זהירות, חפירה!
קבל חיזוק חיובי על המוכנות שלך להשקיע בסוג הפניה לכולם/ן. בגלל שצורת החשיבה שלך מעניינת, עדיף לכולנו כי תשקיע יותר בצד החזק הזה ופחות בהשקעה שבפניה לכולם/ן. אם אתה ממש מתעקש להיות נחמד אתה יכול לספתח ב "הפניה מיועדת לכולם..." וכו'. זה רק יחסוך לך זמן, אם לא בא לך אתה מוזמן להמשיך רק אל תצמצם בתכנים המעניינים. לגבי השאלות ששאלת, ראשית, תהיה בטוח כי שלוש השאלות ששאלת אינן פועלות בתבנית משוואתית או כסוג של נוסחה שמובילה לתוצאות, ז"א, לא ניתן לומר כי "מקור ההשראה, מוריד אסימונים, שמובילים לכתיבה על נושאים, שפונים לקהל יעד...". רוב האנשים שכותבים בלוג כותבים אותו מתוך "מקורות ההשראה" שלהם, והם כידוע רבים, לכן לא בוחרים נושאים כי הם פשוט מגיעים מאליהם ולכן, לדעתי לפחות, לא ניתן לכוון לקהל יעד מסוים אם אתה רוצה להיות בלוגר יצירתי כי לא ניתן להגביל את מקורות ההשראה. אלא אם כן, אתה מחפש להעביר מסרים מסוימים בבלוג, דוגמת : בלוג שיווקי או בלוג פוליטי או בלוג רפואי וכן על זה הדרך. במקרים כאלה מטרת הבלוג היא הצורך להשפיע על קהל יעד מסוים ולא מהצורך לשתף קהל, אז אתה כותב על נושאים, שבהכרח לא נמצאים במקורות ההשראה שלך, שבהכרח פונים לקהל מסוים (לדוגמא : ערוץ 2 מייצר תכנים כשקהל היעד שלו הם 100% מהצופים, בפועל הוא מצליח לפנות לכך וכך. מותגי צריכה פונים לקהל יעד מסוים לכן הם מפרסמים באתרים מסוימים.). אם אני צריך לצמצם לך את החפירה שלי אז אנסה לעשות את זה כך : עיקרון ה- 80-20, מכיר? 80% עובדים בשביל 20% ? גם כאן, לפחות במקרה שלי, הבלוג שלי הוא בלוג פרסום ורוב הקישורים שלו הם לעולם הפרסום, בפועל, הפוסטים שהכי אני אוהב הם אלו שלא קשורים לעולם הזה בכלל, אני שם לב שהם מתרבים, קהל היעד שלי הם כולם, ובשורה התחתונה 80% מהחומרים מניעים את ה20% שהבלוג הצהיר ביום הפתיחה. פשוט, לא ניתן להגביל את מקורות ההשראה ולכן כותבים גם על מה שמעניין וגם על הזבוב שבאף, כותבים גם לאנשי פרסום וגם אליכם ולכולם, כותבים כי בא לנו לכתוב וכותבים כשיש לנו זמן, ובקיצור ולסיום, לטעמי לפחות, לא ניתן להגדיר ולכמת את השאלות המעניינות ששאלת. אנקדוטה קטנה על חפירה וחפירות, למה??? מדוע לכנות את זה חפירה? מישהו מכריח מישהו לקרוא את התגובה/ חפירה שהוא חפר ? תחשבו על זה
כל שנישאר לעשות, בימים טרופים אלה, זה לתת כותרת שהיא בעצם סוג של גילוי נאות!