****** השקילה השבועית *****

לילית462

New member
../images/Emo79.gif הכל עומד במקום../images/Emo79.gif

אחרי ההשתוללות של אתמול, אני בדיוק באותו מקום של יום ראשון שעבר, מה שאומר 84.8 די מעצבן, כי אתמול בבוקר הייתי 84.2 כך שבעצםאפשר להגיד שיש עליה... אבל אם אנחנו מסתכלים על שבוע שלם, מיום ראשון ליום ראשון, אני במקום. ככה זה מי שמשתולל משלם ! בנוסף המחזור החודשים הגיע ואני בטוחה שגם לזה יש השפעה. יש לי עוד חמישה שבועות להגיע למשקל היעד של 82, משום מה אני קצת סקפטית אם אצליח, אבל אנסה בכל מקרה. חוצמזה השבוע סיימתי את הטיפול ברדוקטיל, אפרסם על כך הודעה בנפרד, אני מקווה שההמשך לא יהיה יותר קשה בלי הכדורים.

אור685

New member
למה להגביל את עצמך בזמן?

כמה זמן שייקח,בסוף תגיעי לשם. נכון?

לילית462

New member
אני לא מגבילה את עצמי בזמן, אני מציבה יעדים

בפסח אני בארץ בביקור, אני רוצה להגיע לארץ במשקל הזעום של 82... אח"כ יש עוד הרבה יעדים, אם לא אשים לי יעד מוגדר בזמן לעולם לא אגיע. בגדול אני רוצה להוריד עוד 15 ק"ג ואני יודעת שזה יקח הרבה זמן ושאני צריכה סבלנות, אבל אני לא יכולה לחכות עד שהכל ירד, יותר קל לי לחשוב שיש לי עוד שנים וחצי קילו לרדת, וכשאגיע לשם אתחיל לתכנן את היעד הבא.

DANIELI06

New member
וגם לך כל הכבוד, גם לעמוד במקום זה לא קל...

במיוחד לאת כמוך שנראה לי שיש לה קוצים בתחת.

DANIELI06

New member
רדוקטיל...

לקחתי את זה יומיים וזה עשה לי הרגשהממש רעה, כאבי ראש ועייפות, בכלל לא הוריד לי את התאבון...להפך.

לילית462

New member
באמת ? כי לי לא היו שום תופעות לוואי, חוץ מ..

אבדן התאבון לחלוטין

DANIELI06

New member
גם הרואה אמרה לי וגם שמעתי ש......

אחר כך הרבה אנשים מעלים את המשקל בחזרה, אני מקווה שלך זה לא יקרה.

DANIELI06

New member
תיקון רופאה... מה קורה לי היום.

הציפורניים ארוכות מדי...צריכה לעשות מילוי.

לילית462

New member
אני מקווה מאוד שלא, לקחתי חפיסה אחת בלבד

משכתי אותה כמה שאפשר - כלומר לא לקחתי כל יום. אני מקווה שזה יתן לי פוש ולא יגרום לעליה. לקחתי את הכדור כי הרגשתי שאני תקועה, ואכן משהו התחיל לזוז, לא רק בירידה אלא גם בשמירה על התזונה, אני מקווה שעכשיו אפילו שהכדורים נגמרו אני אמשיך באותה הדרך. הקיבה כבר מכווצת, זה הכל בידיים שלי.

DANIELI06

New member
צודקת, לדעתי הם יכולים לעזור אבל צריך לקחת

אותם בחכמה.

לילית462

New member
אני מקווה שזה מה שעשיתי

לא התחלתי איתם את הדיאטה, ר3ק אחרי שמונה חודשים של הרזיה, ומעל לעשרה ק"ג שהתנדפו, רק אז התחלתי לקחת אותם. כאמור רק חבילה אחת, היו בה 25 כדורים. בדרך כלל לקחתי 5 ימים בשבוע, אז זה החזיק קצת יותר מחודש. נקווה שאצליח להמשיך לשמור גם בלי זה. מידי פעם אני צריכהמשהו שיעורר אותי מהתרדמה ויעזור לי לחזור למסלול. אני חוששת שבלי הרדוקטיל הייתי מתחילה להעלות את מה שירדתי ומתיאשת, עכשיו אחרי חודש טיפול אני מלאת אנרגיות ומוטיבציה. עוד 15 ק"ג למנאייק !!!

אני גם ניסיתי ולא היה לי טוב

סבלתי מדופק מואץ והרגשה כללית חריינא אז הפסקתי כבר אחרי כמה ימים. ואז הרופאה נתנה לי פבוקסיל שעובד אחרת התמדתי במשך 3 חודשים, אבל למדתי לאכול נכון - המון. ללא שומן כמעט אז כמובן שלא ירדתי

r122

New member
גם אצלי יש ירידה

השבוע ירדתי 1.200 קילו . למען האמת אני מיום רביעי חולה וזה גם עזר לדיאטה מזה משנה העיקר ש יש ירידה!!!!!!!!

למעלה