השקת האתר החדש

spaniard

New member
השקת האתר החדש ../images/Emo124.gif

מגיע לנו מזל טוב על השקת האתר החדש של צלילה חופשית ישראל FDI כנסו ותהנו קורסי דייג במרכז מספטמבר !!!! (בחוף שבתמונה)

spaniard

New member
זה ביתי החדש ../images/Emo66.gif

רחוב החוף 9 (nine beach) חבצלת החוף נתניה מאמצע אוגוסט תמונה יפה מהבית לא ???

sToOz

New member
אפרופו נתניה

זה החוף הביתי שלי בנתניה,ניתן לראות את הריף העמוק,אבל אזור הצלילה העיקרי לא נמצא בתמונה,הוא בערך 100 מטר ימינה ממה שרואים פה. אשמח לשותפים. באזור יש גם ספינה שבורה,אשר נמצאת במרחק של 40 מטר מהחוף,בעומק של עד 2.5 מטר למיטב זכרוני.

spaniard

New member
אין לך מושג ../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

מה הוציאו מהסירה הזו ששכב שם המון שנים אין לך מושג.....

killerwhal

New member
נו דבר מה הוציאו?

הסירה היא ספינת דייג ישנה באורך של כ 8 מטר בין חוף נעורים לבית ינאי

spaniard

New member
לא מזמן העברתי קורס למצילי בית ינאי ../images/Emo104.gif

יש להם באילת המון חברים וחלקם אנשי ים המון שנים... באחד הביקורים ביקרנו אצל חבר שביתו מורכב מעתיקות של ספינות טרופות משהו מדהים... ואז סיפרתי להם על הסירה הזו שצללתי בה כבר לפני 6 שנים לדייג והם ציחקקו שאלתי מדוע ? הם אמרו כל נתניה שחטו אותה שהיו עליה דגים אך אף אחד לא השכיל להיכנס פנימה עד שבחור בשם (לא אפרסם כאן) נכנס לתוכה עם ציוד צלילה פנסים וכו... ויצא עם ציוד ששוויו נמדד בעשרות אם לא מאות אלפי שקלים... פשוט אף אחד לא שם לב... כרגע היא עירומה כי הוא ניקה אותה... אבל כאשר חשבתי על זה שהייתי צולל בה לחפש דגים עול לפני שהצוללן ההוא נכנס (כמה שנים לפני) ולא שמתי לב לאוצר שטמון שם...זה מבאס.... אבל שטויות זה הגיע למי שלקח כנראה... פעם הבאה לא אשאר אדיש למראה סירה טרופה...

killerwhal

New member
סיפורי מצילים אסף ../images/Emo6.gif

אתה מכיר יהודים רק יש סיכוי קלוש למצוא משהו והם מרימים את הספינה הזאת לפעמים יש עליה אחלה דגים בעיקר טרולוסים סרגוסים ושלבות חבר פעם ביקש ממני לעזור לו לקנות רובה מסכה וסנפירים טוב לרחתי אותו רנה הבחור רובה מארס מינסטן 55 ועוד קמ"ס לקחנו חבר נוסף איתנו שהגיעה ושכב על החול החם אמר ליאין דגים בקייץ הלכנו להכנס לריף של ה 6 מטר והוא רוצה בספינה אני אומר לו יאללה בוא הוא מתעקש וככה דקה במיים להקה של טרולוסים יפים בערך קילו וחצי עד 2 + אולי 50 פריטים חבר שלי צף במיים ולא יודע מה לעשות פעם ראשונה עם רובה דרוך ואז הוא יורה לתוף הלהקה ופוגע בשני פריטים יחד , אחד נקרע מהחץ והשני מסובב אותו אני מתקרב והחבר בולע מיים וצועק לי אני אלוף ( כן עוד מעט אלוף ז"ל ) עצרתי את הדג עזרתי לו הוא רעד בכל הגוףומאז הוא מת על צלילה ודייג נו מזל של מתחילים חוזרים לחבר ביטף אני עם שילבה של קילו כמעט והוא עם טרולוס של 2 קילו משהו כמו 60 סמ + החבר קפץ מהחול ורץ למיים היה מחזה מצחיק האוצר שיש שם זה הזכרונות שלי
זה אף אחד לא יקח ממני

sToOz

New member
אז אנחנו לא מדברים על אותה סירה כנראה

הסירה בכלל לא במצב שאפשר להכנס פנימה,היא מבותרת לחלוטין באזור,אין בדיוק "כניסה" ואני מכיר אותה כמו שאני מכיר את כף היד,היא לא יושבת במעמקים,אלא בעומק של גג 2.5 מטר ואני מדבר על החלק היותר עמוק שלה. דגה? יש מצב למשהו,אבל הדגה יותר טובה בריף הפנימי,כ-300 מטר מהחוף. אז מה בכלל מיוחד בספינה הטרופה הזו? סתם כדי לעזור לאתר מקומות,למי שמכיר את החוף,דהיינו דרומה לספינה\צפונה וכו,לא יותר מזה. אני אביא מיקום די מדויק שלא בעוד כמה דקות,דרך מפה.

sToOz

New member
טוב אין לי כרגע

איך לערוך את התמונה,אני אעשה את זה בהמשך היום. בכל אופן הסירה הזאת נמצאת אפשר להגיד,קרוב לדרום נתניה,במרחק של 10-15 דקות הליכה מחוף פולג (היא צפונית לחוף פולג)

spaniard

New member
זה כל הקטע ../images/Emo59.gif

זו הסירה בדיוק כל כך קרוב אלינו כל כך הרבה שנים עמוסה בפנסים מצפנים ושאר כל טוב ואף אחד לא הוציא כלום עד אותו יום...

killerwhal

New member
לא אותה אחת

ישנה סירה בין נעורים לבית ינאי וישנה אחת בחוף דורה זאת מול אזורים צפונית לפולג שניהן סירות טבעות בקו החוף ! אסף תודה על המילים החמות!

sToOz

New member
אולי אתה יודע

מה שם הסירה הזו? שאני אולי יכול לקבל עליה יותר פרטים שלא ידעתי עד היום? פשוט אני מכיר אותה כמו את כף ידי,אין שם שום דבר מענין,אבל כבר הנושא עלה,אז אשמח לדעת מה שמה של הסירה,אם יש כזה.

למעלה