השפתיים הפנמיות

שגיתא

New member
נכון ואני אכן מתגרה אבל ... ../images/Emo54.gif

לאורך זמן אני מתגרה מפין שעושה לי טוב
, שמחובר אליו נשמה של בחור
ומגרה לי את כל החושים אם זה כשהוא מפנק אותי או גם ההנאה שאני שואבת מלפנק אותו
, שלא מתבייש לתת וגם לקבל, לספר לחקור
, פין יפה יכול להיות מגרה לפעם פעמיים לא לאורך זמן, נתקלתי במספיק גברים שלמרות גופתם היפה ונתונים מרשימים, נתגלו או סתומים בכל מה שקשור למעשה אהבה, ולא סתם מעשה זיון או אפילו סרבני ירידות אוקי אני לא רוצה להכריח מישהו לרדת לי אבל זה חסר בסופו של דבר שגיתא

שגיתה . מעבר לסקס עים בחור

יש גם חיים אחרים . מישפחה ללדת ילדים ולגדל אותם . את מתארת כאן מצב שהיגעת לשיא הפיסגה . ואת נימצא רק בתחתית . כוונתי יש בחורות ובחורים שלא מקיימים יחסי מין עים פרטנר . אז יש תחליף סרטים . את מאושרת בלי סרטים . יש המאושרים עים סרטים . את מיתפלספת שאת אלופה במין . אחרי הגמירה, את נישארת עים כלום בבית, אחרי שהפרטנר הולך . ואל תישכחי שאת בת 36 . ולא איזה נערה בתחילת הדרך בסקס בת 16 . בהצלחה . ובזה תם ונישלם העניין על סקס וסרטים

veredp

New member
.

אין לי מושג מה זה יכול להיות אבל זה לא נורמלי.. לכי לרופא

תודה

בזמן האחרון זה פחות קורה... אני אלך בכל זאת לרופא, אבל... השפתיים הפנמיות לא באותו גודל (כפי שציינתי אחת גדולה בהרבה) זה גם לא נורמלי..?

ToryMaster

New member
זה כן

שום חלק בגוף לא סימטרי, ואלא אם זה גורם לבעיות תפקודיות, אין בעיה עם זה.

מאפרת גם אצל בנים הפין לא תמיד ישר

הייה לי חבר שהפין שלו כאשר הייה עומד . לא הייה ישר. הייתה לו נטייה ימינה עקום . והיתחתן ונולדו לו ילדים .

לא יאומן...

אני בדיוק נכנסת לפורום בפעם הראשונה כדי להתייעץ איתכם על דבר דומה... אני מצטערת שההודעה הראשונה שלי בפורום עוסקת בדבר שגורם לי אי נוחות רב כל כך אבל אני לא מסוגלת להירדם מרוב מחשבות... באיבר המין שלי השפתיים התחתונות בולטות מחוץ לשפתיים החיצוניות. שפה אחת גדולה יותר מהשניה- מה שאני מבינה לחלוטין שנורמלי וחוסר סימטריה בגוף האדם היא דבר נפוץ אבל... העור של השפה הגדולה יותר... הוא מדולדל יותר ונראה כמו עור עודף... אני בת 21... בתולה. לא בגלל שאי פעם היה לי חוסר בטחון בקשר למבנה או מראה איבר המין שלי, אבל עם מה שעובר לי בראש עכשיו (ואני אפילו לא זוכרת מה קרה לפני שעה שעתיים שהכניס לי את הפאניקה הזאת...) אני לא יודעת מה יהיה הלאה מבחינת הביטחון שלי כשאני עם בחור... השאלה שלי בעצם אם זה מוכר לכן... או שזה עדיין נכלל בגדר "אין מקום לכאלה שאלות בפורום- לכי לגניקולוג"... אני ממש מודאגת. אני מפחדת שעם כל הלחץ שאני מרגישה שיש עליי להתקדם מבחינת הניסיון המיני שי, יש משהו חדש שיחזיק אותי מאחור... אני אודה לכן על כל תגובה תודה

ToryMaster

New member
זה נשמע לי נורמלי

אבל את יודעת, אם זה מה שירגיע אותך, אין לך מה להפסיד מללכת לרופא.

מבקרת יקרה...

השפתיים הפנימיות הם איבר קסום ומגרה שיכול בהחלט להיות גדול ובולט מעבר לשפתיים החיצוניות. איבר המין הנשי מגיע בצורות וגדלים שונים ומגוונים ובחלקם יש שפתיים פנימיות בשרניות או עם כמות רבה של עור. זה טבעי בהחלט. בביקורך הראשון אצל גניקולוג, זה שתעשי ממילא, תוכלי להעלות את הנושא בעדינות, אם תרצי. רק אם תרצי
כדי להרגיש שקטה יותר. אין שום צורך להידמות לאיזשהו מודל, לא בשום בחינה אבל בוודאי שלא מבחינת הגוף שלנו. הגוף שלך הוא המתנה שקיבלת והוא ישמח לקצת או אפילו הרבה אהבה וקבלה ממך. עוד מידע שיוכל לעזור, תוכלי למצוא באתר המופלא הזה, המכיל מידע אדיר והמיועד לנשים! במיוחד בחלק של האנטומיה...

קודם כל, אני רוצה להודות לך...

את נשמעת מקסימה ומרגיעה... וזה הדבר היחיד שאני צריכה כרגע. אין לי מושג איך נכנסתי ללחץ כל כך גדול באמצע הלילה (אלוהים... כבר חשבתי על ניתוחים פלסטיים!). אני לא חושבת שאני אלך ספציפית בגלל העניין הזה לגניקולוג כי אני מעדיפה באמת לחכות עם שאלה כזאת ל"בדרך אגב" ולא כנושא הביקור... יגרום לי לאי נעימות... תודה רבה לך!

היי מאפרת ../images/Emo140.gif

התופעה שאת מתארת, לגבי שפה פנימית אחת הגדולה מהשניה הוא מאד טבעי. לנשים יש אברי מין בגדלים שונים ומגוונים ביותר והם גם יכולים להיות בכיף לא סימטריים, זה אפילו נפוץ. לגבי הגירוד וההתנפחות, מציעה לך ללכת ולהיבדק אצל רופא. הגירוד באיזור הזה יכול להיגרם מתוך כמה וכמה סיבות ולכן כדאי לבדוק. במיוחד אם הגירוד הוא ברמה שאת מתארת...

תודה ../images/Emo13.gif

אני אלך לרופא אבל... ואי ואי ואי בחיים לא הייתי אצל גניקולוגית (גניקולוג בכלל לא בא בחשבון!!!) אני ממש ממש מתפדחת מהדברים האלה...

מאפרת יקרה...

אין מה להתפדח
זה המקצוע שהם בחרו בו והם ראו, רואים ויראו כמות אדירה של נשים ביום. נסי לבחור את הרופאה שלך בעקבות המלצה חמה של חברה וכדאי ללכת בפעם הראשונה עם אדם קרוב כליווי, פשוט כדי להרגיש נוח יותר...

שגיתא

New member
לא מכירה את התופעה ../images/Emo201.gif../images/Emo54.gif

אבל נשמע או שזה כמו שעורה של העין, אולי משהו קורה בשכבה הפנימית של השפה, אולי פטריה לדעתי כדאי שתגשי לרופא לא נראה לי שזה קשור למעוותות
אחרת זו היתה תופעה שלא עוברת, נסי לשים לב האם כאשר את במגע מיני האם זה גם מופיע, לי לדוגמא גדלה אחת משערות הערווה ממש בחלק הדופן הפנימית וזה הפריע לי לא היה לי נעים כשפנקתי את עצמי
(זו השערה היחידה שהוסרה מהמקום במודע האם את מתאפקת לשירותים הרבה זמן וזה קורה, לדעתי גשי לרופא שיפתור לך את הסיבה אם קיימת לתופעה
, שגיתא

למעלה