השרדות 1508

wissenly

New member
../images/Emo58.gifוגם לפרומו

וואו, איזה פרק מוזר ולא צפוי! שבסופו אני דיי בטוח שהרבה ממש ממש שמחו. הרי אני דיי בטוח שמעל מ- 50% מהצופים שנאו את ז'אן רובר
הפרק היה ממש ממש מפתיע לדעתי. השיפור של הפתיח ממש מצא חן בעיני והיה נחמד מאוד
. אתגר הפרס היה נחמד מאוד והצוות שרציתי ניצח ובנוסף היה קורע מצחוק לראות איך ז'אן רובר קורא את הרמזים על אליל החסינות בשקיקה כשהאחרים מתאפקים לא לצחוק. אחרי זה, במחנה, כשז'אן רובר מצא את האליל הריק, חשבתי שזה יהיה כל כך מצחיק אם גם הוא יביא את זה למועצת השבט ויביא את זה לג'ף! זה היה יכול להיות קורע מצחוק. אתגר החסינות גם הוא היה מפתיע, ומי היה חושד בקורטני שתנצח! ובאשר לאסטרטגיות: טוד החליק על כל השכל. למה לרצות להעיף את ג'יימס, ואז עוד יותר להשתכנע בלרצות להעיף את ג'יימס, ואז לא להעיף את ג'יימס?!?! הסיכויים של ג'יימס לנצח הם בשמיים כרגע. פי ג'י ואריק מסכנים ובסוף, עם כל מלחמות האגו בפיי לונג, אחד מהם יזכה
. העונה ממשיכה להיות מאוד מעניינת (אולי טיפה פחות כי כבר יש לנו מנצח
). בטח שכחתי כמה דברים
אני אוסיף אח"כ

Boran

New member
../images/Emo58.gif

אוקיי, אני מרפרף מדי פעם על "סורבייבורז סטרייק באק" באתר של סי.בי.אס. יש אנשים שאני לא מבין מה עושים שם. כמו למשל סקאוט. היא תמיד כותבת מגילות על גבי מגילות, שבהן היא ממחזרת את האופי הכ"כ מעצבן שלה, מריירת על ג'יימס השחקן הגאון (אוקי, איזה צעד חכם הוא עשה בכל התכנית הזאת? וחכם זה עם הראש, סבתאל'ה, לא עם השרירים). היא כ"כ מעצבנת אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא כותבת בשפה ממש לא יפה, משתלחת בג'יימי וקורטני ומהללת כל בחור שנראה טוב, כמו סבתא זקנה, קנאית וחסרת חיים. ג'נה יודעת קצת יותר מהחיים שלה, אבל רק קצת יותר. גם היא מריירת על כל בחור שרירי. את הדעות של בריאן ממש אהבתי. אבל הוא נעלם. אני מאוד מקווה שאני יודע לאן.

retard boi

New member
../images/Emo58.gif

אני שמח שאני לא היחיד ששם לב לזה... סקאוט לא אמורה להיות בכלל לסבית??!!! , מה היא מתחרמנת על כל שרירן שנמצא בתוכנית הזו.

willo

New member
../images/Emo58.gif גם לפרומו

קצר כי כבר מאוחר. פרק מצויין, עונה טובה. ג'יימס לא בהכרח יפתח פראנויה, הוא ידע שג'אן רובר הולך נגדו יחד עם אריק ופי ג'י, הוא יודע שדניס הצביעה לפי ג'י. אתגר החסינות היה בנוי לקורטני, היא צריכה להשאר עוד קצת, כי יש לה בי..ם והיא עונה (משתיקה את ג'ף). האם שבוע הבא יש הדחה כפולה? הפרומו מרמז על כך. אריק מתחיל לתחמן ת עצמו פנימה, הוא עוד מסוגל להפריד (לפי ג'י אני לא נותן כל כך סיכוי)

רועי123456

New member
1508../images/Emo58.gif

קורטני
, רק בגלל המשפטים שלה היא צריכה לנצחXD ולפרק: ג'ון רוברט נראה פתטי ברמות בלילה שהוא חיפש את האמריקן אמיונטי איידול, כמעט רחמתי עליו(כמעט)והוא סוף סוף עף, למרות שזאת הייתה טעות לא להעיף את ג'יימס האידיוט הזה
וזהו.. אין עוד מה להגיד XD

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif+פרומו

דניס הולכת להתעורר מאוחר מדי. פרוסטי מאוד מעניין אותי אסטרטגית, אבל הוא לא עושה שום דבר. יש לו הרבה מאוד כוח שהוא בוחר (אולי בחוכמה) לא לנצל. אני צופה מהלך שלו עם קורטני ודניס. זה יכול להיות אחד מהרגעים הטובים בסדרה, שלושתם מעיפים את טוד לקיבינימט. אמנדה תבין מתישהו שטוד מטורף ותנטוש אותו. אני מקווה בשבילה. בטח הטוויסט בטרייבל ממש גרוע שבוע הבא. אגב, זה רק אני או שהאתגרים היו ממש גרועים? האתגר פרס היה סתמי ומטופש והחסינות סתם לא הייתה מיוחדת. יופי, בניתם דרקון, זה הדבר היחידי שחשבתם לעשות איתו?

wranger

New member
../images/Emo58.gif

"יא-אללה, ניסו לעבוד על ג'יימס, ובסוף ז'אן רובר עף!!!" "היי, מה קשורה פי-ג'י?!" "בוא'נה, ג'יימס מקבל פה קולות!!! אולי הוא יעוף בסוף?" "אה, רגע, ז'אן רובר מקבל עוד קצת!!!" "היי, עוד ג'יימס! בוא'נה!!!!" רגע, מה אכפת לי בכלל מי יעוף? שניהם מעצבנים אותי. "אה, ז'אן רובר. בו-הו." לפחות ההעפה של ג'יימי לא פגעה יותר מדי בעניין של הפרק. ומה, שינו את הפתיח? בוא'נה, זה החלק שאף פעם לא עניין אותי. אני תמיד מכין לעצמי משהו לנשנש בזמן הפתיח. טוב, אני אלך לראות שוב. |מחזיק אצבעות לטוויסט-העפה-כפולה בשבוע הבא, שיביא בכל זאת לגמר של שניים|

D e l i l a h

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo41.gifחחחחחחחח פרק מצחיק ../images/Emo58.gif

וואו פקר מצחיק. באתגר חסינות לא הפסקתי לצחוק לשניה. המילמולים של ג'יימס לאורך כמעט כל האתגר שנשמעו בידיוק כמו 2 סימסים רבים היו קורעים מצחוק!! אח"כ פרוסטי מתחיל לשיר לעצמו כולם נקרעים וטוד ישר נופל
ואז פרוסטי כמעט נופל, מצליח להחזיק מעמד ומתחיל לדבר לעצמו חחחחחחחח זה היה טוב
היה ברור לחלוטין שקורטני לוקחת ת'אתגר לא היה לי צל של ספק. ות'אמת חשבתי גם שבזכותה הקסבוצה שלה תקח את הפרס אבל לא דניס בבגד ים
:-{ אבל ממש ריחמתי עליה שלא בחרו בה בפרס עצמו היה ממש מצחיק שג'יי-אר גילה על החסינות והתחיל לחשוב איפה היא וזה... בטרייבל אחרי שאריק דיבר אז ג'יימס: "הי'ס ביוטיפול!" [אם הבנתי נכון] זה היה מצחיק
ג'יי-אר עף! סופסוף
תודה לאל. הגעתי למסקנה גם שהפרק בתחלק ל4 רבעים: רבע אחד זה אתגר פרס, רבע שני זה אתגר חסינות, רבע שלישי החיים בקמפ והדיבורים, ורבע רביעי זה כל החרקים והחיות המגעילות שהם מראים. כאילו רבע מהפרק הם מראים כל מיני נחשים, צפרדעים, זבובים דבורים ודברים מגעילים
בכל אופן פרק טוב ומצחיק

Ogakor

New member
../images/Emo58.gif

מישהו צריך לשלוח להם סיוע לאנורקסיות אני לא יכול להסתכל על קורטני.. היא נראת כמו ניצולת שואה.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

וואו דיי הרבה התלהבות סביב העונה הזאת... "העונה הכי טובה מאז עונה 7"? קצת הסחפות, נראה לי שהיא פשוט נראית טוב כי היא באה אחרי עונות 13 ו14 האיומות. אבל בהשוואה לגווטאמלה ואקזייל איילנד אין בעונה הזאת דמויות מעניינות- אמנדה ופיג'י האנמיות? טוד מר אסטרטגיה בשקל? אריק האית'ן לעניים? איפה הכריזמה איפה ההומור?! האנשים האלה יהרגו אותי, אם אתה בטלוויזיה אתם לפחות יכולים להיות קצת משעשעים זה לא יותר מידי לבקש. (חוץ ממך קורטני, תמשיכי בעבודה הטובה) אוקי, סיימתי להתלונן.

Oukami Kun

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo58.gif

נראה לי שהעריכה לא אוהבת את אמנדה, אולי כי היא הולכת לעשות משהו רע בזמן הקרוב והם רוצים להכין את אמריקה לשנוא אותה מראש. לא ברור. על פי-ג'י אני מסכים. גם על אריק. טוד לגמרי נערך כמאסטרמיינד כשהוא בעצם סתם ילדותי ומאבד את עצמו בתוכניות של עצמו. מזכיר לי את רייף, רק פחות גיי. בקיצור, קורטני היא בערך האדם הכי טוב בעונה הזאת. היא גאון.

Oukami Kun

New member
הוצאת את זה מההקשר ../images/Emo3.gif

טוד אכן פחות גיי ברייף. הוא בערך ברמה של בריאן. מין אתה יכול להאמין לרגע שהוא לא, אבל אחרי זה אתה מסתכל ואומר פפפף בטח שהוא הומו.

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif

דווקא רייף שיחק משחק מאוד שקול וחכם עד הטעות הפטאלית באתגר חסינות האחרון. בקשר לקורטני אני אמביוולנטי - לפעמים היא מצחיקה ומגניבה ולפעמים היא דורשת כאפה מרוב שהיא ילדותית.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

דווקא אני חושב שהעריכה מאוד אוהבת את אמנדה ודווקא בגלל זה אנחנו רואים ממנה כלכך מעט הריי ההפקה מכירים את הצופים שלה וזוכרים מקרים כמו טריש שניסתה להעיף את רופרט ג'רי שניסתה להעיף את קל איימי שניסתה להעיף את ליסה סטפאני בעונה 11 וכה' הם יודעים שאם גבר עושה מהלך אסטרטגי או סתם פועל בשביל להסיר שחקן מסויים מהמשחק יכול לצאת כרשע אבל יכול לצאת גם כגאון ושחקן טוב אבל אם אישה תעשה את זה היא תמיד תצא כלבה אז בסופו של דבר בעונות האחרונות דמויות נשיות שההפקה רצתה שתהיה להם סימפטיה מבחינת הצופים היו או מפגרות שלא ידעו מהחיים שלהן או נשים אסטרטגיות שפשוט התאלמו מהן בעריכה דוגמא טובה היא ליליאנה מעונה 14 שדווקא אמרו שהיא הייתה דיי מנהיגה ובאינסיידר גם ראו קטעים שהיא מנסה להפריד את בו וסטייסי ולהעיף אחד מהם כי הם יהיו איום בטווח הרחוק ההפקה לא הראתה את זה כי היא רצתה שלקהל תהיה סימפטיה לליליאנה ותתאצם שנאתם לדמות אחרת (ליסי) שניסתה להעיף אותה אז בקיצור, זה מה שקורה ואמנדה שדווקא מצטיירת כשחקנית לא רעה, סובלת מזה

n l m

New member
../images/Emo58.gif

קודם כל אני רוצה לדעת משהו: יכול להיות שאמנדה לא לבשה תחתונים כל העונה? כי לא זכורה לי אף תמונה שהראו אותה בבירור מאחורה בלי התשתוש הזה באתגרים אני מבין שאוליי נפל לה משהו אבל כשהיא הולכת לקבל את הפרס גם מטשטשים מה נסגר עם העורכים האלו? קורטני דיי הרוויחה חזרה את הכבוד שלה אצלי אחריי האתגר עד עכשיו היא נראתה דמות שפשוט תקועה שם, מבדרת אבל פשוט תקועה שם הפרק הזה נראה לי הראה סימנים ראשונים שהמשחק חשוב לה. נורא אהבתי איך שהגישו לה את ג'אן רוברט כאילו נותנים לה איזושהיא מתנת יום הולדת דרך אגב. לא מבין מה הקטע של "לא לספר לדניס", הריי היא הכי FOLOWER מבין כל הפיי לונג נראה כאילו סתם טוד רצה שהיא תעשה את הפרצוף שהיא עשתה בטרייבל ועשה מהלך ששם אותו דיי בסיכון גם משום מה נראה לי שהוא שכח שנשארו עוד שניים מהשבט הצהוב והוא פשוט לא מחשיב אותם בהצבעות אני דווקא לא מרוצה מההעפה של ג'אן רובר, עד כמה שהוא אדיוט הוא לפחות היה מבדר עם כל הקלולסיות שלו בעניין האיידול ובעניין מי ששולט במשחק, הוא ממיילא היה עף בקרוב ואם זה היה עוד כמה פרקים זה היה יותר מבדר ויותר חזק בשביל הצופים חוץ מזה בניגוד אליו ג'יימס הוא אדיוט מעצבן ולא נעים לצפייה, השחצנות שלו והאובר קונפידנס הזה בגלל שיש לו 2 איידולים, שדרך אגב הוא ממש לא הרוויח אותם עולה לי ממש על העצבים, צריך לעוף ומהר ושייקח איתו את ג'אנגל בוי (הלו מטומטם, אתה לא סווינגווט, אתה כלב של טוד ואמנדה וברור בדיוק איך תצביע)

למעלה