השקעה צמוד דולר @@

מצב
הנושא נעול.

zvimorgi

New member
השקעה צמוד דולר @@

השקעה צמוד דולר @@
מעוניין להשקיע כ-250000 ש"ח לאפשרות יציאה כל 3 חודשים (מיועד לדירה והיה באם אקנה) מתוך קריאה בפורומים כנראה אני מעדיף תעודת סל הדס דולר או מבט דולר, אני עדיין מתלבט מה יותר טוב,וגם מבחינת עמלות.... או מומלץ להשקעה משהו אחר. אגב, מה מספר תעודת סל של הדס דולר??? תודה

conundrum3

New member
תכלית דולר עדיפה באופן חזק על הדס

השקעה צמוד דולר @@
מעוניין להשקיע כ-250000 ש"ח לאפשרות יציאה כל 3 חודשים (מיועד לדירה והיה באם אקנה) מתוך קריאה בפורומים כנראה אני מעדיף תעודת סל הדס דולר או מבט דולר, אני עדיין מתלבט מה יותר טוב,וגם מבחינת עמלות.... או מומלץ להשקעה משהו אחר. אגב, מה מספר תעודת סל של הדס דולר??? תודה
תכלית דולר עדיפה באופן חזק על הדס
נותנת את אותו הליבור, במרווח של 0.35% במקום 0.4%, וכן ציטוטים טובים של עושה השוק. אפשרות נוספת - קרן נאמנות מסוג "פצ"מ נזיל", שנותנת תשואה דומה לתעודות הסל ואיה מחוייבת בעמלת קניה ומכירה, כלומר עדיף לטווחים קצרים. אפשרות נוספת - רכישת חוזים על הדולר, באופן שמכסה אותך על הסכום

sandbird4

New member
אני במצב דומה לשלך

השקעה צמוד דולר @@
אני במצב דומה לשלך
גם אני חושב לקנות דירה להשקעה ובנתיים אני מחפש איפה לתקוע את הכסף.

moco10

New member
רק דע לך

השקעה צמוד דולר @@
רק דע לך
שאם הדולר ירד משמעותית, תרד גם ההשקעה שלך, אך מחיר הדירות דווקא לא כל כך (בשיוויון שאר התנאים כמובן).

מצב
הנושא נעול.
למעלה