השראה http://www.truthincombat.com/HCG_NAGA.wmv
א אוהד סמט New member 26/5/05 #2 מאיפה הפנומן? האמת שאני לא מקנא ביריב שלו. נראה לי שהדבר היחדי שהוא הצליח לחשוב עליו זה משולש וגם זה מאוד קשה לעשות.
מאיפה הפנומן? האמת שאני לא מקנא ביריב שלו. נראה לי שהדבר היחדי שהוא הצליח לחשוב עליו זה משולש וגם זה מאוד קשה לעשות.
ר רן גוגיטסו New member 27/5/05 #4 ../images/Emo45.gif איזה יופי! אומנות לחימה במיטבה. זו לא חוכמה להיות טוב כשאתה בעל גוף בריא וכשאתה צעיר וחזק. לעשות את זה טוב כשאתה בעל מוגבלויות, ועוד לעמוד מול אנשים בריאים ולהיות מסוגל להם. להתגבר על המכשולים האובייקטיביים שיש לך ולהצליח - זו אומנות לחימה אמיתית.
../images/Emo45.gif איזה יופי! אומנות לחימה במיטבה. זו לא חוכמה להיות טוב כשאתה בעל גוף בריא וכשאתה צעיר וחזק. לעשות את זה טוב כשאתה בעל מוגבלויות, ועוד לעמוד מול אנשים בריאים ולהיות מסוגל להם. להתגבר על המכשולים האובייקטיביים שיש לך ולהצליח - זו אומנות לחימה אמיתית.
T Tonjin New member 27/5/05 #7 אם אני לא טועה, ראיתי בחטף ולא ממש שמתי לב, אבל היה נדמה לי שגם לבחור השני זוג פרוטזות ברגליים.. ואם כן - אז מגיע לשניהם כל הכבוד, לא?
אם אני לא טועה, ראיתי בחטף ולא ממש שמתי לב, אבל היה נדמה לי שגם לבחור השני זוג פרוטזות ברגליים.. ואם כן - אז מגיע לשניהם כל הכבוד, לא?
M matigol New member 27/5/05 #8 מרשים, ומעורר השראה... אבל יש גם יתרונות למגבלות שלו. ליריב קשה מאוד לבצע בריחים עליו, כך שחלק גדול מטקטיקת הקרב התבטלה לה.
מרשים, ומעורר השראה... אבל יש גם יתרונות למגבלות שלו. ליריב קשה מאוד לבצע בריחים עליו, כך שחלק גדול מטקטיקת הקרב התבטלה לה.