השרדות לא לאמריקאים

השרדות לא לאמריקאים

האם יש כוונה לצלם עונה שהמשתתפים בה (כולם או חלקם) אינם אמריקאים? אם כן מתי ואיך נרשמים? (אני אחרי לידה ולא מצליחה לרדת במשקל ונראה לי שזה יעזור לי יופי...

Uri04

New member
זה לא קצת אגוצנטרי?

את אחרי לידה ומעוניינת לנטוש את התינוק/ת שלך כדיי להשתתף בתחרות ריאליטי כדיי להוריד כמה קילו? *פלאשים היסטריים לג'נה לואיס* בכל מקרה, נכון להיום, וככל הנראה גם בעתיד הקרוב אין אף גרסא ישראלית מתוכננת של הישרדות (אין תקציב, ולמען האמת גם אם יהיה אני מעדיף לראות שמשקיעים אותו בסדרות דרמה איכותיות ולא בעוד ריאליטי זול.. סורי חבר'ה). אם בא לך להגר לארה"ב, לחיות שם 7 שנים ולקבל אזרחות אולי עוד יתמזל מזלך להשתתף בהישרדות 27 P: או אם יש לך אזרחות אירופאית כלשהי תנסי לבדוק אם יש גרסאות אירופאיות של התכנית ונסי להגיש מועמדות..

laker000

New member
למה לא בעצם..

למה אין אף אחד שינסה להשקיע בהישרדות ישראלית? יש בכ"ך הרבה מקומות בעולם..אין שום סיבה שפה זה לא יכול לקרות. קראתי את המאמר כאן שמסביר למה אין ריאליטי בישראל ואני מוכרח לומר שאני לא מסכים עם מה שכתוב שם.. קודם כל מי אמר שזה חייב להיות במקום אקזטי באוקיינוס? אפשר בתור עונה ראשונה לעשות את זה כאן בישראל, יש מספיק מקומות, אמנם לא ג'ונגלים ואיים אקזוטיים, אבל אני בטוח שזה לא עד כדי כך ישנה לקהל איפה התכנית מתרחשת, אלא יותר מה מתרחש בה. לגבי כך שאי אפשר למצוא 16 אנשים שלא מכירים אחד את השני? טוב, באמת שטויות. לא צריך להגזים, אנחנו לא הותיקן. 6 מיליון איש במדינה זה מספיק, ואגב לא חייבים שזה יהיה בדיוק 16 כמו בארה"ב...אפשר בתור התחלה 12 מתמודדים, למשל. אני מסכים אמנם שעד היום הריאליטי בישראל לא הצליח יחסית, אבל זה לא בהכרח אומר שום דבר...החפרפרת בהנחיית איתי אנגל, עם כל הכבוד, לא הייתה ברמה גבוהה יותר מדי ושודרה באחת עשרה בלילה. קחי אותי שרון זה כבר סגנון קצת שונה ודווקא זכתה להצלחה לא רעה בכלל. מבחינת הבעיה העיקרית, כסף, אני באמת מסרב להאמין שבמדינה שבה חיים ארקדי גאידמק, ולהבדיל- ארז טל, בן אדם שלדעתי מתאים להרים תכנית כזאת וגם להנחות אותה, אי אפשר למצוא בכלל מימון לתכנית הזאת. בקיצור, לדעתי, אם אם יקחו את הנושא ברצינות ויעשו אותו בטוב טעם, כך שיפנה לקהל הרחב, אבל באמת יהיה גם ברמה, אני מאמין שזו תהיה הצלחה גדולה. חבל שבמקום לנסות לעשות משהו עם הנושא, הרבה אנשים נוקטים גישה תבוסתנית ומרימים ידיים מראש, כאילו אומרים, "אין סיכוי שזה יקרה", וזהו זה. אפשר לעניין אנשים ברעיון הזה ודווקא במדינה קטנה כמו שלנו הרבה יותר קל לאדם הפשוט מהרחוב לפנות לכל מיני ידועים ובעלי כח, מאשר בארה"ב ובאירופה. לדעתי, באמת חבל..אם יהיה נסיון מספיק גדול לעשות משהו בנדון, זה באמת יכול לקרות, ודווקא כאן זה המקום הכי טוב להתחיל את זה... אשמח לשמוע תגובות..

Uri04

New member
אתה מוזמן להתחיל להתכתב עם גאידמק..

שמעתי שהוא מזנה את הכסף שלו לטובת כל דבר שיתן לו חשיפה תקשורתית. מי יודע, אולי אם החייל הזה מהצנחנים הצליח לגרום לגאידמק לרצות לתורם ליחידה שלו מכשירי DVD ועוד כל מיני זוטות, אולי הוא גם יסכים להשקיע בתכנית ריאליטי... רק תמסור לו ד"ש מהאנשים שהעלו את הדיון הזה לפני 5 שנים, כשחלון ההזדמנויות הזה עוד היה קיים
אה, ואין בחיים שום סיכוי שתעלה בארצנו הקטנטונת תכנית מציאות טראשית שבה 16 מתמודדים תקועים יחד באיזה מקום נידח בארץ ומעיפים אחד את השני/ מועפים ע"י SMS, גם אם זה לא יהיה על אי טרופי באוקיינוס השקט, אלא אי שם בוילה באזור המרכז. אה, כן. בעצם כן היה כזה דבר. קראו לו - פרוייט Y

laker000

New member
לא מסכים איתך..

קודם כל, למה "טראשית"? בניגוד לפרוייקט Y, שכל המהות שלה היא האנשים הדבילים והמגוחכים שבה, תסלחו לי.. שנית, אין דבר כזה חלון הזדמנויות בדברים האלה. גם בעוד 10 שנים יכולה לעלות תכנית כמו הישרדות...אין שום קשר בין זמן לרלוונטיות שלה..זו לא תכנית שמתיישנת, זו תכנית שממצה את עצמה, אבל בישראל היא בטוח לא מוצתה כי היא לא נוסתה. כמה זמן לדעתכם עבר מאז ש"מי רוצה להיות מיליונר" עלתה בארה"ב, ועד ששודרה בישראל? מה שמרגיז אותי זה פשוט העובדה שכולם מתייחסים לעניין ככל כך מובן מאליו שבחיים לא תהיה תכנית כזאת בישראל. למה לא?? חוץ מכסף, שזו בעיה שהיא בעצם לא שורש הבעיה, אלא תוצר לוואי שלה- אני באמת לא רואה אף סיבה אחרת.. אבל אם מישהו חולק עלי, אני באמת מעוניין שיעמיד אותי על טעותי.

תכלס? אני יכול להגיד לך משהו אחד

הדבר שהכי מעצבן אותי בריאליטי ישראלי שעוסק באנשים וביחסים ביניהם הוא שבסופו של דבר הכל מתרכז לרמזים מיניים ולסקס!! תיקח את פרוייקט Y למשל... זה היה פשוט בית זונות!! (בשתי העונות)... תיקח את היאכטה- איכסססססס! ומה עם החיים ע"פ Y? כל מה שסבב סביב מיכל אמדורסקי ושות' היה רק סביב הרמזים המיניים... את קחי אותי שרון לא ראיתי... בישראל כניראה חושבים שמה שמוכר זה סקס לכן אני אישית ממש לא אצפה מתוכנית ריאליטי ישראלית שתהיה טובה מלכתחילה! קח את עדן לנצח ואת פרדייז הוטל... תן את כל חומר הגלם לעורכים בארץ עם הבמאים שיושבים להם על הראש (ועם טמירה ירדני שיושבת במשרד וסופרת ת'כסף בינתיים...)- מה אתה מדמיין שיצא מכל חומר הגלם הזה? כמה זמן מסך יוקדש לאסטרטגיות ולמשחק עצמו? לכל סצינות המקלחות והפלירטוטים יוקדשו פרקים שלמים ופרקים שלמים גם ידונו עליהם! טוב כל מילה נוספת מיותרת

יתכן שיש משהו בדבריך

אבל איך ניתן להשוות קשר עם הילד לגיזרה מושלמת??? נו באמת... בכל מקרה לא כל כך הבנתם את שאלתי - האם הגרסה האמריקאית מקבלת מי שאינו אזרח אמריקאי? למה לא בעצם?

laker000

New member
לפי מה שידוע לי..

לא...היא לא מקבלת.. למה לא? האם סדרה ישראלית תקבל משתתף מהולנד שסתם רוצה להשתתף? לא.. התשובה היא פשוט ככה...זו סדרה אמריקאית והם רוצים שהמשתתפים יהיו אמריקאים..די לגיטימי האמת...אם את רוצה פרטים ואולי אם אני טועה אז תיכנסי לאתר הרשמי של הסדרה דרך cbs.com ותבררי. בכל מקרה, הייתי רוצה לנצל"ש את הדיון לטובת מה שכתבתי קודם לכן..

Uri04

New member
^ אהממ...

לשאלתך הראשונה - "אבל איך ניתן להשוות קשר עם הילד לגיזרה מושלמת???" אולי משום שבהשתתפות בתכנית את הולכת לנטוש אותו למשך חודש וחצי?
ולא, לגרסא האמריקאית הם לא מוכנים לקבל אפילו קנדים. אז אם כך, למה שיקבלו לתכנית אנשים ממדינה קטנה באגן הים התיכון?

למעלה