השפעה נשית

השפעה נשית

מי האישה שהכי השפיעה עליכן בחייכן? על ההחלטות שלכן? על הבחירות שלכן? האם זו הייתי מישהי ששימשה כמודל חיקוי מתוך הערצה או שזו הייתה מישהי שדחקה אתכן וצימצמה לכן את טווח בחירה? האם זו מישהי מהמשפחה או דמות מפורסמת?

הממ...

האישה שהכי השפיעה על הבחירות שלי היא אחותי- אבל לא מהכיוון שהתכוונת אליו בשאלה. הבנתי תודות לה מה אני לא רוצה להיות, מה הכי מרחיק אנשים אם יש אופי מסוים, מה יכול לגרום לכאב גדול- והכי חשוב: למדתי להיות מי שאני וללכת רק בעקבות מה שהלב שלי אומר, לא מה שהלב של אחרים ובמיוחד שלה-אומר.

שרון מענין מענין

האישה שהשפיעה על ההחלטות שלי בחיים .הבחירות שלי.זו אני בלבד מודל לחקוי הערצה אני עדין מחפסת .פו ושם מישהי עושה לי את זה במובן זה או אחר זה חולף מהר מאוד. מישהי שדחקה אותי צימצמה לי את טווח הבחירה ל-אפס אמא שלי

המונשרי

New member
היו מספר נשים כאלה.................

יש לי נטיה לקחת מכל אחת קצת. - מדודתי החכמה שיש לה דרך מיוחדת להשפיע על אנשים בצורה חיובית. -מאחותי הדיפלומטית באופיה מגיל צעיר- שיודעת להימנע מעימותים. -מחמתי שאוהבת אדם אחד בלבד- את עצמה- למדתי אהבה עצמית מהי
-מגיסתי היצירתית ובעחת חוש הומור מפותח- לקחת הכל בקלות ובפרופורציה. - מאמי - תקצר היריעה לתאר.

אולי זה נשמע קצת ילדותי אבל...

בצעירותי שאבתי השראה מעפרה חזה.... בהמשך הייתה זו מאדונה (פשוט אשה מדהימה!) בשנים האחרונות אני מקושרת עם אדם נפלא, אשה שלא מפסיקה להפתיע. בשנה האחרונה אני לא מרגישה כלל שאני מבצעת החלטות או בחירות. אני נוהגת לחשוב כי המציאות בוחרת בי. אני חשה שיש כוח מסויים שמוביל אותי בעשייה שלי ולכן היא באה ממקום טבעי ובלי יותר מידיי התלבטויות.

כתבתי על כך לפני כמה ימים

האישה שמאוד השפיעה עלי היא שופטת שעבדתי איתה לאחר שחרורי מהצבא. סיפור חייה מאוד חזק ומוערך בעיני וכשעשיתי את השינויים בחיי היא עמדה לנגד רוחי. אשה נוספת היא דודתי ז"ל, שיכולתה המדהימה לעמוד אל מול החיים למרות כל הקושי והכאב הם פשוט ראויים להערצה וחיקוי !

למעלה