השפעת אצלי...

vegas10

New member
השפעת אצלי...

הייתה, לפחות עד אתמול. באמת שלא רציתי להדביק אף אחד
היה לי כמעט 40 מעלות. דבר שלא נראה לי שקרה לי בעשרים שנה האחרונות. חוץ מזה היה ליווי צמוד של כאבי תופת בכל הגוף מהשפעת ומהזריקות ביחד. צינון ועוד מזיקים. אני ממש מפחדת שהחום פגע לי באיכות הביציות. מחר השאיבה.אני מודאגת...

נועם@בת

New member
העיקר שעכשיו תהיי בריאה

אני לא חושבת שזה פוגע באיכות הביציות, אבל תתיעצי עם הרופא. מקסימות הביציות שלך יהו וול-דאן וישרישו במכה ראשונה בלי להתבלבל. תשתי הרבה תה חם, ותחשבי חיובי כל הזמן. אם זה לא יעזור, זה לפחות ירגיע ויעלה חיוך על השפתיים. מחזיקה לך אצבעות למחר נועם

vegas10

New member
אאאאאא מ ן../images/Emo140.gif

בכל זאת זמן הנטיעות הגיע. מקווה זה איכשהו ישפיע עלינו..

רומי^^

New member
וגאס-לפי הכותרת שלך כמעט פצחתי בשיר

"מעוז צור ישועתי"
D-: D-: D-: D-: גדול!!!

מרב.

New member
יקירתי-

טריליונתלפים הצלחה למחר- ובדקי את תיבת המסרים שלך... אני מחזיקה 12 אצבעות (כמה ביציות את רוצה- 15? אני אחזיק 15 אצבעות
) בהצלחה, מרב

vegas10

New member
../images/Emo13.gif תודה תודה

מספיק לי הרבה פחות מ-15 עוברים כדי להיות מאושרת... שלחתי לך מסר חזרה. צ´או במבינה..

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

מקווה שאת מרגישה קצת יותר טוב שיהיה המון
והחלמה מהירה !

לילךפ

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif

שולחת לך המון הצלחה בשאיבה ואת חייבת להצליח כי ט"ו בשבט בפתח וזה חג הנטיעות אז שיפרחו ויתרבו
קבלי
לילך

אושרתת

New member
עכשיו את בטח כבר בשאיבה ../images/Emo50.gif

מחזיקה לך מליון אצבעות לא חושבת שזה פוגע באיכות הביציות אבל באמת מענין לדעת,,,תעדכני אם לא אכפת לך
תרגישי טוב כפלים

למיטב ידיעתי החום לא משפיע

אבל כן יכול למנוע שאיבה אם הוא גבוה מעל סף מסוים כי לניתוחים שמוגדרים כלא דחופים אסור להכנס מעל חום מסויים תמדדי את החום לפני כדי להיות מוכנה למצב שיגידו לך שאסור לשאוב המלצתי היא שבמקרה כזה תהיי מוכנה לבקש ולדרוש הזרעה הרי ביציות מרחפות כבר יש זרע בכוסית כבר יש אז שיכינו ויזריעו אבל מקווה כמובן שהעצה שנתתי לא רלוונטית וההפרייה תתקיים שיהיה לכם בהצלחה ליאור

אל דאגה הם ירגישו כמו באינקובטור !

גם לי היה חום פעמיים לפני שאיבה 38.30 מעלות והאחות אמרה שזה נהדר לעוברים שיהיה בהצלחה ... יונית

למעלה