השפלות

nerissa

New member
השפלות

זה הקטע היומי מהבלוג שלי: טיהור =============================== הברות, מילים, משפטים הניקוד נצרב ביניהם בקול חותך מכביד מעמיק השפלה לא אוהבת אותה.. והיא חודרת כלהב שנשכחה על אש פתוחה חודה המאדים חורך דרכו פנימה אל מרכז הלב אל מרכז הבטן ונפערים פתחים מזילי דמעות פתחים המובילים אותי הלאה לרוץ פנימה להתחבא מהכאב הרגשי הצורב הזה אל תגיד לי את זה! זה מכאיב! אני שונאת את זה! אני בוכה בגללך.. תראה כמה אני בוכה בגללך!!! וממשיכה פנימה.. רק המבט ההוא המבט הרך ההוא מאחורי המילים מאחורי הקול רק הוא אומר שיחכה לי בשובי מהריצה המטורפת הזו והכאב הנשלח ממך דוחק בי הלאה כנחשולים בלתי עבירים אני מרימה רגליי בקושי שריריי זועקים חמס.. מתחננים לטיפת שפיות שפיות? איפה היא? קדימה? אי שם מאחור? האם היא זו שקבעו עבורי או תהא שם.. קדימה.. היכן שאקבע לעצמי? יש בי עופרת היא מסרבת אותי להמשיך אלי ואני צורחת בבכי.. הלאה פנימה אל מרכז הטיהור הכי עמוק ופתאום לא נשאר כלום מהכאב מלבד בכי הקלה ועוד בכי לעיתים מהול בצחוק רטוב של ניצחון ויש פתאום חיבוק וליטוף ונשיקה מלאת גאווה ותאווה ואומץ עוטפת באהבה את שנתתי לך את שקיבלתי ממך תודה ================================================ עכשיו לשאלה: מה ההשפלות נותנות לכם? הן לדומיננטים והן לכנועים? איך אתם ממירים.. האם אתם מצליחים בכלל או שאתם לא מתחברים? האם זה מפחיד מידי? שתפו

אסתי69

New member
הנה אני אענה לך

מהמעט שאני יודעת לגבי השפלות יצאתי מהן מחוזקת מזוככת הן הוציאו ממני דברים שהיו חבויים בעמקי הנשמה ונתנו להם פרופורציות נכונות (את יודעת על מה אני מדברת) היו בעבר היה טוב ונכון לאז חוצמזה אני אוהבתותך וזהו }{

gidionline80

New member
../images/Emo140.gifכתמיד תענוג גדול לקרא אותך

ולגבי השפלות זה מאד משתנה בהתאם לפרטנרית וכשזה ישנו זה חלק ממשחק השליטה זה מאד משחרר מקרב מגביר את המתח באינטראקציה הכוללת גם אל תשכחי שהסקאלה שנקראת השפלה רחבה מאד יש כאלה שעל ארבע זו חבטה אדירה באגו ויש שיונקים ביגלה לעוס אצל וויצ'י וזה לונה פרק עבורם :)

calba 2

New member
השפלות...

נותנות לי להבין שלאדוני יש את המפתח המקורי והיחיד לליבי, לנישמתי ולכל מקום אפשרי בי. זה למה אני כ"ך צריכה את זה. העוצמה שבאה עם ההשפלות לא מורידה אותי אלא להיפך, מעלה אותי לגבהים שרק עם השפלות אני מגיעה אליהם. וזו גם תשובה למכשפה ששאלה מה האלמנט העיקרי שבלעדיו סשן אינו סשן. ההתחברות הזאת של אדוני אליי ושלי אל עצמי דרך ההשפלות לא יכולה להיות בשום מקום אחר ובשום סיטואציה עמוקה אחרת. הבכי הזה שמגיע, המבט המתחנן שאומר "די, אל תגיד לי את זה...למה אתה חופר לי ככה בנשמה?" ובעצם אומר תודה אדוני שאתה אוהב אותי ומכיר אותי כ"ך טוב ושאתה פה איתי,הפנים הרטובות מבכי של כאב שעולה מעל פני השטח ויוצא כולו בבת אחת במעיין מכה חד פעמית כזאת עד הפעם הבאה, ההתפרקות הזאת באותו הרגע...שווה הכל. יפה מה שכתבת. כלבה

למעלה