השרדות 1407

Mr NV

New member
../images/Emo58.gif

העונה הזאת פשוט איומה ונוראה וואו זה היה משעמם

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

יכול להיות גרוע יותר, קוק איילנד,תאילנד וונאוטו בשלב הזה היו הרבה יותר משעממות...

De fire

New member
../images/Emo58.gif

זה כבר די הפך לדפוס בעונות האחרונות. הסדרה הזו זקוקה בדחיפות להמתת חסד.

Mr NV

New member
../images/Emo58.gif

בעונה 13 לפחות היה את פוורטי...
בעונה הזאת פשוט אין כלום

דורון

New member
איזה פרק מצ'עמם ../images/Emo58.gif

כישלון לא נורמלי של מפיקי התוכנית שבט אחד גוסס מרעב ושבט שני בא לקיטנת קיץ, מממממ מעניין איזה שבט יפסיד כל פעם כבר פרק שביעי ויש שם עוד כמה אנשים שהיו רק בשבט קיטנת הקיץ של השרדות בפיג'י מעניין לראות איך הם מסבירים, במידה והם יגיעו לגמר, למה מגיע להם לזכות... "תראה ג'ף כל היום טחנתי אוכל ולא עשיתי כלום בגלל זה אני השורד הכי טוב" ברור
ומה זה האנשים האלה? כל אחד יותר משעמם מהשני נראה לי שהסיפור האמיתי למה התוכנית התחילה עם 19 אנשים ולא 20 זה בגלל שהבחורה "שפרשה" בעצם מתה מתה משעמום בשניה שהיא הכירה את שאר המתמודדים 13 עונות... חלקן פחות טובות חלקן מעולות (7 לשלטון) אבל זאת פשוט עונה גרועה נקווה שמרגע האיחוד העונה הזאת תתחיל להמריא...

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

אדגרדו ואלכס כ"כ משעממים. זה עצוב. בד"F השבט המפסיד הוא המעניין יותר, אבל עכשיו, עם כמה שכל הקאסט משעמם, מישל, יאו מן, ארל, בו- מוטו הם אחלה שבט. מישל נופלת
אתגר כ"כ מצחיק לא ראיתי הרבה זמן. ממש צחקתי כל הזמן. האתגר פרס היה מטופש. תהיו יצירתיים. רוקי עף, התחיל ג'ורי, נו טוב. זה אומר שוב פיינל 3 גמר?

maya567

New member
בקשה חשובה ../images/Emo58.gif

בעקבות הערה של עדי חשבתי על זה - ועדיין לא היה לנו את ה"רגע שכל אמריקה תדבר עליו" שג'ף לפני תחילת העונה. אני מבקשת ממי שיודע / קורא ספוילרים שיציב תשובה בבקשה מה זה ומתי בערך זה קורה. אחרת אני שוקלת לתבוע את CBS וג'ף פרובסט על פרסום כוזב. וגם כי אולי ככה יהיה משהו שיגרום לי להמשיך לצפות בעונה. תודה על שיתוף הפעולה, וכמובן לסמן את ההודעה בהתאמה, למי שלא רוצה לדעת.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif ספוילר עתידי.

עוד לא ידוע מתי זה יהיה. יש כל מיני השערות אבל זה יכול לקרות בכל פרק מהפרק הבא עד הפרק האחרון..

maya567

New member
../images/Emo58.gif

מה זה לא עזרת לי............ :-\ אבל תודה על הנסיון. ואם אפשר השערות בבקשה מאנשים. ת'נק יו!

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

אני לא בטוח אם זה זה, אבל היו דיבורים לגבי משהו עם המכונית, הבנאדם שזוכה בה נותן אותה למישהו אחר כדי להבטיח את הקול שלו בטרייבאל ואותו אדם מעיף אותו בכל מקרה. אם זה הדבר "שכולם ידברו עליו" אז זה דיי עלוב, אבל אני משער שבעונה כזאת יבשה הם יגידו הכל כדי למשוך צופים...

maya567

New member
לגמרי....

טוב נראה לי שאני הולכת לקרוא קצת בסורבייבר סאקס. כי העונה הזאת באמת סאקס, ואולי לפחות הספוילרים יגרמו לעונה הזאת להיות קצת מעניינת.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

לא רציתי להטעות אותך. בכל מקרה, לא יודעים מה השערוריה שתהיה. ההשערה היחידה שקראתי היא שמישל לא מסכימה להצביע לאחד מהפיינל 3 במועצה האחרונה. אבל זה בכלל לא בטוח, נראה לי סתם שמועה.

למעלה