../images/Emo58.gif
גם יאהו מאן, גם מישל, גם רוקי (בחוץ) פרק מצויין מבחינתי שמח שהאליל הלך הפעם לאדם הנכון ולא לטמבל הפלצן שמדבר הרבה כמו בשתיי העונות הקודמות גם את הרעיון של האליל המזוייף אני אוהב ומקווה מאוד שזה ישפיע וייגרום להדחה של מישהו אם זה יהיה ארל זה בכלל יהיה טוב בכלל, נראה לי שלזה יאהו מאן מכוון עם האליל המזוייף הריי ארל הוא היחידי שהיה באקסייל והיחידי שיודע שהאליל לא באי עצמו אלה במחנה ובנוסף יאהו מאן במאין ברית עם ארל כך שהוא יכול לבוא ולכוון אותו לשם הריי לא נראה לי שהוא סתם שתל את זה שם בשביל שעוד איזה 20 חודש מישהו יימצא את זה נראה לי משהו יותר מתוכנן כך יאהו מאן יוכל להפטר דיי בקלות מאחד המתחרים הגדולים ביותר שלו מצד שני ישנה גם אפשרות שהאליל הזה נועד להגן על ארל כדיי שאנשים יחשבו שיש לו את האליל ולא יעיפו אותו וכך בעצם יאהו מאן שומר את עצמו בתוך המשחק עם האליל וגם מגן על ארל עם אליל אחר כך ארל חושב שכל הכח נמצא אצלו ויאהו מאן משחק אותה מישהו שנצמד אליו בשביל הכח אבל בעצם יודע את האמת ויידאג להפטר ממנו ברגע הנכון, הוא נראה לי גם הטיפוס שיוכל לשכנע אותו לקחת כדור ו"להפטר מהאליל" בשביל להעיף מישהו אחר. אנשים עדיין לא קולטים את זה אבל זו יכולה להיות ההעפה הכי דרמתית והכי שערוריתית בתולדות הסדרה. הטיפוס הזה ממש יכול לשנות את הכיוון של העונה הזאת מישל כמו שכולם אומרים פה אכן הייתה נהדרת באתגר חסינות שמחתי לראות כי כבר חשבתי שהיא אבדה לי או שטעיתי בשיפוט שמח לראות שלא כי אני שונא לטעות, ואני ארצה לראות אותה ממשיכה לפחות עד אמצע האיחוד עכשיו רק צריך לראות אותה מבחינת אסטרטגיה ויחסיי אנוש משום מה היא נראית דיי בולטת אבל לא שמענו עליה שום וידוי ושום חוות דעת מהשורדים האחרים טוב, אוליי אחריי שרוקי בלה בלהבואה שלקח ללא צדק 80% מהזמן של התכנית עף סוף סוף נזכה לשמוע ממנה יותר ובקשר להעפה של רוקי לא יודע, חשבתי שאשמח יותר אבל משום מה כשאדגארדו ומוקי נמצאים שם לא יודע, היה לי קצת איזושהוא קצת טיפונת רצון שהוא יישאר אבל זה פג מייד אחריי היציאה שלו והפיינל וורדס ועוד דבר מישהו פה יכול להגיב לי ולהסביר לי את ההצבעה של דרימז? הוא אמר שהוא שונא את ליסי, שיש מצב לברית עם האחרים שהוא לא סומך על השבט שלו שאמר לו בפנים שהוא לא איתם אז מה הקטע של ההצבעה הזאת? אוליי אפשר לאמר שהוא פחד מתיקו אבל בואו נהיה מציאותיים רוקי נגד ליסי באתגר אש מטומטם, מי ינצח? זה ברור מאליו אז אם מישהו ראה אינסיידר ויכול להסביר לי אני אשמח