השרדות 13.02

vand

New member
../images/Emo6.gif כמעט ירקתי את כל המיץ

ששתיתי כשראיתי את הפנים של ג'ף אחרי שהוא שמע את מה שבילי אמר על קנדיס.. ההבעה שלו הייתה כל כך קורעת.. אלוהים ובילי הזה פשוט שרוט היא אמרה שהיא אוהבת את השבט שלהם והוא קיבל את זה מילולית על עצמו. אלוהים אני פשוט לא יכול לחכות לאיחוד.

snier1991

New member
אישזה פרק טוב

והבחור השרירי מהלבנים איך נגיד את זה הקוביות בבטן שלו הרבה יותר חכמות ממנו הם:אנחנו בונים רצפה כדי שלא נישן על האדמה השרירי:אבל איך זה יעזור הם:לא נישן על האדמה הקרה עם החרקים והיתושים והמים שמדרדרים אלינו השרירי:אבל איך זה יעזור הם:יהיה לנו יותר נוח השרירי:כן אבל איך זה יעזור קאובוי ממשיך לעצבן אותי ואני עדיין מאמין שהאסיאתים יצליו הכי טוב חוץ מקאובוי שהוא פשוט קרציה שדורשת צומי אני מתחרט על מה שאמרתי על הלטינים הם טיפשים בדייוק באותה מידה כמו הלבנים והשחורים

LeRanch

New member
פרק יפה../images/Emo3.gif

בילי כ"כ מעצבן
עאלק מאוהב בקנדיס איך ג'ף היה המום מזה

../images/Emo99.gif../images/Emo182.gif

אני מאוהבת בסדרה הזאת...אחרי 12 עונות היא עדיין מפציצה
חחח די ריחמתי על בילי...אבל שהוא אמר שהוא מאוהב בבלונדה הפרחה ההיא נקרעתייי
יש לי כבר פייבוריט...יול מפוקה...בכלל אני ממש אוהבת את השבט של האסייתים...

snier1991

New member
איזה בחירה מקורית../images/Emo3.gif

בכל מקרה הוא בטוח לא יזכה כולם משקשקים ממנו בהזדמנות הראשונה יעיפו אותו הפיבוריטית שלי היא בקי והאסיאתי השני

קובי221

New member
פרק מעולה!!!

היה פשוט מדהים. זה שהם תכננו להעיף את הראפר היה סופני! זה היה כזה שקוף שהם הולכים להפסיד... <לא סבלתי אותו> והעלק חש שזאתי אוהבת אותו
הפרק הרגיש כאילו אנחנו לקראת סוף העונה, המון אקטיביות. זה שמצא את הפסלון, סחטיין! <מגיע לו!> ומעצבן שיש כרגע רק משימה אחת בכל פרק, כנראה בגלל שהכמות של השורדים גדולה מידי.

lb22

New member
רוצה ספויילר? (ואני לא הולך להגיד

משהו בהודעה) אבל סוף סוף השידור של התוכנית בישראל יוצא כמעט במקביל למתרחש במציאות או לפחות לשידור בארה"ב כלומר ההפרש בין הפרק שמשודר פה למה שמשודר בארה"ב הוא ממש לא רציני.... ודווקא מסתמנת עונה לא רעה...

T a l 1991

New member
פרק מעולה

מה הקטע של בילי? "מצאתי פה את אהבת חיי, קנדיס" כאילו, וואט דה פאק?! מאיפה הוא הביא את זה? השתנו לי הפייבוריטים. קודם כל, השבט שאני הכי אוהבת הוא פוקה. אבל מהשבט עצמו אני שונאת את קאובוי. מאייטו אני שונאת את אוזי. חתיך חתיך, אבל מגעיל. מרארו... לא שונאת אף אחד. אבל ג'סיקה וג'ונתן אני אוהבת =] אדם לדעתי סתם טיפש, הקטע שהם רצו לבנות ריצפה והוא אמר: "בשביל מה?". בשביל מה? בשביל שלא תישן על האדמה, אידיוט. עיצבן אותי בקטע הזה. וגם קנדיס, שהיא שפוטה שלו. ראו על הפנים שלה שהיא בעד ההצעה של הריצפה, אבל היא לא אמרה כלום. היקי.. לא שונאת אף אחד אבל גם לא אוהבת. השבט הזה לא ממש מעניין אותי. וואו, חפרתי. אני פשוט מתה על הסידרה הזאת. ג'ף
מאוהב|
חמוד שלי

למעלה