השקט....

השקט....../images/Emo47.gif

חשבתי על זה היום וגם אתמול, וגם בכלל... מדוע יש לנו צורך לדבר כל כך הרבה? לכתוב הרבה? להביע את כל המחשבות והרגשות במילים בע"פ או בכתב... לפעמים נדמה לי שאם שותקים קצת, ואח"כ עוד קצת.... ומתרגלים לשתוק... אז המילים מתנדפות להן וגם המחשבות וגם הרגשות ונשאר שקט, רק שקט.... אותו מקום פנימי עמוק שיש בו הבנה שמילים הן כמו הרוח... הן משתנות, הן דינאמיות, הן הולכות בדיוק כפי שהן באות... אז צריך רק להישאר בשקט ולתת להן לעבור בתוכנו ואח"כ מעלינו... כמו הרוח... אז למה אני כותבת עכשיו?

kukes10

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifשבת שלום יקירה

את כותבת נכון כמו שכחמינו ז"ל כתבו החיים והמוות ביד הלשון ואני אומרת: החיים והמוות ביד המחשבה ואחר כך, ביד הלשון אין יאוש בעולם את אישה מאד אצילה וענווה והלוואי שהרבה אנשים יקחו דוגמא ממך כן ירבו כמותך בברכה
KUKES10

kukes10

New member
../images/Emo42.gifטעות במילה

טעות במילה חכמינו מצטערת בברכה
KUKES10

שבת שלום ומבורך קוקוס ../images/Emo70.gif

שבת שלום לך ותודה...
שבת שלום לכל הנשמות בפורום הזה... שבת שלום לכל בית ישראל

איל באש

New member
כי אנחנו נמצאים בגוף פיזי ../images/Emo13.gif

זה למה אנחנו מדברים. אני מסכים איתך לגבי השקט. אני עושה כל יום מדיטצייה בין 20 דקות לשעה, ושה שקט נפלא עבורי, זה גם לימד ומלמד אותי לשחרר את הזמזום של המחשבות בראש, ולהיות במצבים בהם אני לא חושב על כלום, פשוט שקט, זה נפלא ומומלץ בהמון אהבה איל באש נ.ב שנחנו שותקים אז יש לנו הזדמנות להקשיב לעצמנו, ולזולת. אולי חלק מהזמזום הפנימי של המחשבות, והפטפטת נובע מתוך פחד, פחד להקשיב באמת לעצמנו, ולסביבה.

ששש..שש.שקט -

מרחבים אינסופיים
שלווה רוגעת
זה היה מנת חלקי בימים האחרונים,
שלום לכם, שהיתי בערבה,וביליתי כמה ימים במנוחה, בשקט ו'בהתבוננות'.. הנוף הפראי והמדהים נותן תחושת חופש ושחרור עוצמתי ביותר, הדממה והשקט המידברי משרה שלווה מבורכת, ומביא לרגיעה מוחלטת
כך מידי פעם,אני לוקחת פסק-זמן ,משאירה מאחור "הכל",ומפנה מקום לכך... זה נפלא, זה משחרר.. לעשות יוגה בטבע,לנשום אויר צלול, לטייל בנופי 'בראשית', להתחבר ולהתמזג עם טבע ונוף ולהקשיב....בשקט....
זו בהחלט חוויה קסומה! אני תמיד חוזרת מלאה באנרגיות,חזקה ומחוזקת,מוכנה להמשיך בכוחות מחודשים
אני מסכימה בהחלט עם הנאמר למעלה ע"י החברים - פרגנו לעצמכם רגע של שקט מהמולת היום,ותתפלאו לאיזה מקומות זה יקח אתכם ולאן יובילו ..

למעלה