השרדות 11: גואטמלה! יגיע בקרוב בארה"ב!
Uri04 New member 6/7/05 #2 ../images/Emo46.gif מה, באמת? התאומים נפלו? הטיטניק טבעה? מייקל ג'קסון הורשע בעבירות מין? בשביל זה פתחת שירשור חדש, לציין את העובדה ש'בקרוב' זה עוד חודשיים וחצי?
../images/Emo46.gif מה, באמת? התאומים נפלו? הטיטניק טבעה? מייקל ג'קסון הורשע בעבירות מין? בשביל זה פתחת שירשור חדש, לציין את העובדה ש'בקרוב' זה עוד חודשיים וחצי?
ב בוביץ New member 7/7/05 #7 יאי עוד יום לביג בראדר 6 יאי כמה אני מחכה לשישי בבוקר לרוץ לשים את זה בהורדות ובשבי בערב אראה את הפרק
יאי עוד יום לביג בראדר 6 יאי כמה אני מחכה לשישי בבוקר לרוץ לשים את זה בהורדות ובשבי בערב אראה את הפרק
F f 50 New member 8/7/05 #11 מעניין וסים ספוילר כמה אנשים עדיין לא רוצים לדעת מה המיקום של נעונה החדשה
E EveryBodyLovesToMeR New member 8/7/05 #12 ועוד ספוילר - ג'ף ינחה את העונה החדשה ! הרסתי לך את כל העונה,כמה חבל. נו באמת !
R RedDevil16 New member 8/7/05 #14 ספוילר עצום וענק להישרדות 11 פה: מישהו יזכה במיליון דולר לפני מיסים.
T TheCharm New member 8/7/05 #13 אני לא חושב שאתה הוא זה שיכול להגיד לו משהו כשהוא קורא לאנשים מטומטמים. כותבים את זה שים, אגב :/ ***לא שאני בעד זה שהתחיל את השרשור, אבל חוסר-טקט ומחשבה לא יזיקו לעולם לאנשים. או איש***
אני לא חושב שאתה הוא זה שיכול להגיד לו משהו כשהוא קורא לאנשים מטומטמים. כותבים את זה שים, אגב :/ ***לא שאני בעד זה שהתחיל את השרשור, אבל חוסר-טקט ומחשבה לא יזיקו לעולם לאנשים. או איש***
מ מיקי פיליפוסיס New member 8/7/05 #17 יוווו איתכם! לא היו לי כוונות רעות, פשוט לא ראיתי פה שום דבר על זה, וחשבתי שיש כמה אנשים שלא יודעים על זה.
יוווו איתכם! לא היו לי כוונות רעות, פשוט לא ראיתי פה שום דבר על זה, וחשבתי שיש כמה אנשים שלא יודעים על זה.
T TheCharm New member 9/7/05 #18 לא דיברתי אליך כתבתי לזה שאמר "מעניין" כשאמרת מטומטמים ואז כתב סים ...