למה בלי בלאגן?..זה דפקא נחמד...
פ פcיפלורה New member 26/11/05 #21 מה יש לו זה (חחחחחחחחחחחח) גם סטירות לא מרגיעות אותו (חחחחחחחחחחחחח) ניסיתי.... לא עוזר!
ל לוקחת לריאות New member 26/11/05 #30 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני חשבתי שאתה הגמד הכחול.... לא הסגול....
פ פcיפלורה New member 26/11/05 #31 (חחחחחחחחחחחח) אתה מנסה להפחיד אותי????? הייתי עושה ממנו פוסטר בחיי.. איזה קפיצות.... דורסל פראייר לידו... מי מעצבנת אותו כל כך?! (חחחחחחחחחחח) הוא כאילו דורך על משהו...
(חחחחחחחחחחחח) אתה מנסה להפחיד אותי????? הייתי עושה ממנו פוסטר בחיי.. איזה קפיצות.... דורסל פראייר לידו... מי מעצבנת אותו כל כך?! (חחחחחחחחחחח) הוא כאילו דורך על משהו...
פ פcיפלורה New member 26/11/05 #44 הופה מעניש.... אחלה לילה.... (אני יודעת... אתה מת להרוג אותי... בצדק נו) קבל התנצלות...
פ פcיפלורה New member 26/11/05 #108 רגע.... מה זה ... זורק משפט ובורח לשעון (חחחחחחחחחח) בוא לכאן.. תן פירוט... "לפעמים אני חמוד"... מתי... איך.. כמה.. ו... תסביר נו..
רגע.... מה זה ... זורק משפט ובורח לשעון (חחחחחחחחחח) בוא לכאן.. תן פירוט... "לפעמים אני חמוד"... מתי... איך.. כמה.. ו... תסביר נו..