השרדות 1508

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif

עוד פרק מצוין, בעונה שמסתמנת כהכי טובה מאז 7. ממש שמחתי שג'יימס המלך נשאר, הוא הדמות הכי מצחיקה העונה ללא ספק. הגיע הזמן של ז'אן רובר ללכת, הוא נותן לעצמו הרבה יותר מדי קרדיט, בסה"כ הוא עוד שחקן שמהיום השלישי בערך לא היה לו מושג מה קורה באמת במשחק. טוד ואמנדה עדיין שולטים בעניינים אבל נראה כאילו זה מתחיל להתפרק. העיקר שאין פאגונגינג. אה, והקולות שג'יימס עשה במהלך תחרות החסינות = זהב.

../images/Emo58.gif

מעולה. קורטני השחקנית הכי אמיתית מאז... אי פעם. והעריכה הייתה בכלל נהדרת. עכשיו השאלה היא אם טוד לא עשה טעות שתעלה לו ב-900 אלף דולר. אני לא רואה אותם מעיפים את ג'יימס בקרוב ואני כן רואה את הכסף מתקרב לג'יימס במהירות. באסה.

../images/Emo58.gif וכמובן

הרפרנס הנהדר לסוזן לוצ'י (מגלמת את אריקה ב"כל ילדיי") שבמשך שנים הייתה מועמדת לפרס האמי ולא זכתה. וכשאני אומר שנים אני מתכוון למשהו כמו 19 שנים. אין על קורטני

Volldemort

New member
../images/Emo58.gif

דווקא ג'יימי נראית לי השחקנית הכי אמיתית ואותנטית, במיוחד שהיא צחקה ומחאה כפיים שג'יימס דיבר...בד"כ הגורי סותמים את הפה ואדישים לסביבתם

אין עוד מה להגיד חוץ מ- ../images/Emo58.gif

עוד פרק נפלא מבית היוצר של הישרדות סין, שמסתמנת כעונה שטובה כמעט כמו 2, 6, 7, ו-12. מה יש להגיד? התחרות פרס הייתה מדהימה! איזה כיף זה נראה. ושוב קורטני מוכיחה כמה שהיא מחורבנת באתגרים. אבל אז מגיע אתגר החסינות. מחורבת באתגרים? איזה יציבות מדהימה על החבית! והדרקון היה ממש יפה. היה מצחיק איך כל הפרק ז'אן רובר מבלבל את המוח על דברים שכולם כבר דיברו עליהם לפני שבועיים! חייב לקבל קצת עדכונים. הדקות של האסטרטגיה היו מדהימות, והעריכה באמת שיחקה אותה כשהיא נתנה לנו סיכוי שווה להעפה של: פיג'י, ז'אן רובר, וג'יימס. פחדתי שזה יהיה כמו בפעמים האלה שכל הפרק דוחפים לנו מישהו שאמור לעוף, ואז מעיפים מישהו אחר. זה כבר צפוי מדי. הפעם זה לא קורה, ומגיע להם צל"ש על זה. בהצבעה באמת שלא היה לי מושג מי הולך. התלבטתי- ג'יימס? רגע, כנראה ז'אן רובר. לא, זה ג'יימס! מה? אה, ז'אן רובר! חחח... והפרק הבא נראה מדהים!!! הימור שלי: (זה רק ניחוש, אל תדאגו, לא קראתי בשום אתר ספוילרים עתידיים.) בפרק הבא הם מעיפים את פיג'י, ואחריה את אריק. אחרי זה הם מעיפים את ג'יימס, ואז את פרוסטי. הגמר יהיה: דניס, קורטני, טוד ואמנדה. הם יעיפו את דניס, ואמנדה תיקח מליון דולר הביתה.

viveros

New member
../images/Emo58.gif 1508

פרק מצוין, אם כי פחות טוב מקודמיו. אני חושב שאמנדה הגדירה מצוין את המשחק של טוד - he is all over the place. מצד שני, נראה גם כאילו אמנדה מקובעת מדי על התכנית הראשונית שלה ולא "זורמת" עם המשחק. האסטרטגיה הנכונה צריכה להיות איפושהוא באמצע, ועם חילוקי דעות הולכים וגוברים אני לא רואה את הברית בין טוד ואמנדה ממשיכה עד הסוף. הדבר הנכון לעשות היה להעיף את ג'יימס. נכון שז'אן רובר הוא בהמה מעצבנת, אבל מה הוא מפריע? הוא לא מאיים על אף אחד, ואין ולא היה לו שום סיכוי לזכות במיליון. ג'יימס, לעומת זאת, עם כרטיס וודאי לפיינל. קשה לי להאמין שיהיו עוד הרבה אתגרי שהוא יפסיד בהם - זאת הייתה הזדמנות פז להעיף אותו, והיא אולי לא תחזור. בנוסף - זה גם אינטרס של כולם להעיף את ג'יימס - אין לו בני ברית טבעיים (אולי חוץ מדניס, שגם ככה אחרי שג'יימס הלך מאחורי גבה לא ברור עד כמה תשמור לו מעכשיו אמונים), כל המחנה פחות או יותר יודע שהוא מחזיק בשני אלילי חסינות, ובנוסף הוא אחד האיומים הפיזיים הגדולים שהיו בתולדות המשחק. הפרומו בשבוע שעבר הבטיח לנו power play של פיג'יי, אבל דווקא היא אכזבה בגדול וחוץ מניסיון די פאתטי לפנות לדניס (ועוד ממש מול פרוסטי וקורטני), לא ראינו ממנה שום דבר הפרק הזה, ונראה היה שהיא פשוט משלימה עם גורלה. ולסיכום: כרגע ג'יימס הוא בדרך הבטוחה לגמר. כנראה ששם חלק גדול מהמשובעים לא ירצה להצביע לו, ובמקרה כזה נוכל לקבל זוכה כמו אמנדה או אפילו קורטני.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1508

אי אפשר לבקש יותר מזה. אחלה פרק, אחלה התפתחויות, חבל שלא העיפו את ג'יימס אבל גם ההעפה של ג'.ר מספקת אותי. כל כך מצחיק היה איך ג'אן רובר מנסה לשחק אותה איך הוא גילה הכל לבד וכמה פאתטי הוא היה שהוא חשב שיש מצב שהדברים האלה שהוא מוריד הם האיידול - הוא בטח נמנם שג'יימי הוציאה את זה שלוש ימים קודם וזה מצא את עצמו נזרק לאש. אם הייתי ג'יימס הייתי משחק את האליל מעכשיו בכל פעם שהוא לא זוכה חסינות. הוא יודע שזה רק עניין של זמן עד ששוב ינסו להיפטר ממנו - זה יכול להוביל לסיטואציות מעניינות ביותר בהם טוד חושב שהוא משכנע את כולם להצביע נגד ג'יימס אבל דואג לזרוק בעצמו קול נגד אריק או פיג'י - שאם הם לא מספיק חכמים ימצאו את עצמם מחוץ למשחק במידה וג'יימס ישחק את אחד האלילים. מצד שני אריק ופיג'י יכולים לעשות אותו דבר ולקוות שטוד לא מספיק חכם לעשות את זה בעצמו.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

העריכה בעונה הזאת מאוד שונה מהעונות הקודמות. כל העונה נראית כאילו טוד מייצג את אמריקה, ורק האסטרטגיה שלו משתנה, ורק המשחק שלו חשוב. אם אמנדה תחליט פתאום לשנות את ההצבעה שלה, קודם יראו אותה אומרת את זה ואחרי זה יראו את טוד אומר מה דעתו על זה ואיך זה משנה את האסטרטגיה שלו. זה ממש מוזר מצד אחד, אבל מוסיף הרבה מצד שני, בגלל שטד שחקן כל כך מעניין ומחושב. בכל מקרה, קורטני פשוט מעולה. ההערות שהיא זורקת הורגות אותי ואני מת שהיא תגיע רחוק ואפילו תנצח. ההעפה של ז'אן רובר הקלה עלי מאוד כי אני לא סובל אותו, אבל אני לא חושב שזה היה המהלך הנכון מצד ברית פיי-לונג. הם העיפו אותו רק כי הם לא יכלו לסבול אותו, אבל הם היו צריכים את הקול שלו.

Boran

New member
../images/Emo58.gif וגם לפרומו

נתחיל מדברים כלליים: דבר ראשון, הפתיחה א-ד-י-ר-ה! באמת תהיתי מתי ישנו את הפתיחה ככה שיראו מי כבר עף ומי עדיין משחק. (כמו שעושים בביג בראדר). העונה הזאת ממש שכונה. יש אווירה מדהימה של גיבוש כזה, כמו חבר'ה אחרי צבא בטיול בחו"ל. הכל קליל, גם הקטעים האסטרטגיים, בניגוד לרוב העונות האחרות שהיו די כבדות. ג'יימי מדהימה, היא נראית כמו מנחת טלוויזיה
היה טמטום טוטאלי לא להעיף את ג'יימס. עכשיו הוא יודע שהוא על המפה. אך ורק עם האלילים הוא מגיע לפיינל 6. וזה אם הוא לא זוכה בחסינות אישית. עכשיו הייתה הזדמנות של זהב להעיף אותו. ואם כבר לא מעיפים אותו - אז שיעיפו מישהו מז'אן הו! עכשיו גם הורידו מישהו מפיי לונג, גם זה לא ג'יימס, וגם ג'יימס יודע שהוא על המפה. בנוגע לפרומו, באמת מעניין מה יהיה בפרק הבא בטרייבל. אולי יצביעו להחזיר למשחק מישהו מהמושבעים? תעלומה. ולחלק הכיף של ההודעה: שמונת הציטוטים שעשו לי את הפרק (לפי סדר כרונולוגי): 1. ג'יימס לג'יי.אר: "מה אתה רוצה? רוצה חיבוק?" 2. ג'יי.אר: "אמריקן אימיוניטי איידול" 3. ג'ף: "ג'אן רובר, יו קיפ און קומפליינינג אול דה טיים!" קורטני: "היי! איי ת'וט איי ווז דה קומפליינר!" 4. הרעשים שג'יימס השמיע בתחרות חסינות לפני שהוא נפל. פרייסלס. 5. בתחרות חסינות - ג'ף: "קורטני לא זזה כבר 32 דקות!" קורטני: "איי אם לייזי" 6. קורטני זוכה בחסינות: "איטס אולמוסט לייק א פג'נט!" 7. ג'יימס על אריק בטרייבל: "הי איז סו קיוט וון הי טרייז טו פליי איט אאוט. באט איי לייק איט, איט'ס ביוטיפול" 8. ג'ף: "אם את רוצה, את יכולה לתת את החסינות למישהו אחר" קורטני: "נו. סקרו יו"

viveros

New member
../images/Emo58.gif ובהמשך לציטוטים:

קורטני בתחרות הפרס: oh, shut up, Jeff!

willo

New member
../images/Emo58.gif

אז למה ג'יימי בפתיח? מראים את מי שהגיע לאיחוד גם אם הוא כבר עף.

wissenly

New member
../images/Emo58.gif

מתי בפרק ז'אן רובר אמר "אמריקן אימיוניטי אידול"?

Sole Survivor

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

ונתחיל עם הקליפ פתיחה. אם בעונות האחרונות זנחו את הקליפ פתיחה אם בכלל היה אחד כזה חוץ מבפרק הראשון אז ניראה שמעכשיו כל פרק ישנו את הקליפ דווקא נחמד. אבל לפי דעתי צריך היה להשאיר את כל האנשים גם אלה שעפו כי גם הם היו חלק מהעונה. ואם לא אז לעשות קליפ ממש מקוצר של ללא כל התמונות של האנשים כי זה ארוך. ג'.ר שחקן פוקר? הוא היחידי שלא קורא את האנשים שם ואת התגלגלות המשחק. טוד היה צריך להעיף את ג'יימס- הרי הוא התעצבן עליו על זה שהוא משאיר את שני האלילים לעצמו וכבר אמר שהוא רוצה להעיף אותו אז מה השתנה? טוד ניראה בהתחלה חכם אסטרטגי אבל הוא עושה המון טעויות. ואני לא אוהבת את אמנדה. הלוואי שקורטני אריק דניס ופורסטי יגיעו לפיינל 4. פרוסטי כזה ילדותי, אם הפרצופים שלו והתנועות. ניראה שבכוונה שמו את קורטני אחרונה על הדרקון. לשמה בטח זרמו המים אחרונים ובגלל זה היא נישארה אחרונה- זה סתם השערה שלי. יכול להיות שבאמת יש לה באלאנס טוב (פיזי לא נפשי) הפרצופים של ג'יימס בטרייבל היו פרייסלס. נקווה שלא יתחיל להתאמץ יותר מדיי באתגרים. זה לא שיויוני לתת לו לשחק משחקי כח אם אנשים שרואים להם את העצמות. שהאתגרים יהיו על מוח ואיזון. אהבתי את הציטוטים....

willo

New member
../images/Emo58.gif

לא מסכים לגבי ההעפה של ג'יימס. טוד הרוויח כאן פעמיים, פעם אחת הוא הוכיח לג'יימס שהוא נאמן והבטיח שהם ישארו בייחד. פעם שניה הוא העיף את ג'אן רובר שגילה נסיון לערוק לצד השני.

למעלה