השקעה לטווח ארוך

איזה חוג או קורס

משהוא שתמיד רצית לעשות ולא יצא.... שמעתי שקואצינג להיט עכשיו, אולי זה?

מצוטטת

New member
הכי בנאלי......

הכי פחות פופולארית {חושבת} תהייה דעתי.... יהיה מי שיחייך לעצמו אחר שירים גבה אבל אני, דבר ראשון הייתי מבטיחה את עתידי הכלכלי כלומרת, לא מסתמכת על בטוח לאומי או במילים אחרות בטוח פנסיוני ואם מתאפשר לך כולל בטוח סיעודי *
* שלא תיזדקקי {אינשאלללללללה} אבל חשוב בעיניי כראשון בסידרי העדיפויות שלי. נכון לימודים ורכישת מקצוע ד"כ הם הראשונים במעלה רק שזה נכון בחתכי גיל צעירים יותר......~לדעתי~ נכון שאין בהמלצה של ה~ןלדעתי~ להניע לך מלדרוך במקום, אבל מצו' {על אף שאינה פולניה} חושבת כמותך.........* *הימים חולפים שנה/ים עובר{ו}ת* * והבטחת זיקנה ראוייה ומכובדת היא נושא שהרבה לא נותנים עליה ת'דעת........ לא כל שכן שלא צריך בשביל זה לזכות בפיס

מצוטטת

New member
אחרייייייי

שהסתקרנתי וקראתי את השרשר ניראה שלקחתי ת'נושא ביתר רצינות ~קורה... גמלי~ (-:

שאלה מיצויינת לי...

לוקחת ת'מתנה ממך...ומשקיעה אותה בלקחת את עצמי לכמה סיבובי עולם...אני עם עצמי. זו ההשקעה הכי טובה לטווח הרחוק...של שפיותי.

ורד 3

New member
גנבת לי שוב

אני רציתי לכתוב שהייתי לוקחת השראה מפיליאס פוג אבל במקום 80 יום.... לוקחת לזמן בלתי מוגבל... יעד : קופיפי רשימת נוסעים: שני בניי האהובים , ממה יוקרו ואבא גם ומי שרוצה מהמשפחה..... עסק : בית קפה קטנטן צנוע וחמוד שייקרא "אצל ורד" בו יוגשו ... ארוחות בוקר ..ממש ממש טעימות..... ארוחות צהריים וערב.....מכל הבא מן הים...... נוף מאמממממם......... מה עוד ?

מצוטטת

New member
נו.......

יוצא מכל השרשר הזה שרק אני את ההנאה שלי אממש בקבר מישו בפס הייצור פיקשש איתי כניראה Eיבנתי

ילוטייל

New member
מזונות - השקעה בטוחה בינתיים

ישר מNFC וישר חם מערכאה ראשונה [אולי במחוזי יבדקו את זה] בינתיים מה שהיה הוא שיהיה:... ".פסק דין: בענייני מזונות אין מקום לפנקסנות אין מקום לחייב את ההורה אשר קיבל משמורת על ילדיו ואשר נפסקו לזכותו מזונות מההורה השני, לנהל פנקסנות דקדקנית מאת: אסף דוד-מרגלית | | www.Nfc.co.il ----------------------------------------------------------------------------- השופט יהושע גייפמן מבית המשפט לענייני משפחה במחוז תל אביב פסק (יום א', 07.01.07) כי תביעת האב לחייב את האם אשר קיבלה משמורת חוקית על ילדי הזוג, לייחד חשבון בנק להפקדת המזונות המשולמים בעבור הילדים, אינה קבילה (תמש76593/00). האב, אשר יוצג על-ידי עו"ד עידית זמר, תבע לקבל מאם ילדיו דוח רבעוני על השימוש הנעשה בדמי המזונות ולהורות כי ההפרש בין סכום המזונות שמשולם בפועל לבין ההוצאות יועבר לתוכנית חסכון ע"ש הקטינים. יש לציין כי תביעה קודמת שהגיש להפחתת דמי מזונות, נדחתה. דחיית הטענה נעשתה ממספר טעמים. ראשית קבע בית המשפט כי אין דין הורה, אפוטרופוס טבעי, כדין כאפוטרופוס לפי מינוי. במיוחד, הדגיש בית המשפט, לאור העובדה כי במקרה אשר עמד בפני בית המשפט, האב הינו עתיר נכסים ומדובר במשפחה החיה ברמת חיים גבוהה. בית המשפט ראה את זכויות של האפוטרופוס על הילדים מעבר לדאגה הישירה והוסיף "גם אם קיים הפרש בין המזונות המשולמים לבין ההוצאות עבור המזונות - ניתן לזקוף אותו לטובת רכיב דמי הטיפול של האם המשמורנית". כמו כן, אין כל הצדקה להפחית את המזונות של הקטינים, לאחר שתביעה להפחתת מזונות נדחתה, בדרך עקיפה של חיוב להפקיד חלק מדמי המזונות בחסכונות ע"ש הקטינים; פסיקת מזונות בסכומים קצובים נועדה לאפשר להורה בעל המשמורת טווח פעולה בהפעלת שיקול הדעת ההורי, אין כל הצדקה להטיל עליו לנהל פנקסנות על כל הוצאה של רכיב המזונות. זאת ועוד, חלק מרכיבי המזונות כדוגמת מזון אינה ניתנים להפרדה מדוייקת (בין האם לבין הילדים); גם אם נותר הפרש וגם אם הדבר לא היה נזקף לרכיב דמי הטיפול - רשאית האם לעשות שימוש בכספים שנותרו לצורכי נופש כפי שנהוג במשפחה החיה ברמת חיים גבוהה כמו המשפחה נשוא הדיון. .."

קטי30

New member
../images/Emo46.gif לולי בוא לפה../images/Emo88.gif

בכוונה שירשרת לי את זה אלי הא'....ה'א.... היית חייב להרוס לי ת'פנטזיה נכון ??? חכה..חכה...
בחיי יש'ך מזל כפרע
לא יכולה כועסת עליך הרבה זמן מודה

ילוטייל

New member
סתם זה היה בקצה..נשבע לך

בכל מקרה הפסיקה הזו טובה לאשה או גבר שמקבל את המזונות. למשל מיקי לא צריך להראות לשרי מה הוא עושה עם המזונות שהוא מקבל ממנה ואיך הוא מטפל יפה בילדים עם הכסף שהיא מעבירה לו כל חודש. לכן זו השקעה טובה.

קטי30

New member
לא יכולה עליך |נכנעת|

אבל במזונות כמו במזונות אם נחדד את זה לכאן אתה יודע שזה לא רלוונטי אלא - אם הוא/יא יושב/ת טוב ואז - אין צל של ספק שמה שאתה אומר נכון .

השקעה לטווח ארוך

חושבת שרק בנדל"ן..ו..ניירות ערך סולידיים...השאלה מה זה ארוך? אני לומדת בדרך הקשה שאין לעשות תוכניות..ההוא מלמעלה תמיד מפתיע מחדש. שיש לחיות את הרגע..כי ההווה זה העתיד. ובמקומך.. למרות מה שכתבתי למעלה..הייתי עושה משהו עכשיו שיביא לי את העונג.

בך

וכל מה שיעשה לך טוב... וות'רת על כל ההון...בשלב זה... כמו שזה נראה...רק בריאות.

למעלה