השרדות וקרב מגע...

roy27787

New member
השרדות וקרב מגע...

אממ מי פה בהשרדות או קרב מגע? איזה מכון אתם לומדים?מי המורה?באיזה עיר?איזה חגורה אתם? אני אישית מתאמן בשניהם.. אני חגורה צהובה בהשרדות.. וחגורה צהובה+פס בקרב מגע...ובקרב כנראה יש לי מבחן.. את שתיהם אני לומד בשוהם.. השרדות עם:מאיר סטמקר דאן 3 ויגאל יצחקי דאן 7 וגם לפעמים מורה בשם אלה שהיא דאן 2 מלמדת אותנו... המורה שלי לקרב מגע הוא ארז כהן... אהה ואני רק 4 חודשים מתאמן בשיטות לחימה אלה...

dutchman

New member
שאלה

באופן אישי מה מצאת יותר יעיל? או יותר נהנה ללמוד? אגב עוד כמה שאלות אני חוזר למודיעין בקיץ יש שם משהו שאתה מכיר או שצריך לסוע לשוהם (לא נורא...) ומה המחירים שם? יקר? אה כן והיו לי עשר שיעורים פה בקרב מגע אבל אין פה חגורות אבל לקטתי את זה די מהר כך שאני צריך להתחיל מאפס? בתודה מראש

roy27787

New member
תשובה

זה תלוי מה הצרכים שלך... אממ אני לא מכיר מכונים במודיעין.... אממ בקרב מגע זה 140 לחודש 145 שקל להשרדות.. אתה תעלה חגורות מהר בקרב מגע.. אני על שיעור שני קיבלתי חגורה צהובה...

bennyTKD

New member
חגורה צהובה בשיעור שני?!

אוקיי, תרשום אותי לשיעור אצלכם. באיזה ימים אתם לומדים, שני וחמישי? אין בעיות. תגיד למורה שלך שביום שני הזה אני בא לשיעור, וביום חמישי הקרוב אני בא לאסוף את החגורה הצהובה שלי...
בני

dutchman

New member
כמה שיעורים בשבוע?

כמה זמן כל שיעור? האם אתה מזהה טכניקות דומות בהשרדות בקרב מגע או למרות שהווכנות שלהם זהות בכל מאת האחוזים עדיין יש טכניקות שונות?

"הכוונות שלהם זהות"

ובכן, לפי מיטב הבנתי, הכוונות של כל אומנויות הלחימה זהות, הלא כן, ובכל זאת כולם נראות אחרת. מזכיר לי סיפור: פעם, היה פורום בשם "אודיו וקולנוע ביתי" (124 - ב"ר). ובפורום הזה, כתבו אנשים חכמים מאוד. ואז מישהו אמר "רגע - בעצם המטרה של כל מגבר היא להוציא את הסיגנאל כמה שיותר קרוב למה שהוקלט במקור, לא? אם כך, אז הגיוני שככל שהמגברים יהיו "איכותיים יותר", הם ישמעו יותר אחד כמו השני, כי כולם שואפים לאותו "מקור". אבל, למרבה ההפתעה, זה לא מה שקורה... האפור

bennyTKD

New member
לא נעים?

אפילו חברי הפרלמנט הבריטי, שנתפסים כאנשים די מרובעים
ואפורים, נתפסים מידי פעם עם ביריות או בתנוחות אלו ואחרות...

roy27787

New member
dutchman

אז ככה.. שתי שיעורים בשבוע...בשתיהם בימי ראשון ורביעי...ומה שמצאתי דומה... אז ככה...המטרה של שניהם להגן עלייך ברחוב.. הקטע הוא שבקרב מגע אין חוקים...קרב מגע זה הכי מלוכלך כמעט שיש...ממש ממש קרבות רחוב.. השרדות יש פחות דגש על הגנה ממשית ברחוב..ויותר דגש על דברים יפים.... קרב מגע אין שם הרבה מכות יפות ובעיטות יפות כמו שיש בהשרדות... זהו בערך... אבל בסה"כ אני מאמין שהם עוזרים באותה צורה להגנה ברחוב...

roy27787

New member
BennyTKD////

זה לא ממש ככה.. היה לנו חוג העשרה בבית ספר...5 שנים לפני בבית ספר.. ובגלל שחגורה צהובה מקבליםא חרי שנה ואני הייתי בחוג העשרה בבית ספר שנה אז קיבלתי.... זה לא ככה לכולם..אני פשוט זכרתי את החומר

bennyTKD

New member
אז עזוב, זה לא בשבילי...

עזוב. אם לא מקבלים חגורה צהובה בשיעור השני, זה לא מספיק מהיר בשבילי. אל תרשום אותי לשיעור אצלכם...

למעלה