השרדות 1407

MooTzk

New member
1407 ../images/Emo58.gif

היה פרק נחמד מאוד, בעיקר מצחיק. יאו-מאן היה פשוט קורע כשהוא מצא את האיידול ואח"כ עם האיידול המזויף(השקיע). ארל גם היה מצחיק עם הearl island, ניצול טוב של השעמום תמורת עוד קצת זמן מסך. יש בכלל עוד מישהו במוטו חוץ ממנו ויאו-מאן שמקבל זמן מסך מחוץ לאתגרים? מישל הייתה ממש חמודה באתגר חסינות, שהיה גם ממש מצחיק עם כל החבטות העקומות והמוזיקה הקלאסית הלא קשורה ששילבו שם. ליסי הייתה פחות מעצבנת מהרגיל אבל הצחוק שלה עדיין בלתי נסבל. רוקי כרגיל היה אדיוט וטוב שהוא עף. חוץ מאלכס שאני מחבב ואדגרדו שהוא בסדר אין אחד בראבו ששווה משהו.

BERNARDIN

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד מישל היתה גדולה באתגר חסינות. ראו בבירור שבהרכבת האותיות חיכו למוצא פיה והיא אכן לא איכזבה. לא הבנתי למה ג'ף הכריח את ליסי להתחלף כשמישל המשיכה להיות הקוראת ללא הפרעה? איזה נפילה הרביצה, ועלתה חזרה כמו גדולה. יאו-מן הוא וואחד מניאק! כמה שהוא נראה תמים... וזה לא פעם ראשונה אנחנו זוכרים איך הוא עשה חיפוש בתיק למה-שמה כשחזרה מאקזייל מה יוצא לו מזה שהוא עושה עוד איידול? מה הוא חושב להרויח? ההפקה לא תתן לזיוף להגיע למצב שהוא יוצא בטרייבל ארל מוכיח שהוא גבר שמבין עניין אם אף אחד לא יעשה משהו לא צפוי - הוא הולך עד הסוף לא מצטער לרגע על רוקי הוא ממש בלתי נסבל [איזה שאגה הביא בנאום פרידה - רוקי אמיתי!]

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif

ג'ף לא הכריח אותה להתחלף... הוא אמר לפני המשימה שהם יכולים להתחלף אם הם רוצים- אז היא התחלפה עם אלכס משומה.

Silly LoveSong

New member
../images/Emo58.gif לא נכון!

יאו-מאן גאון!!! ברור שההפקה לא תיתן לאיידול המזוייף להתקבל בטרייבל.. זה כל הקטע! מי שימצא אותו יהיה בטוח שזה זה זה, אבל זה לא יהיה זה ואז הוא יידפק
. יאו-מאן הפייבוריט החדש שלי

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1407

למרות שזו הולכת והופכת להיות אחת העונות שאני הכי פחות נהנה ממנה, עדיין היו כמה רגעים בפרק שנראו כמו הישרדות. יאו-מן עושה את העונה הזו למשהו שאפשר לצפות בו בלי לסבול יותר מדי. אני מקווה שיזכה. תודה לאל שג'יימס עף - כמה אפשר לסבול את השטויות שלו. מישהו יצליח לשמור על הפה שלו סגור בזמן הטרייבל קאונסלים ? למושבעים אסור לתקשר עם מי שעדיין במשחק ואני לא רואה את ג'יימס מסוגל לשתוק ליותר משתי שניות בלי להעיר משהו כלפי האחרים. שיכינו חתיכת בד ונייר דבק לדחוף לג'יימס לפה ולדאוג שיישאר סגור.

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif

יאו מן.. אחחח... תענוג. הוא הצחיק אותי מאוד עם האליל. הוא ומישל הם רשמית הפייבוריטים שלי.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק די מצ'עמם. אהבתי את הרעיון של יאו מאן עם האליל המזויף. הלוואי שיצא מזה משהו ומישהו באמת ימצא את זה ויתבלבל. זה יהיה ענק. מישל הייתה בהחלט גדולה באתגר. גם בהתאוששות המהירה מהנפילה וגם בפתרון המהיר של הפאזל.
פרק הבא נראה... מצ'עמם.

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gif

דווקא ניראה שפרק הבא יהיה מעניין לפי הפרומו. ראבו ממש פתחו חפירות ארכיאולוגיות. היה איזה שלב בפרק הזה כשמוקי ישב מתחת למערה וחיטט באדמה שאמרתי לעצמי איזה מגניב אם הוא יימצא את זה סתם משעמום רק שליסי הזאת לא תמצא. מזל שהיא סיפרה עליו לאלכס כך יש סיכוי שאלכס ימצא ולא היא. ולפי דעתי מישל היא הזוכה של העונה. כבר כשהיתה בראבו היא שלטה בכל. ועוד שהיא הכי צעירה מבין משתתפי התוכנית לדורותיה.(19? יש מצב?)

n l m

New member
../images/Emo58.gif

גם יאהו מאן, גם מישל, גם רוקי (בחוץ) פרק מצויין מבחינתי שמח שהאליל הלך הפעם לאדם הנכון ולא לטמבל הפלצן שמדבר הרבה כמו בשתיי העונות הקודמות גם את הרעיון של האליל המזוייף אני אוהב ומקווה מאוד שזה ישפיע וייגרום להדחה של מישהו אם זה יהיה ארל זה בכלל יהיה טוב בכלל, נראה לי שלזה יאהו מאן מכוון עם האליל המזוייף הריי ארל הוא היחידי שהיה באקסייל והיחידי שיודע שהאליל לא באי עצמו אלה במחנה ובנוסף יאהו מאן במאין ברית עם ארל כך שהוא יכול לבוא ולכוון אותו לשם הריי לא נראה לי שהוא סתם שתל את זה שם בשביל שעוד איזה 20 חודש מישהו יימצא את זה נראה לי משהו יותר מתוכנן כך יאהו מאן יוכל להפטר דיי בקלות מאחד המתחרים הגדולים ביותר שלו מצד שני ישנה גם אפשרות שהאליל הזה נועד להגן על ארל כדיי שאנשים יחשבו שיש לו את האליל ולא יעיפו אותו וכך בעצם יאהו מאן שומר את עצמו בתוך המשחק עם האליל וגם מגן על ארל עם אליל אחר כך ארל חושב שכל הכח נמצא אצלו ויאהו מאן משחק אותה מישהו שנצמד אליו בשביל הכח אבל בעצם יודע את האמת ויידאג להפטר ממנו ברגע הנכון, הוא נראה לי גם הטיפוס שיוכל לשכנע אותו לקחת כדור ו"להפטר מהאליל" בשביל להעיף מישהו אחר. אנשים עדיין לא קולטים את זה אבל זו יכולה להיות ההעפה הכי דרמתית והכי שערוריתית בתולדות הסדרה. הטיפוס הזה ממש יכול לשנות את הכיוון של העונה הזאת מישל כמו שכולם אומרים פה אכן הייתה נהדרת באתגר חסינות שמחתי לראות כי כבר חשבתי שהיא אבדה לי או שטעיתי בשיפוט שמח לראות שלא כי אני שונא לטעות, ואני ארצה לראות אותה ממשיכה לפחות עד אמצע האיחוד עכשיו רק צריך לראות אותה מבחינת אסטרטגיה ויחסיי אנוש משום מה היא נראית דיי בולטת אבל לא שמענו עליה שום וידוי ושום חוות דעת מהשורדים האחרים טוב, אוליי אחריי שרוקי בלה בלהבואה שלקח ללא צדק 80% מהזמן של התכנית עף סוף סוף נזכה לשמוע ממנה יותר ובקשר להעפה של רוקי לא יודע, חשבתי שאשמח יותר אבל משום מה כשאדגארדו ומוקי נמצאים שם לא יודע, היה לי קצת איזושהוא קצת טיפונת רצון שהוא יישאר אבל זה פג מייד אחריי היציאה שלו והפיינל וורדס ועוד דבר מישהו פה יכול להגיב לי ולהסביר לי את ההצבעה של דרימז? הוא אמר שהוא שונא את ליסי, שיש מצב לברית עם האחרים שהוא לא סומך על השבט שלו שאמר לו בפנים שהוא לא איתם אז מה הקטע של ההצבעה הזאת? אוליי אפשר לאמר שהוא פחד מתיקו אבל בואו נהיה מציאותיים רוקי נגד ליסי באתגר אש מטומטם, מי ינצח? זה ברור מאליו אז אם מישהו ראה אינסיידר ויכול להסביר לי אני אשמח

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

קח בחשבון שארל ראה את האליל שיאו-מן מצא. אני בכלל חושב שלאליל המפוברק של יאו-מן לא תהיה שום השפעה על המשחק ולמעשה לא נראה לי שנראה אזכורים אליו יותר. זה היה סתם קטע כזה שמקבל זמן מסך לצורך אותו פרק.

Little Savage

New member
../images/Emo58.gif

סוף סוף העיפו את רוקי. ממש כבר היה נמאס ממנו. יאו מן גדול. הלוואי שמישהו ימצא את האיידול המזוייף וישתמש בו. זה יהיה ענק, וזה עשוי להציל קצת את העונה הזאת, שעד עכשיו הייתה די מאכזבת.

Ogakor

New member
../images/Emo58.gif

אחד הפרקים ההזויים בתולדות הישרדות. אין ספק- יאו מן הוא יהודי בנפשו.. ונראה לי שנהיה לו ממש משעמם אז הוא מחליט להיות יצירתי..לפי דעתי משפט הפרק הוא: "i'm blind right now, hold on" שבו אמר ליאו.. חח ואם יהיה אולסטאר, אני מצפה לראות שם את רוקי, יאו מן ומישל.. אין ספק שהם הולכים להיות הכוכבים של העונה. פרק הבא תחרות ריקודים... ואיך לעזעזל מוקי יודע שהאיידול באדמה.. (אהמ.. אהמ.. ליסי-פה-גדול)

willo

New member
../images/Emo58.gif

הפרק ממשיך בקו הרגיל של העונה - סתמי, למרות זאת היו מס' נקודות אור:- זה כבר פרק שני שאדגרדו מוכיח שהוא יודע לדבר (גם אם צריך תרגום). יאו-מן מתגלה כחביב ביותר - יש לי הרגשה שהוא יעוף ולא ינצח אבל הוא בהחלט פייבוריט שלי. דרימז לא מובן - אתה לא טיפש, אתה יודע שהמשולש של ליזי-אלכס-אדגרדו יעיף אותך, מה אתה עושה? מוקי מבין לפחות שהוא צריך להראות לג'יימס שהוא לא נגדו (ונראה לי שכאן הפתרון - כנראה שדרימז הבין שיש ארבעה נגד ג'יימס והחליט לא לחשוף את עצמו). רוקי - הלך הבייתה וחבל כי הוא בהחלט שמות שמכניסה צבע לעונה אפורה. באשר לאתגר - קודם כל מוטו ניצחו אתגר ראשון, אח"כ אלכס/אדגרדו/ליזי הוכיחו שהם לא צמו ביום כיפור אף פעם. לגבי העתיד - ארל נראה לי בסכנה, ברור לי שברגע שיהיה איחוד הוא על המוקד, נראה גם שהבנות יעלו חזק (וגמר של בנות לא יהיה מופרך) - כבר אמרתי שקסנדרה מזכירה את סירי - האם הפעם היא תנצח?

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gif

קסנדרה אולי מזכירה את סירי בחיצוניות וכח רצון בשבט. אבל סירי קיבלה הרבה יותר זמן מסך בווידואים. אולי במיזוג קסנדרה תתבלט יותר

willo

New member
../images/Emo58.gif

בדרך כלל יש כאלו שעד המיזוג נעלמים ופתאום בסוף מגיעים לגמר (דני בגואטמלה, ווספיה בעונה 4 ועוד). קסנדרה עונה להגדרה הזו (עד עכשיו גם אדגרדו אבל הוא התחיל לדבר).

../images/Emo58.gif1407

ביי ביי ג'יימס. עד הפרק היום, רציתי שהוא יגיע לגמר, אבל אחרי ההתנהלות שלו בפרק הזה מצאתי את עצמי סולד ממנו. ליסי, לעומת זאת, התחילה להתחבב עליי קצת - למרות שטיפשות שלה עם "בואו נחפש ביחד את האיידול" מישל מלכה. לא נראה לי שהיא תזכה, אבל מגיע לה. איזה נפילה היא דפקה. יאו מן גאון מרושע ואיך שהוא קפץ כהוא מצא את האיידול. צחקתי איזה 2 דקות. לגמר: ארל, דרימז, מישל

למעלה