למה לא בעצם..
למה אין אף אחד שינסה להשקיע בהישרדות ישראלית? יש בכ"ך הרבה מקומות בעולם..אין שום סיבה שפה זה לא יכול לקרות. קראתי את המאמר כאן שמסביר למה אין ריאליטי בישראל ואני מוכרח לומר שאני לא מסכים עם מה שכתוב שם.. קודם כל מי אמר שזה חייב להיות במקום אקזטי באוקיינוס? אפשר בתור עונה ראשונה לעשות את זה כאן בישראל, יש מספיק מקומות, אמנם לא ג'ונגלים ואיים אקזוטיים, אבל אני בטוח שזה לא עד כדי כך ישנה לקהל איפה התכנית מתרחשת, אלא יותר מה מתרחש בה. לגבי כך שאי אפשר למצוא 16 אנשים שלא מכירים אחד את השני? טוב, באמת שטויות. לא צריך להגזים, אנחנו לא הותיקן. 6 מיליון איש במדינה זה מספיק, ואגב לא חייבים שזה יהיה בדיוק 16 כמו בארה"ב...אפשר בתור התחלה 12 מתמודדים, למשל. אני מסכים אמנם שעד היום הריאליטי בישראל לא הצליח יחסית, אבל זה לא בהכרח אומר שום דבר...החפרפרת בהנחיית איתי אנגל, עם כל הכבוד, לא הייתה ברמה גבוהה יותר מדי ושודרה באחת עשרה בלילה. קחי אותי שרון זה כבר סגנון קצת שונה ודווקא זכתה להצלחה לא רעה בכלל. מבחינת הבעיה העיקרית, כסף, אני באמת מסרב להאמין שבמדינה שבה חיים ארקדי גאידמק, ולהבדיל- ארז טל, בן אדם שלדעתי מתאים להרים תכנית כזאת וגם להנחות אותה, אי אפשר למצוא בכלל מימון לתכנית הזאת. בקיצור, לדעתי, אם אם יקחו את הנושא ברצינות ויעשו אותו בטוב טעם, כך שיפנה לקהל הרחב, אבל באמת יהיה גם ברמה, אני מאמין שזו תהיה הצלחה גדולה. חבל שבמקום לנסות לעשות משהו עם הנושא, הרבה אנשים נוקטים גישה תבוסתנית ומרימים ידיים מראש, כאילו אומרים, "אין סיכוי שזה יקרה", וזהו זה. אפשר לעניין אנשים ברעיון הזה ודווקא במדינה קטנה כמו שלנו הרבה יותר קל לאדם הפשוט מהרחוב לפנות לכל מיני ידועים ובעלי כח, מאשר בארה"ב ובאירופה. לדעתי, באמת חבל..אם יהיה נסיון מספיק גדול לעשות משהו בנדון, זה באמת יכול לקרות, ודווקא כאן זה המקום הכי טוב להתחיל את זה... אשמח לשמוע תגובות..