השקט שאחרי הסערה...

טוקבק

New member
השקט שאחרי הסערה...../images/Emo188.gif

אני מבחין פה בירידת מתח אחרי הסינגל וההופעה. הנה בדיחה קלילה לשחרור איברים. אנגלי, אמריקאי ואיטלקי נפגשים בארץ רחוקה ומתחילים לדבר. אומר האנגלי: "או, כמה אני מתגעגע לאשתי. כשהיא רוכבת על הסוס שלה הרגליים שלה מגיעות לרצפה, וזה לא שהסוס שלה נמוך כמו שהרגליים שלה ארוכות". אומר האמריקני: "הו, כמה אני מתגעגע לאשתי. אני יכול להקיף את המותניים שלה ביד אחת, וזה לא שהיד שלי כזו גדולה כמו שהמותניים שלה פשוט צרות". אומר האיטלקי: "אח, כמה אני מתגעגע לאשתי. כשאני יוצא לעבודה אני נותן לה פליק קטן על התחת, וכשאני חוזר הביתה התחת שלה עדיין רוטט, וזה לא שיש לה כזה תחת גדול כמו שיום העבודה שלי קצר". ועוד משהו קטן, בנות אנחנו שומעים רק את הדברים החשובים : מה בחורה אומרת? כל הגברים שמוקים! יש להם רק סקס בראש. בשבילם בחורה זה ציצים ותחת. ככה זה - כשהזין עומד השכל בתחת. צריך לתת להם להביןשלבחורות יש גם דברים אחרים בראש.יש גבול לעלבון שבחורה מסוגלת לבלוע. מה בחור שומע? בלה, בלה, שמוקים בלה, סקס בלה, בלה, בלה, בלה, בלה, ציצים.. תחת... בלה, בלה, בלה, הזין בלה, בלה, בתחת... צריך לתת בלה, בלה, לבחורות בלה, בלה, בראש. בלה, בלה, בלה, בחורה מסוגלת לבלוע... נ ס ת פ ק בדברים האלו תודה.

../images/Emo2.gif

גם לא הבנתי את הנושא גם הבדיחה לא נשמעת משהו גם זה לא קשור לפורום גם אין פה ירידת מתח וזה לא היה נחוץ למרות שאני אשמח לשמוע בדיחה אחרת שקצת מתאימה לנושא של הפורום

golf123

New member
אה אה....

חן, אתה אולי צודק בזה שזה לא ממש קשור לפורום, אבל למה האגרסיביות הזאת? איזי, בנאדם.

גרציה פ

New member
אולי דווקא בטון נעים וסבלני הוא כתב

את זה? יש בדיחות ויש בדיחות, ובל נשכח שהפורום פתוח לכל גיל, חן עצמו הוא רק בן 13 {ילד גדול אומנם...} אז אולי נמתן קצת את הגסויות? מה עוד שהפורום הוא של אדם דתי? אוהבת

golf123

New member
לא הייתי מכנה את הטון שלו

טון סלחני. כשרוצים, לפחות בפורום, להעיר בצורה עדינה ונעימה, אחת הדרכים היא להשתמש בסמלים חיוביים, בדיוק כמו שאת עשית. ותקני אותי אם אני טועה. אוהבת בחזרה

טוקבק

New member
קיבלתי ../images/Emo99.gif באהבה

וזה האחרון דתי מאמין החליט יום אחד ללכת למסיבת צעירים כופרים. הוא הוריד את הכיפה, החביא את הציצית, הסתיר כל זכר של דת, התלבש כמו צעיר ויצא לדרך לעבר המסיבה. בדרכו לשם דרסה אותו מכונית, והוא עלה לשמים. כשהוא הגיע לשמיים הוא שאל את אלוהים, "תגיד לי אלוהים, למה הרגתה אותי? אני כל כך האמנתי בך?" "אוי, אני מצטער", אלוהים אומר לו, "אני לא זיהיתי אותך..."

למעלה