולל שעשו לה.

חשנגה

New member
הוא אמר

שהמודחים יעזבו את המשחק בצורה מעט שונה. אני משאר שהוא מתכוון לזה שמי שעוזב את המשחק משאיר אחריו כירושה את האי שהיה בבעלותו. ועכשיו זה נשמע לי עוד יותר אדיוטי... אני מקווה שהתלם הכללי של המשחק ישמר. מדובר בפורמט משחק בלי חסרונות כמעט ועם אפשרויות בלתי מוגבלות של שילובו ע"י טוויסטים. בבקשה לא להרוס

F o l k l o r e

New member
אהמ...

כשהוא אמר "לכל אחד יהיה אי משלו" הוא התכוון לכל שבט, לא לכל שורד. אני לא בטוח שיהיה כל כך מעניין לראות 16 איים קטנים כשעל כל אחד מהם שורד זה או אחר.

q1231

New member
אני בטוח שלא קשה להבין

שכל שבט יקבל אי ולא כל שורד למרות שיהיה קצת מצחיק לראות כל שורד מצליח לשרוד לבד ולבנות מחסה וכל מה שצריך כדי לשרוד.

חשנגה

New member
איץ' וואן (יענו כל אחד)

להבדיל מ-איץ' טים (יענו כל צוות). אני מוחה על הניסוח הלקוי של ג'ף ומסרב לקבל את קלון חוסר הבנת הנשמע.

p112

New member
העונה ה7 היא בין העונות הטובות

ביותר, למרות שתאכלס חוץ מהעונה ה5 כל העונות טובות, אבל העונה ה7 זו העונה הכי לא צפויה שיש~~~~!!!!!!!

Boran

New member
לדעתי אחת הסיבות שעונה 7 כ"כ טובה

היא הת'ים- כל המוזיקה של פיראטים, המפות כשעוברים בין איים, בעיקר המוזיקה המעולה, והתחרויות, כל אלה באופי והת'ים של הפיראטים, וזה ממש נהדר.

p112

New member
מסכים בהחלט~!!!!!

אבל זה לא מה שהופך אותה לעונה טובה~!!!!! מה שהופך אותה לעונה טובה זה שהיא ממש לא צפוייה

Boran

New member
נראה לי לא הבנת נכון

לפי מה שזכור לי הוא אמר "איץ' טרייב" (כל שבט)

הישרדות 7 - מתי תגיע??

מישהו יודע מתי הישרדות 7 תגיע ל-יס?? אם היא תגיע?? לא פייר שהם תקעו אותנו לחכות באמצע עכשיו כשנגמרה העונה ה-6

p112

New member
מה לא פייר?

התופעה הזאת של ה"לא פייריוץ" עברה בקרב כל מעריץ הישרדות אפשרי בארץ, בהתחלה שהיא עברה מערוץ 2 לכבלים, אח"כ מהכבלים ליס ועכשיו מי יודע אם בכלל...

q1231

New member
ככה זה כשסדרה לא פופולרית

אף ערוץ לא ממהר לרכוש אותה וכמו הרבה סדרות אחרות שסובלות מהתעללות בארץ זה יכול לקחת הרבה זמן עד שתשודר העונה ה-7 בארץ.

Woogyman

New member
דווקא ../images/Emo110.gif

העונה השניה (ששודרה בערוץ 2) היתה דיי פופולארית, כולם דיברו על זה כל הזמן והתעסקו בזה. אני לא יודע למה ערוץ 2 לא קנה גם את העונה השלישית, אולי בגלל שהיא קיבלה רייטינג דיי נמוך באמריקה (זאת הייתה העונה הכי חלשה ברייטינג).

למעלה