השפעה מדבקת ?

השפעה מדבקת ?

לאחר שתוארו הקשיים להיכנס לאתר של "מרקיד", החלו גם כאן קשיים להיכנס לאתר זה של "רוקדים". עד לפני ימים אחדים יכולתי להיכנס ישירות לאתר זה. היום אין אפשרות, אלא רק דרך דף ראשי של תפוז, פורומים וכו´. מגיעה בסופו של דבר (וזה העיקר) אבל בדרך ארוכה יותר. האם מישהו נוסף נתקל בבעיה זו או דומה? האם מישהו יכול להציע הצעה לפיתרון הבעיה? עזרה? תודה מראש.

לדני - נכון, אין בעיה בלינוקס

נכון. לא התגלתה בעיה ב- Linux. אין גם בעיה ב- Mozilla תחת חלזונות. אבל לאנשים רבים נוצרה בעיה עם IE בגרסאות 5.5 ו- 6. ביחוד לאחר ה"פאצ´ים" האחרונים שסיפקה מיקרו$ופט. יתכן כמובן שהבעיה נוצרה גם בגלל שמתכנתי "תפוז" (עד כמה שאני יודע) מנסים להתקרב לתקן הבין-לאומי, כדי שגם מערכות אחרות יוכלו לתקשר עם האתר שלהם. דרך אגב, אין זה האתר היחיד שאינו "עולה" לאחר התיקונים ששלחו מיקרו$ופט. אבל, מה הם מתלוננים, מי שמשתמש במיקרוסופט ומשלם הרבה כסף עבור זבל, מגיע לו!

אופס, שכחתי לציין

שאני משתמש ב - MyIE2, לא ב - IE. מה שאני יכול לעשות ללא מונופולים, אני משתדל לעשות.

שתי אפשרויות ...

1. נראה שמתכנתי "תפוז" שינו שני נתונים במערכת. א. שינוי מהותי בבסיס הנתונים ב. שינוי כתובת (מיקום) הפורומים. 2. השינוי גרם לקשיי כניסה בעיקר למשתמשי IE (הדפדפן Internet-Explorer של מיקרוספט) השינויים בוצעו בגלל תלונות רבות מצד משתמשי לינוקס ומקינטוש. ומכיוון שהכיוון בעולם כיום הוא מעבר למערכות הפעלה "לינוקסיות" תוך שימוש בדפדפנים Mozilla, Netscape ועוד... התחייב שינוי כל שהוא במערכת תפוז. למעשה, כל מה שהם (להערכתי) עשו, הוא העברת האתר לתקן הבין-לאומי התואם את כל המערכות, כולל מיקרוספט (ולא לפי תקן מיקוסופט שאינו תואם מערכות אחרות). פתרון - 1. תנסי לשמור מחדש את כתובת האתר (bookmark) ותראי אם את מצליחה להיכנס. 2. ניתן כמובן להוריד את Mozilla ולהפעיל אותו
3. אולי זה הזמן להפסיק לשלם עבור מערכת הפעלה מיקרוסופטית נחותה, ולעבור למערכת הפעלה חינמית מעולה, ללינוקס ?

הסבר מלומד מאד

אנסה לברר בדיוק מה יש במחשב שלי ואז אדע איך לתקן/להתקין
לא מבינה גדולה בזה אבל מודה מאד על הנכונות לעזור ובהחלט אשתמש במושגים/מונחים שהוזכרו כאן. שוב תודה מכל הלב.

פתרון 3

לא הייתי ממליץ כל כך מהר לעבור ללינוקס: (א) רוב האנשים אינם מכירים לינוקס וכך אין חברים שיעזרו (חוץ מבאינטרנט) ואין קורסים/חוגים/שיעורים באותה כמות כמו בווינדרק. (ב) רוב התוכנות רצות בווינדרק, ולכן יהיה קשה להכין את כל סביבת העבודה סביב לינוקס. (ג) חלק מהפעילות בלינוקס דורש יכולת גבוהה במחשבים (בעיקר בגלל (ב)). אני יודע ששמת חיוך ליד ה"הצעה" אך רציתי למנוע ממישהו למהר ולקבל את עצתך מבלי לחשוב פעמיים. אולי בעתיד... (איפה המשיח?)

המממ ....

כיום, עם השתפרות מערכות ההתקנה בהפצות לינוקס השונות, ביחוד בשמנדריק המתאים לדעתי למתחילים, ממש אין בעיה, אפשר להתקין אוטומטית כמו בחלזונות. צריך להבין כמה מושגים בסיסיים וזהו ... אבל, לא נהפוך את הפורום הזה לפורום לינוקס, או פורום מערכות הפעלה, אז בא נפסיק לדבר על משהו שלרוב הקהל אין בו מושג קלוש

שתי הצעות נוספות

שקיבלתי באופן פרטי הן: 1. להיכנס פעם אחת בדרך הארוכה. ואז לשמור את הכתובת ב"מועדפים". 2. גם כן להיכנס בדרך הארוכה. ואז ליצור "קיצור דרך" על שולחן העבודה. ראשית רוצה מאד להודות לכל מי שרצה לעזור. שנית - ניסיתי את שתי הדרכים האלו, (את העצות המלומדות היה קשה להבין בגלל המונחים הזרים לי),וזה אכן פתר את הבעיה. ובא לציון גואל. אגב דני - החיוך בא להצביע על המבוכה שחשתי לאור העצות החכמות שקיבלתי, אבל לצערי לא ממש הבנתי. קטונתי
ושוב - חן חן לכולם.

זקנמוך תודה על ההסבר,

ניסיתי להבין מה שכתבת אבל נאדה איני מבינה כלום, אפשר להסביר בשפה להדיוטות? אודה לך מאוד

כן אורית אני נתקלת באותה הבעיה

איני יכולה להיכנס ישירות דרך דף רוקדים אלא דרך תפוז ואז לריקודי עם ,והשלב השלישי לפורום עצמו, דרך ארוכה ומיגעת.כשאני פותחת את דף רוקדים הדף אינו זמין.

גם אני נתקלתי. חשבתי שזו בעיה שלי.

כמובן שזה כללי והנה הפתרון: הכתובת הקודמת היתה זו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/SP/forumpage.asp?id=293 בכוונה כתבתי באותיות גדולות SP כי אותן יש להחליף! הכתובת החדשה היא זו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=293 ז"א במקום sp יש לכתוב: main ובא לציון הגואל. וגם קישור: פורום תפוז

למעלה