בדיוק....הנה אחת שמבינה אותי
פ פcיפלורה New member 26/11/05 #29 מקסימה שלי.... אם... אני לא אבין ... אז מי כן?! הא?! מבינה ... ועוד איך מבינה... תגידי... משעמם לי קצת .. יש לך רעיון משו?!
מקסימה שלי.... אם... אני לא אבין ... אז מי כן?! הא?! מבינה ... ועוד איך מבינה... תגידי... משעמם לי קצת .. יש לך רעיון משו?!
ל לוקחת לריאות New member 26/11/05 #36 אין לי רעיון.... אההה יש ל יש לי.... את בלולה הג'ינג'ית הכרת כבר? פתחי רמקולים ... ןתלחצי על משולש הplay הנאה מובטחת
אין לי רעיון.... אההה יש ל יש לי.... את בלולה הג'ינג'ית הכרת כבר? פתחי רמקולים ... ןתלחצי על משולש הplay הנאה מובטחת
פ פcיפלורה New member 26/11/05 #39 לוקחת באלוהים את ... לא שפויה!!!!!!!!!!!!!!!!! אני יושבת כאן בחושך ..... קפצתי ס'אממק... (חחחחחחחחחחחחח)
לוקחת באלוהים את ... לא שפויה!!!!!!!!!!!!!!!!! אני יושבת כאן בחושך ..... קפצתי ס'אממק... (חחחחחחחחחחחחח)
ל לוקחת לריאות New member 26/11/05 #42 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנדי אתמול נקרע ממנה שמתי אותה בכרטיס שלי קבוע באתר בית... אמרתי גברים אולי ירתעו ויפסיקו לשלוח לי מסרים....חחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנדי אתמול נקרע ממנה שמתי אותה בכרטיס שלי קבוע באתר בית... אמרתי גברים אולי ירתעו ויפסיקו לשלוח לי מסרים....חחחחחחחחח
פ פcיפלורה New member 26/11/05 #46 שיחקת אותה יא.... היא נראית בהתחלה ... שיא התמימות... איזו קפיצה נתתי (חחחחחחחחחחחחח) חייתית זותי..
ל לוקחת לריאות New member 26/11/05 #50 דומה למישהי שאני מכירה....../images/Emo9.gif רואה אותה כל יום במראה.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ל לוקחת לריאות New member 26/11/05 #58 חחחחחחחחחחחחח אני ילדה טובה ירושליים עד שמעלים לי את הסעיף ואז זו תמונה מאוד לא סימפטית
ל לוקחת לריאות New member 26/11/05 #37 אבל ככה זה תמיד.... ככה זה אצל כולנו... הזמן עובר מהר כשנהנים וזוחל כשמחכים זה שיא התימצות כתבתי על זה פעם משהו ממש ארוך...כנראה כי רציתי להעביר את הזמן
אבל ככה זה תמיד.... ככה זה אצל כולנו... הזמן עובר מהר כשנהנים וזוחל כשמחכים זה שיא התימצות כתבתי על זה פעם משהו ממש ארוך...כנראה כי רציתי להעביר את הזמן
פ פcיפלורה New member 26/11/05 #18 משוגעת.... טבעית אנוכי... (חחחחחחחחחחחח) ותזהר... רק לי מותר לבלגן... אתה.. תחזיר הכל למקום!
פ פcיפלורה New member 26/11/05 #28 פסיפלורה .... לא יודעת לבכות.... רק לשאוג (חחחחחחחחחחחחחחחחחח) לא מומלץ....