השפיות חוזרת?

צביקה5311

Well-known member
אני מביט בסקרים הרציניים. ליכוד עולה, לא שאני מרוצה מזה, אבל, כל עוד זה ע"ח בן גביר, חצי נחמה.
לפני מספר שנים, תנועת "כך" הוצאה מחוץ לחוק.
בן גביר "שיפץ" את מצא כל שיראה "ידידותי" יותר לסביבה והצליח להפוך ל "כשר".
אותה גברת השמלה אחרת.
מבלי שנתניהו הלך באמת על ראשו, הליכוד מתחזק ע"ח העוצמה יהודית. כמדינה, עדיין יש לנו סיכוי.
בן גביר, הוא סכנה קיומית למדינה לא פחות מאירן הגרעינית. הגיע הזמן שאם עם ישראל חפץ חיים, שיפנים את זה. אסור שבן גביר ישר חלק ממועדון היוקרתי הזה שנקרא "נבחרי העם".
השבוע הוכח מה שלא חידש לנו דבר. בן גביר הפך את המשטרה לפוליטית. ממתי השר התערב במינוי של קצינים עד רמת רב פקד?
ממתי, בן גביר מבין בשיטור?
רק היה חסר לנו שכשנערי הגבעות משתוללים, שהצבא יברח מהם או גרוע מזה, שהשוטרים יבואו "לתגבר" אותם ויפנו את הנשקים אל החיילים.
אם בן גביר ישאר, התסריט הזה ממש לא הזוי.

דורי 1981

Well-known member
מבלי שנתניהו הלך באמת על ראשו, הליכוד מתחזק ע"ח העוצמה יהודית. כמדינה, עדיין יש לנו סיכוי.
הליכוד הוא מפלגה שיש לפרק מהיסוד. תפקידו ההיסטורי נגמר, בדיוק כמו העבודה וגלגוליה הקודמים בשמאל. בנט, אייזנקוט וליברמן צריכים להקים מפלגת ימין חדשה ואמיתית, שמטרתה לשרת את העם ולא את השליט העריץ.

DANIAVNI

Well-known member
הליכוד הוא מפלגה שיש לפרק מהיסוד. תפקידו ההיסטורי נגמר, בדיוק כמו העבודה וגלגוליה הקודמים בשמאל. בנט, אייזנקוט וליברמן צריכים להקים מפלגת ימין חדשה ואמיתית, שמטרתה לשרת את העם ולא את השליט העריץ.
צר לי לאכזב אותך
אזרחים רבים מאוד במדינת ישראל מרגישים שהליכוד מייצג אותם .
לא שאני מסכים עם דעותיהם ולא שאני חושב שזה מוצדק לתמוך בליכוד אבל זה מה יש
לטוב ולרע.
עלינו לקבל זאת
האמירה הזו שלך משקפת התעלמות מתנשאת מבחירה.

דורי 1981

Well-known member
צר לי לאכזב אותך
אזרחים רבים מאוד במדינת ישראל מרגישים שהליכוד מייצג אותם .
לא שאני מסכים עם דעותיהם ולא שאני חושב שזה מוצדק לתמוך בליכוד אבל זה מה יש
לטוב ולרע.
עלינו לקבל זאת
האמירה הזו שלך משקפת התעלמות מתנשאת מבחירה.
ליכוד כן, ביביזם לא.

Harrington

Well-known member
מנהל
ליכוד כן, ביביזם לא.
תתפלא, הם לא יקראו לזה ביביזם אולי, אבל רבים מאוד במדינה (ברמה של מליונים כנראה) גם תומכים בראש הממשלה הנבחר ובמדיניותו. אפילו הסקרים (שאין להם כל רלוונטיות ממשית בתקופה זו) הפחות מחמיאים לו מאשרים זאת.

marabo

Well-known member
בנט אייזנקוט וליברמן אינם אנשי ימין
הם אנשי שמאל

Harrington

Well-known member
מנהל
ליברמן הוא יותר איש ימין - הוא תמיד התנגד להכנסת סיוע לעזה.
ליברמן היה פעם איש ימין, פלוס מינוס. בשנים האחרונות הוא איש שבשבת. מה שימליצו לו הסקרים שייתן לו אלקטורט גדול יותר, שם הוא יהיה.

Henry0

Well-known member
ליברמן היה פעם איש ימין, פלוס מינוס. בשנים האחרונות הוא איש שבשבת. מה שימליצו לו הסקרים שייתן לו אלקטורט גדול יותר, שם הוא יהיה.
מרחן בלתי נילאה ושקרן כרוני

אם אין לך מושג בנושא,
ואתה מוכרח למרוח,
אז מתחילים השקרים.

ליברמן הוא בדיוק ההפך משבשבת.
הוא לרוב הולך נגד,
ולכן כבר 8 פעמים התפטר מהג'וב שלו.

גילוי נאות
אני לא חסיד של ליברמן
אבל גם לא חושב שמותר לפגוע ביריב פוליטי בעזרת שקרים מלוכלכים.

Harrington

Well-known member
מנהל
מרחן בלתי נילאה ושקרן כרוני

אם אין לך מושג בנושא,
ואתה מוכרח למרוח,
אז מתחילים השקרים.

ליברמן הוא בדיוק ההפך משבשבת.
הוא לרוב הולך נגד,
ולכן כבר 8 פעמים התפטר מהג'וב שלו.

גילוי נאות
אני לא חסיד של ליברמן
אבל גם לא חושב שמותר לפגוע ביריב פוליטי בעזרת שקרים מלוכלכים.
כל מי שיעקוב אחרי האיש או גם יסתכל על פועלו בראיה היסטורית, יצטרך להודות במה שכתבתי עליו למעלה. זאת פשוט המציאות (ואני דווקא מחבב אותו :)).

Henry0

Well-known member
כל מי שיעקוב אחרי האיש או גם יסתכל על פועלו בראיה היסטורית, יצטרך להודות במה שכתבתי עליו למעלה. זאת פשוט המציאות (ואני דווקא מחבב אותו :)).
שקרן כרוני ומרחן בלתי נילאה

לא משנה כמה שקרים תמרח,
העובדות הם שליברמן היה תמיד בדיוק ההפך משבשבת.
הוא לרוב היה נגד, ולכן התפטר בכמות סיטונית.

אבל עובדות לא חשובות לשקרנים,
העיקרר למרוח.

Harrington

Well-known member
מנהל
שקרן כרוני ומרחן בלתי נילאה

לא משנה כמה שקרים תמרח,
העובדות הם שליברמן היה תמיד בדיוק ההפך משבשבת.
הוא לרוב היה נגד, ולכן התפטר בכמות סיטונית.

אבל עובדות לא חשובות לשקרנים,
העיקרר למרוח.
מה יהיה דרלינג? אתה מתעקש היום להמשיך עם שקריך והמצאותיך בנסיון לשכתב את ההיסטוריה לרעת ישראל ולטובת שונאיה ואויביה? עוד לא קלטת שלא ניתן לך לעשות את זה, לפחות לא מבלי שהאמת והעובדות יופיעו לצד שקריך והמצאותיך? עוד לא קלטת שגם אם תחזור 800,904 פעם על השלכות מעשיך עלי כביכול, זה לא ישנה את העובדה שהאמת מופיעה למעלה לצד שקריך והמצאותיך?

אז נכון שהתגובות האלה די משעממות ואין בהן מילה ונכון שסביר להניח שכל קורא מזהה זאת גם בלי שזה ייאמר לו, כך שמתישהו אפסיק כנראה להגיב (פשוט יש לי עוד זמן מה לשרוף מול המחשב :)), אבל מה שמעניין אותי זאת הסוגיה המהותית למעלה, לא הודעות הזבל האלה שלך. שם האמת כבר כתובה ונסיונך לשכתב את ההיסטוריה נתקל שוב בבעיה. אז אוקיי, אתה לא יודע להתמודד עם זה וזה בסדר גמור (ואך טבעי, שכן מה לעשות, קשה להתמודד עם האמת כשמנסים בכוח לשקר B-), אבל דחילק, עבור הלאה כבר.

כרמיזן

Well-known member
ליברמן הוא יותר איש ימין - הוא תמיד התנגד להכנסת סיוע לעזה.

הוא הכניס את האחים המוסלמים לממשלה,
והאחים המוסלמים שלו העבירו סיוע לעזה.

ההתנגדות של ליברמן עושה רושם על אהבלים...
הבן אדם שבשבת המסתובבת תחת טורנדו דרגה 5.

Henry0

Well-known member
הוא הכניס את האחים המוסלמים לממשלה,
והאחים המוסלמים שלו העבירו סיוע לעזה.

ההתנגדות של ליברמן עושה רושם על אהבלים...
הבן אדם שבשבת המסתובבת תחת טורנדו דרגה 5.
"אחים מוסלמים"?
עד כמה אדם אידיוט יכול להיות שקרן?

מכונת הרעל לא רק מרעילה את הימין,
אלא גם מדרדרת את יכולתו להבין ולחשוב עצמאית.

כרמיזן

Well-known member
"אחים מוסלמים"?
עד כמה אדם אידיוט יכול להיות שקרן?

מכונת הרעל לא רק מרעילה את הימין,
אלא גם מדרדרת את יכולתו להבין ולחשוב עצמאית.

חמור שמאלני מצוי, רע"מ זה האחים המוסלמים.
אתה מטומטם ברמה קוסמית. חי מחוץ לכדור הארץ.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני מביט בסקרים הרציניים. ליכוד עולה, לא שאני מרוצה מזה, אבל, כל עוד זה ע"ח בן גביר, חצי נחמה.
לפני מספר שנים, תנועת "כך" הוצאה מחוץ לחוק.
בן גביר "שיפץ" את מצא כל שיראה "ידידותי" יותר לסביבה והצליח להפוך ל "כשר".
אותה גברת השמלה אחרת.
בן גביר, הוא סכנה קיומית למדינה לא פחות מאירן הגרעינית. הגיע הזמן שאם עם ישראל חפץ חיים, שיפנים את זה. אסור שבן גביר ישר חלק ממועדון היוקרתי הזה שנקרא "נבחרי העם".
השבוע הוכח מה שלא חידש לנו דבר. בן גביר הפך את המשטרה לפוליטית. ממתי השר התערב במינוי של קצינים עד רמת רב פקד?
ממתי, בן גביר מבין בשיטור?
רק היה חסר לנו שכשנערי הגבעות משתוללים, שהצבא יברח מהם או גרוע מזה, שהשוטרים יבואו "לתגבר" אותם ויפנו את הנשקים אל החיילים.
אם בן גביר ישאר, התסריט הזה ממש לא הזוי.
אכן ברוך ה' עם מינוי איתמר בן גביר לשר לבטחון לאומי, השפיות חזרה במידת מה למערכת. אמנם לא מספיק ויש עוד הרבה מה לעשות וכידוע הרבה תוכניות עבודה שובשו על-ידי היועמ"ש הפוליטית, אבל ברוך ה' כהגדרתך, השפיות חוזרת.

שמחתי גם לשמוע שהליכוד עולה בסקרים בערוצים שאתה צופה בהם. אמנם הסקרים הללו לא שווים את זמן הצפיה בהם, אבל עדיין חביב לשמוע שזה מחמיץ חמוצים בחמצת יתר :cool:.

אי"ה נערי הגבעות ימשיכו לגדול ולהתפתח ואנשים כמוך ימשיכו להמציא תסריטים הזויים לחלוטין שאין להם היתכנות בעולם המציאות, כפי שמוכח כל פעם מחדש שאתה מנסה :).

הפרבולה1

Well-known member
אני רואה שקשה לך עם העובדה שאתם בשמאל ( כולל ביבי הימני שלפני ה 7 באוקטובר ) טעיתם בגדול ואיתמר בן גביר צדק, ביבי מידר את בן גביר מקבלת ההחלטות לפני ה 7 באוקטובר , וההמשך ידוע. חלק מהמחדל של ה 7 באוקטובר זה שמידרו את בן גביר מקבלת ההחלטות, לולא עשו זאת והיו מאפשרים לו לפגוע בזכויות היתר של האסירים הבטחוניים , ולעלות להר הבית , צה"ל היה מתגבר את הכוחות בעוטף עזה ולו רק מהחשש ש"הפרובוקציות" של בן גביר יגרמו להסלמה , והטבח היה נמנע.

1752766671204.png

למעלה