השפלת הלוחם,

אילבן

New member
השפלת הלוחם,

שוב קיבוץ {העוגן} השפיל לוחם פלוגת החוד של הצנחנים, ומנע את כניסתו עם חבריו לפאב המקומי בגלל צבע עור, המעשה הנפשע והנתעב חוזר על עצמו בהרבה קיבוצים, יש לשים לזה סוף,אם בדרך משפטים,ואם בהרס הפאבים, כתבה על כך בידיעות עמוד -12-

אני מציע שתשמש כלפיד חי../images/Emo59.gif

גמרת עם הכפיתיות באקטואליה כי אתה חסום שם וכעת אתה שוב מפיץ את השטויות/רעלים שלך גם פה ? בוא ניקח אחד כמותך לדוגמא,טוב ? אותך להכניס לדיסקוטאק ? הרי זו התאבדות בפרהסיה. אז הנה לך למה צריך לעשות מיונים.

סוהי

New member
מרק,אתה תומך בגזענות...../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

היחס לחייל בכניסה לדיסקוטק הוא לא מקרה ראשון.לדעתי,אין למנוע כניסה מאיש,רק מי שמתנהג בתוך המועדון לא כשורה,מותר להוציא אותו...לא על פי כושר האבחנה של הביריון בכניסה,או רמת הגזענות שלו....

אז שתדע לך שיש התנהגויות גם לפני

אנשים מועדים-קל לאבחן עוד בכניסה צנחן אמרת ??? אז מה ? יש צנחנים שזורקים רימוני רסס גם. לא מכיר את הנסיבות הספציפיות אבל בטוח שהוא לא סתם נחסם לכניסה.

shy-1

New member
אם אכן זו הסיבה, יש לסגור את המקום

לצמיתות, אך לא רק אותו, את כל המקומות המפלים ! כי הבעיה היא לא הקיבוצים, אלא גזענים באשר הם.

אילבן

New member
בקיבוצים זה הכי בולט הכי חריף הכי

גזעני,בכל הקיבוצים,

shy-1

New member
כמובן שאתה טועה, סלקטור זו מילה

שמתמשים בה בעיר הרבה יותר ויותר זמן. עובדה.

אילבן

New member
יתכן שאתה צודק על הערים,

ששם מונעים כניסה לא לפי צבע עור, בקיבוצים רק צבע העור קובע, וזו כמובן לא בפעם הראשונה או בפעם האלף. יש להשמיד את המקומות האלה שבקיבוצים. ובאותה הזדמנות גם את הקיבוץ שבו יש גילויים גזענים שכאלה.

shy-1

New member
אולי נעצור פה, לפני שתציע לחרוש את

אדמתם ולפזר עליה מלח, להגלות אותם לטימבקטו ולהרוג את בכוריהם. אילבן, קצת פרופורציה תמיד עוזרת.

מתי נפסיק להיות גזעניים?

אני נגד גזענות ככלל, וביחוד כלפינו אנו ובתוכנו. באמת הגיע הזמן לעשות לתופעה המכוערת הזאת סוף.

shy-1

New member
כשנחזיר ציוד או כשיבוא המשיח,

מה שיבוא קודם

lmatan1

New member
זו לא גזענות זה זלזול בכבוד האדם

אנשים חושבים שהתקינו להם מח כל יכול ואפילו לא מתיחסים ליצרן, אני לא יודע באחוזים כמה מאיתנו חיים טוב וכמה מאיתנו חיים רע, הניצול הציני של אלה שיש להם אמצאים בזכות אלה שאין להם אמצעים גובל בפשע, שחכנו מזמן מאלה וגם אלה תלוים אחד בשני הוירוסים לא נוצרים מעצמם פעם גרתי בעיר שמימהו אמר ליכך כאן כולם דופקים את כולם תרתי משמע שמעתי כהן מוסלמי שחי באמריקה הדמוקרטית והוא מפזר מנטרה כמו פרסומת מסר חד בעשר שניות וזה הולך ככה, אין צדק אין פיוס נקודה אשמח לתגובה בכבוד רב.

mmeny

New member
אני שונא את כל המקומות עם הסלקטורים

גם כן,חתיכת דאוינרים,אתה תיכנס ואתה לא אבל שמתי לב שאיפה שיש הרבה סלקציה,לשם הכי הרבה אנשים רוצים להיכנס ואיפה שאין,אנשים אומרים טוב תודה,לא נכנסים

סוהי

New member
גם המשפחות של ההורים שלי שנאו ...

סלקטורים.......עריכת סלקציה בין אנשים,כשמה שקובע לגביהם הוא צורתם החיצונית,לבושם,תכשיטיהם,סיגנון הדיבור,נמבטא או צבע העור.... זו פשוט ג ז ע נ ו ת.

למעלה