השפתיים הפנמיות

השפתיים הפנמיות

לא יודעת אם משהו אצלי מעוות (מעוותת?) או משהו כזה, אבל קורה הרבה פעמים שממש ממש ממש מגרד לי באחת השפתיים הפנמיות... ממש מאיזה גיל 12 אני זוכרת את התופעה, כל כך שאני חייבת לרוץ בטיל לשרותים ולגרד את השפה בין שתי האצבעות... ואז היא מתנפחת עד כדי כך שהיא מציצה החוצה מהפות... באופן כללי, השפה הזאת גדולה בהרבה מהשפה השניה וקורה שהיא נפוחה ובולטת מהפות בלי שום קשר... לעומתה, השפה השניה לא מגרדת ולא מתנפחת ולא כלום... זה מוכר למישהי? מה זה אומר? תודה

מקפיצה.... ../images/Emo192.gif

סתם ראיתי שההודעה ירדה למטה בקצב מטורף אל תכעסו עליי...... מעניין אותי אם קרה עוד למישהי ואם השפתיים שלי מעוותות או שזה נורמלי...

מה יש כאן לא להבין

היא בבירור מפנה את השאלה שלה לנשים כאן בפורום. מה לא ברור?

מקפיצהההההההההההההההההההההה

אוף............. למה אף אחת לא עונה לי...? אני לא מכירה כוס של מישהי אחרת כדי להשוות!!!!!!!!!!

ToryMaster

New member
כי זה מציאותי?

זה מעיד על איך נראה איבר מין נורמלי של בחורה טיפוסית מהרחוב?

הטכנאי

שוב אתה מפנה את הבחורה החמודה להשוות את הגוף שלה לאחד המקומות הפחות מציאותיים והפחות מייצגים שקיימים כיום, תעשיית הפורנו. מבקשת שתשקול את ההצעות שלך ותזכור שזה פורום שמיועד לנשים וליצירת דיאלוג פתוח בינהם.

גברתי המנהלת . כוונתי הייתה שרק

תיצפה . במיבנה של הפוט . יש הרבה תנוחות שאבר המין ניראה בצורה טבעית . ולא מעוות בסרטים . זו רק הצעה לא מחייב שתיצפה . לי נתנו בחיים המון עיצות בתחום העסקים ל95% מהאנשים לא שמעתי והיגעתי רחוק . גם זכותה לא לישמוע לעצתי

אתה כותב את ההודעות שלך בצורה

שיכולה להרגיש לא נעימה (בלשון המעטה) לנשים רבות. בבקשה גלה רגישות ונסה לזכור פעם אחת ולתמיד איפה אתה נמצא. זה לא כנס של טכנאי לווין כאן.

שגיתא

New member
קרמר אולי התנוחות לא .... ../images/Emo54.gif

בסרטים הכחולים התנוחות
לא משאירות הרבה מקום לדמיון, רק שלא תמיד מופיעים שם אברים רגילים ועל כן לא מקום נכון להשוואה
, איתך הסליחה מעבר לגירוי מסויים לסרטים אין קשר למציאות, ובוודאי לא מקום ללמוד ממנו משהו על החיים עצמם, למזלנו הרב החיים הרבה יותר מוצלחים ולא מנוהלים לפי הסרטים הכחולים לפחות אצל רובנו
שגיתא

שגיתה . האברים הלא רגילים

זה אצל הגברים . באמת כלי גדול ורציני . אצל הנשים הם מחולקים לשניים רוב הנשים הם אחרי ליידה . על מנת שהנרתיק יהייה רחב יותר והחדירה תהייה חלקה . כי לא תמיד עומד לגברים. והיותר צעירות עים נרתיק צר עושות רק סטרפטיז לא כתבתי שתלמד משהוא הבחורה . אלה כתבתי שתיצפה בבחורות בנרתיק של הנשים ותשווה עים מה יש לה . כי היא כתבה מצטט שלא ראיתי כוס של אחרת . אגב המנהלת תמיד ממליצה לבנות לאונן בהתחלה . לאונן וצפייה בסרט זה יותר מהנה . אצל הגברים זה מעולה . וגם הבנות יהנו אים ינסו . ואני מכיר כאלה שנהנו מאוננות וצפיה ביחד

שגיתא

New member
או קיי ידעתי שככה תגיב ../images/Emo8.gif../images/Emo54.gif

ואין לי בעייה עם אוננות להיפך גם אני משתדלת לעזור לבנות לצאת מהעכבות המיניות שלהן, אבל גם האיברים של הנשים בסרטים האלה יותר מוגדלים ברוב המקרים ממה שבפועל זה קורה במציאות, ואני מצטערת אם אני אכזרית אבל אני מאמינה בהתגרות מוחית לפני התגרות ויזואלית, כי מי שצריך רק גירוי ויזואלי כדי להנות מפספס עולם נוסף
שגיתא

שגיתא . אולי תגידי איך מגדילים

אברים . יש גברים שנולדים עים אבר מין גדול . ובחורה סיפרה לי שהייתה עים גבר כזה וזה לא נעים במיוחד . איך אפשר להגדיל פוט של אישה ? מילבד שעברה כמה לידות והכוס היתרחב . את מנסה להיות חכמה בתשובות לבנות . אף אחד לא מפספס כלום . כי כול אחד והמזל שלו . יש בנות שיש להם המון חברים ונהנות עים הבנים ומקיימות יחסי מין המון . יש בנות שיושבות בבית בלי בנים . ועברו את גיל ה30 . כך שכול אחד מגוון בצורה אחרת . את לא דוגמה . כי הממוצע הוא שונה

שגיתא

New member
קרמר היקר ../images/Emo140.gif ../images/Emo54.gif

אז ככה כמו שיש גברים עם איברים גדולים, גם יש נשים שהתברכו באיברים מעט שונים אולי מ"הנורמה" (שונאת את המילה הזאת
) כמו דגדגן בולט מהשפתיים ובטוח היום אפשר כמו שעושים ניתוח להצרת הנרתיק גם להרחיב אותו הזרקת בוטוקס לשפתיים את זה לא בדקתי או קראתי, אבל מה שכן אפשר זה להרחיב את הנרתיק וגם למרות שלא תמיד עומד לגברים בסרט הכחול, עדיין מפגש רב עם זרגים שונים, הנרתיק מתרחב בכל מקרה ולא רק אחרי לידה, ודרך אגב גם את איבר המין הזכרי ניתן לנתח ולהאריך אותו למרות שאני אנטי מוחלט של ניתוחים מיותרים בעיקר אלה שנחשבים אסתטטים, רק אם הגוף עבר תאונה קשה וצריך לשחזר כמו לאחר שריפה אני יכולה לקבל ניתוח כזה (ואני לא מדברת טשטוש צלקות וכו') ומה לעשות לפי הכתבת החברה כיום אני חייבת לעשות הרבה מאד ניתוחים כדי להחשב כוסית, אבל מה לעשות זה לא יקרה
שגיתא

הנרתיק כול כך יפה ומגרה . שאין מה

לשנות מה שנתן האלוהים . החזה אולי כידאי להגדיל למטה זה מושלם מהטבע בי ושבת שלום

שגיתא

New member
זה בדיוק מה שאנחנו מנסות ../images/Emo54.gif

להסביר לך קרמר, ומה לעשות חלקנו אם לא רובנו (הנשי) לא מתגרה מהמוצג בסרטים הללו, אם הייתי חפצה בגירוי ויזואלי של נרתיק יפה כבר הייתי מעדיפה להסתכל דוגמה בפליי בוי ששם העניין מוצג ביותר איכות, או שאני אפנה אל הדבר האמיתי או כמו שאמרתי בסרטים כמו דניאל וליידי צ'טרלי יותר לטעמי אבל מה לעשות רוב הסרטים אכן נועדו יותר לגירוי הגברי שאתה משתייך אליהם שגיתא
אם כבר ללמוד מתוך סרטים אז עדיף לצפות בסרטי הסברה של הספרות המקצועית

שגיתה . את צריכה להיתגרות מפין יפה

ולא כוס יפה . זה שאת מחליפה גברים מדי פעם יש לך את זה טבעי . אבל ישנם נשים נשואות רק לגבר אחד . אז ההיזדמנות ליראות גבר ערום יפה אחר. זה רק בסרטים הכחולים

למעלה