השפעות מוזרות

השפעות מוזרות

הייתי רוצה לפענח את מה שקורה במפה שלי לאחרונה , ראש דרקון בקרוב מאד עולה לי על הירח (10 קשת) ובמקביל נפטון שליט דגים עולה לי על ראש דרקון פעם ראשונה בחיי במעלה 01 ו-02 בדגים - איך לפרש את זה? תודה ושבת שלום

הממ..

אישית, לא משתמש בראש או בזנב הדרקון במצבים של טרנזיט, אלא רק במפת הלידה. ממילא זו נקודה דמיונית ולא כוכב אמיתי, ואסטרולוגיה קרמתית שבה משתמשים בראש או בזנב הדרקון גם היא לעיתים, איך לומר, מעורפלת למדי שלא לדבר על השימש בה בטרנזיט יומיומי. מצד שני, כשנפטון עולה על ראש הדרקון, יתכן שיש לזה השפעה מעט אחרת. ראש הדרקון מסמל באופן עקרוני את היעוד שלנו בגלגול הזה, כפי שטוען שולמן. כשנפטון עולה עליו הוא עלול לערפל את הדרך ואת כווני הפעולה שאליהן אנו מיועדים, מה גם שבמקביל הוא כמובן יוצר זוית של עימות עם זנב הדרקון שנמצא ממש ממול. זו עשויה להיות בערך שנה וחצי של הסטה ממסלול החשיבה והעשייה הרגילים בעיקר מבחינת הפילוסופיה שמאחוריהם, והמסלול שאותו בחרנו בחיינו או יותר נכון - הוא זה שבחר בנו.. אלא שגם נפטון הוא כוכב שאת ההשפעה שלו קשה לפעמים להבין או להסביר. לא נותר אלא להשאר בגדר הסימבוליות: ערפול טשטוש ואבדן דרך הקשור למסלול שאותה בחרה הנשמה, ולו רק כדי לא לדעת לשם שינוי, לטעות, ללכת מעט לאיבוד, כדי למצוא שוב את עצמנו שלמים ומדויקים יותר בסופו של התהליך.

נקווה לטוב

כי אני כבר מתחיל להרגיש השפעות מטרידות ומרגיעות בו זמנית. כאילו אני רוצה למות אבל בקטע טוב, אני פחות עצבני ומצליח לשם שינוי לשתף אחרים ברגשותיי ולהזדהות עם שלהם. לפי דעתך צריך להיזהר מהונאה בתחום הכספים כי נפטון בדיוק נכנס לבית השמיני, אני יודע שהבית השני זה כסף שלי והבית השמיני זה כסף של אחרים , אז יש לי אפשרות להתעשר דרך אנשים אחרים? מה הכוונה בדיוק? תודה

למעלה