השקעה בשער הדולר.

מצב
הנושא נעול.

SPON25

New member
מט``ח

השקעה בשער הדולר.
היי, אני מעונין להשקיע בדולר, אך איני רוצה לקנות דולרים בגלל הפרשי השערים, שער הקניה ושער המכירה. קניה של דולרים בשער הקניה שהוא גבוה משער המכירה, ומכירה בשער נמוך יותר, שער המכירה, מקטין את את הרווחים. האם יש דרך לעקוף את הפשרי השערים, אולי מניות או אגרות חוב המושפעות ישירות ושער הדולר? תודה :)
מט``ח
הי, רציתי להתייעץ איתכם לגבי החלפת שקלים לדולר כרגע. מה הסיכויים שהוא יצמח בשנה הקרובה? ומה ההמלצה שלכם,אולי מטבע אחר...?

shazbak

New member
השקעה בשער הדולר.

השקעה בשער הדולר.
היי, אני מעונין להשקיע בדולר, אך איני רוצה לקנות דולרים בגלל הפרשי השערים, שער הקניה ושער המכירה. קניה של דולרים בשער הקניה שהוא גבוה משער המכירה, ומכירה בשער נמוך יותר, שער המכירה, מקטין את את הרווחים. האם יש דרך לעקוף את הפשרי השערים, אולי מניות או אגרות חוב המושפעות ישירות ושער הדולר? תודה :)

liooo4

New member
אפשר

השקעה בשער הדולר.
אפשר
1. תעודות סל על הדולר, תקבל חשיפה למטבע + ריבית ליבור פחות 0.35 (בתכלית דולר או מבט דולר) 2. לקנות חוזים על הדולר, קניית CALL על הדולר ומכירת PUT דולר על אותו סטרייק (שים לב, לאופציות יש פקיעה, גלגול של זה עולה כסף), כל חוזה כזה (קנייה של CALL ומכירה של PUT שוות ערך (מבחינת חשיפה) ל- שער הדולר כפול 10,000, כלומר נכון להיום ל- 43,000 ש"ח

מצב
הנושא נעול.
למעלה