השקעות בנירות ערך- בקשה שנשלחה למרצה..

realistic1

New member
השקעות בנירות ערך- בקשה שנשלחה למרצה..../images/Emo13.gif

אז ככה...שלחתי מייל למרצה ושאלתי אם זה בסדר שנאסוף שאלות ונשלח לו במייל באופן מרוכז מולה עכשיו ענה לי - הוא אמר שמחר יום ממש עמוס בשבילו אבל הוא ישתדל לענות על השאלות מחר בערב. אז אם למישהו יש שאלה למרצה שירשום ואני ארכז הכל ואשלח לו בתקווה שהוא יספיק לענות לי חזרה ואז אפרסם כאן את התשובות שלו. עדיף שננסה להעזר קודם אחד בשני...סביר להניח שלא יהיה לו זמן לענות על יותר מדי שאלות.. בהצלחה לנו

yaelda1

New member
לגבי דפי נוסחאות,

יש שני דפים הראשון זה נוסחאות עיקריות (עם הטבלה של d) והשני זו טבלה עם תיאור הנוסחאות, האם שני הדפים יהיו במבחן? שאלה נוספת, לגבי טבלת d יש מעט ערכים, ואפילו את הערכים מהשאלה לדוגמה שנתן בשיעור לא ניתן למצוא שם. איך אנחנו אמורים לפתור שאלות בלי טבלה עם מספיק ערכים?

לינוש22

New member
סליחה..התכוונתי לרשום איך מחשבים פרופ'

השקעה בכל תיק? אני לא רואה נוסחא לזה.. לדוג' שאלה 1 בתמחר נכסים מסוכנים בסעיף ב'... אולי הוא התכוון לשאול מהן פרופ' השקעה ע"מ להשיג סיכון מינימלי... אני ממש מבולבלת אז אם מישהו יכול להבהיר את העניין אני אשמח ואם לא אז אשמח אם השאלה תועבר למולה... תודה!

yaelda1

New member
יש נוסחא שמישהו העלה לפורום (אני לא ראיתי

נוסחא כזו במחברת, אולי פספסתי...) E(Rp)=(1-w)*Rf+w*E(Rm) 0

לינוש22

New member
ראיתי שהוא רשם אבל לא יצא לי לראות אותה

ואם כבר היא הייתה צריכה להיות בדף נוסחאות...:) וגם יצאו לו פרופורציות השקעה שסכומן גדול מ-1 וזה לא הגיוני ככה שאני לא יודעת אם להסתמך על זה

realistic1

New member
זה הגיוני..SHORT ו LONG...

כמו למשל לקחת הלוואה כדי להשקיע ואז בעצם הפרופורציה יוצאת גדולה מ1 כי השקעת יותר ממה שיש לך..

למעלה