השקת Topagency Online Magazine

topagency2

New member
השקת Topagency Online Magazine

אחרי חודשים רבים של עבודה חסרת פשרות זה קורה המגאזין שלנו עלה לאוויר, תודה לכל הצוות המדהים שהשקיע במגאזין. אנחנו מקווים שכולכם תהנו ממנו תלמדו ממנו ותתרשמו ממנו. נשמח לשמוע תגובות בשרשור זה. כתובת המגאזין: http://www.topagency.co.il/magazine/TA-Home.html

מזל טוב:) אחלה מגזין:)../images/Emo13.gif

כל הכבוד על העבודה הקשה להוציא כזה מגזין :) אחלה צלם רפאל בן דור:) אחלה מאפרת אושן:) אחלה דוגמנית אלונה גורקו:) שילוב של הכל ביחד הביא לתוצאה הזאת ------> מגזין ברמה אהבתי:) וווששייי היה פה שוב אני מוצא את עצמי מחמיא בלי שרציתי:)

אחלה של מגאזין...

סוף הדרך של מגאזין... דרך אגב, מיקי- סחטיש על כל הכתבות... קבל בפרגון...
אהבתי מאוד הכל... ממש אהבתי את התמונות של אלונה, את איכות הצילום של רפאל, מראה האיפור שאושן איפרה את אלונה... ב-ה-צ-ל-ח-ה למגאזין החדש והמדהים...
דרך אגב, וווששייי מוסר למיקי- שכנראה שלא רק צילום זה הצד החזק שלך :) טוב, היינו פה... ופוף נעלמנו... :)

topagency2

New member
תודה לכולם על התגובות

נשמח לשמוע הצעות ורעיונות לתוספות למגאזין הבא כל הצעה תתקבל בברכה אנחנו חושבים שחברי הפורום שלנו הם האנשים שדעתם הכי חשובה לנו ונשמח אם תשתפו אותנו ברעיונות לגבי המגאזין החודשי הבא ובמידה ויהיו רעיונות מעניינים נשקול לצרף אותם למגאזין הבא. תודה לכולם.

pinki girl1

New member
יצאאא סוף הדרך!!

שיהיה המון המון בהצלחה!! עוד יתחילו למסוכר את המגזין הזה בחנויות...:) אלונה יצא סוף הדרך צלםםם מצוין ואושן אני משתחווה לך פשוט אין לי מילים! :)

למעלה