השקה ליאריסT

SENDA

New member
השקה ליאריסT

ביום שבת היתה סוף סוף ההשקה ליאריסT 2003 ודגמי היאריס בכלל. אז אבא של חברה שלי שהוא במקרה גם מנהל מוסך טיוטה דיווח לי על החדשות ואירגן לי מפגש עם איש מכירות. הרכב יעלה 90,000 ש"ח לא כולל אגרות למיניהם, 93,000 ש"ח עם הכל עם אזעקה. בינתיים לא ידוע אם יהיה רכב לנסיעות מבחן כאשר אם יהיה הנסיעות יתחילו משבוע הבא (בתחילת מאי, אסור לפני). נכנסתי היום לרכב והוא נראה חמוד מאוד, נוח, הכל יושב במקום והכל נראה טוב בתקווה בשבועיים הקרובים אני יוכל לדווח על נסיעת מבחן. לילה טוב ניב

drugstore

New member
התכוונת ל...

Yaris T-Sport ? הגיעה כבר ארצה? יפה... בואו נפתח קרב חדש... 206XS או T-SPORT ???? אותו סדר גודל במחיר... לא נראה לי שנכניס גם את ה-HGT למשוואה... למרות ש"אוטו" - פרסומון עם בנזין - אמרו שהיא השתפרה עם השנים... ואפילו פיאט לא ידעו את זה..
זה מה שקורה כשדני פרומצ´נקו מנסה לקבל הנחות בטיפולים לפיאט קופה או לקבל מחיר מחירון עליה בטרייד שלהם...
נא תגובתכם

shlomisa

New member
דווקא הפיאט כן יכולה להיכנס למשוואה

ולא בגלל ההשוואה המגוכחת של אוטו, אלה בגלל היותה רכב מהיר משעשע וזול, מבחינה דינמית אולי הוא קצת נחותה מהשתיים, אבל מבחינת ביצועים ועיצוב , יש לה מה להציע. בכל מקרה, טופ גיר בחנו את ה יאריס T מול ה XS (לא שזה אומר משהו) הגיעו למסקנה הזו: היאריס יותר קשיחה ונוקשה, כתוצאה מכך ההתנהגות שלה קצת יותר חדה, ל XS ביצועים טובים ונוחות טובה יותר, הXS ניצחה בנקודות, שתיהן מכוניות מצויינות. יש לציין שהיו תלונות מצד הבוחן על הנוקשות של היאריס, צריך לראות מה זה אומר לדבי דרכי עפר עירוניות בחסות מע"צ.

SENDA

New member
לא הבנתי דבר אחד

אמרת שמבחינה דינמית היא נחותה מהשתיים אבל מבחינת ביצועים יש לה מה להציע זה נראה לי קצת דבר והיפוכו לא
יש לציין שמבחן אחר שנעשה העדיף דווקא את היאריס
. נחכה ונראה בתקווה למבחן קרוב בישראל שיכול להיות החל מהגילון של חודש יוני בארץ. או למבחן עצמאי שיערוך משהו פה בפורום. הבעיה היא שאין בארץ מכונית מבחן של ה 206 ידנית.

shlomisa

New member
אולי לא הבהרתי את עצמי

בקשר לפיאט, שאמרתי ביצועים התכוונתי להאצות, 0-100 , מהירות סופית וכו , דינמית זה היכולת של הרכב לטפל בעיקולים, העברות משקל, היגוי וכיו"ב . לא נראה לי שיש מנצחת וודאית בין השתיים האלה, ההחלטה צריכה להתבצע לפי שיקולים של הקונה, יש כאלה שיעדיפו את היאריס, אחרים את ה 206, אף אחד מהם לא יטעה !

nishlup

New member
הפיאט כאוטו משעשע

אני מסכים איתך לחלוטין. יש לו נטיה (ואני משתמש בתיאור שניתן לגבי סוזוקי סוויפט בזמנו) לנסוע ישר בסיבובים. זה משעשע. אני מסכים. אחת המכוניות המאכזבות שיצא לי לנהוג עליהן. היא יכולה להשתתף במבחן דרכים בתור בסיס להשוואה איך לא עושים אוטו. פרקתי את האכזבה שלי מהרכב הזה. תודה :)

nishlup

New member
האמת...

... היא, שהייתי עדין. רק מתוך חוסר רצון להיות בוטה לא תיארתי את נוחות הישיבה של כסא חשמלי משנות ה-30, את ההאצה שהיא במקרה הטוב בינונית או תיאורים כאלה ואחרים של השילדה ונכונותה לנטוש את רוב הסיבובים לפני שנכנסה אליהם. באמת שהייתי עדין. כי זה יום כזה אצלי. כנראה.

צארלי

New member
טעות בטופ גיר...

העדיפו את היאריס , בAUTOCAR העדיפו את הפיג´ו. אני אישית הייתי לוקח את היאריס, שקיבלה ציון יותר גבוה במבחן ריסוק, יש לה אמינות יותר גבוהה (לפי J.D.POWER) ןעם אחריות יותר טובה.

בלוז2002

New member
התנהגות מול אמינות

היי שכל אחד יעשה את שיקול הדעת שלו, אבל לפורום הזו בד"כ יש דיעה ברורה בנושא. תכלס - כמו שנאמר הרבה פעמים - המכוניות שקולות עם יתרונות קטנים לכל אחת בתחומים שונים. אני אישית הייתי הולך על 206GTI ... ירון

צארלי

New member
מי אמר על התנהגות על חשבון אמינות??

די ברור שאין מסקנה ברורה מי עדיפה, TOP GEAR אהבו יותר את היאריס!! וAUTOCAR את ה206, למרות שהם מאוד אהבו את ההתנהגות של היאריס. ולכן אם שתי המכוניות קרובות ביכולת, המסביב (אמינות, אחריות, בטיחות) יכריע עבורי מי עדיפה. איך 206GTI קשורה?? אני מעדיף STI.

shlomisa

New member
יש סקרי אמינות ל 206 ?

אתה יכול להפנות אותי ? אגב, אני לא חושב שיש סקרי אמינות ל יאריס T , היא עדיין חדשה מדי בשביל זה, זה שיש מוניטין אמינות טוב של טויוטה זה משהו אחר . זה כמו שיגידו שיש מוניטין אמינות מצויין ל 504 של פיג´ו לכן גם ה 405 אמינה. אם יש לך סקרים על ה 206 אני אשמח לראות, מעניין להשוות את זה לדברים שאני קורא בפורומים אחרים.

צארלי

New member
J.D.POWER....

אני לא מוצא את זה על האינטרנט, אבל יש לי את זה איפה שהוא בבית. 405 ו504 זה לא כמו יאריס ויאריס!! וגם את ה206 מכניסים את כל המכוניות תחת אותה קטגוריה! אני בטוח שהיאריס יותר אמינה, האחריות שלה יותר טובה (3 שנים של יצרן מול 1 יצרן+3 יבואן) היא יותר בטוחה לפי הNCAP.

SENDA

New member
האמינות של ה 206...

ידועה כטובה יחסית, אבל באופן מפתיע למדי, אחוז מאוד גבוהה של אנשים בעלי פזו 206 ו 306 מתלוננים על תקלות רבות יחסית. שמעתי על כמה 206 שהלך מחשה הדרך. 306 שהיתה צריכה תיקונים של 8500 ש"ח עקב תקלות והיא עדיין לא סוחבת טוב (מנוע 1800) ואפילו שבחנו את הרכב במוטוקאר, אמרו שלרכב היו כבר שתי תקלות בצורה מפתיע
אז אני די פוחד לסמוך על האמינות של פזו, בטח אחרי ששמעתי סיפורי בלהות על היבואן (לובינסקי). דבר נוסף - תמיד היפניים היו ידועים באמינות והארופיים בהנאה מנהיגה. סוף סוף יש את האמינות של טיוטה (החברה האמינה ביותר) עם הנאה ברמה ארופאית . בסיכומו של דבר אני כנראה יקח את הטיוטה, ראש שקט לחיים טובים.

עתיד©

New member
האחריות של טויוטה היא לא 3 שנים

היא 3 שנים או 60 אלף קילומטר, שזה שנתיים בערך לרוב האנשים ושנה וחצי לאחרים לעומת הצרפתיות שמקבלות פגוש לפגוש שנה שלימה ללא הגבלה, ואחרי זה עוד 3 שנים של היבואן שמוגבלים ל250 אלף קילומטר, וזה ה-מ-ו-ן

שי ©

New member
עתיד, רוב האנשים לא עושים יותר...

...מ-20K לשנה, כך שהאחריות של טויוטה מספקת ביותר. אם זכרוני אינו מטעני, האחריות של לובינסקי מוגבלת ל-4 שנים ו-160K, למרות שאחרי השנה הראשונה היא לא כוללת שום דבר משמעותי (הרי ברור שמנוע או גיר לא "ילכו" אחרי 4 שנים וגם אם כן, לובינסקי יגידו שמדובר בבלאי סביר...). שי

sronis

New member
עתיד למה אתה מקשקש?

לטויוטה אחריות לשלוש שנים או 100000 ק"מ. מאיפה הנתון המגוחך של 60000?? וחוץ מזה, רוב האנשים לא נמצאים על הכביש כל כך הרבה כמו המשפחה שלך, אז 20000 לשנה זה די והותר... רוני

עתיד©

New member
אתה בטוח רוני ?

כי אם אני לא טועה על הראב שלנו היתה אחריות 60 אלך קילומטר...

למעלה