השפחות והזרעות

קינן

New member
השפחות והזרעות../images/Emo41.gif

אני כנראה יבצע את טיפול ההשבחה במעבדה פרטית וכן את ההזרעה, האם משהו התנסה בזה באופן פרטי ויודע מה המחירים פחות או יותר

קינן

New member
החזרי תשלום

אני שייכת לקופ"ח מאוחדת ובעלי למכבי. החלטנו לבצע טיפולי השבחה והזרעה באופן פרטי. האם משהו יודע לגבי החזר עכספי או עבור ההזרעה או עבור ההשבחה

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפים לשרשר הודעות. כדאי שתבררי במכבי מה הן המעבדות שעובדות איתם. זה אמור להיות מפורסם בספר, ובטח יש מידע גם בטלפון של "מכבי ללא הפסקה" כנ"ל במאוחדת. תבררי עם הרופא שלך על איזו מעבדה הוא ממליץ ותשיגי הפניה אליהם. החזר על ההשבחה עצמה- רק עם הרופא שלך הוא רופא מומחה, מנהל מחלקה או משהו כזה תוכלי לבקש ממנו קבלה שיהיה רשום עליה "התייעצות" ואז את יכולה לקבל החזר בתנאי שיש לך ביטוח משלים. אם אין ביטוח משלים, או אם הוא "סתם רופא" אני לא חושבת שתקבלי על זה החזר כלשהו- אבל בכל מקרה תבררי בקופה שלך ושל בעלך. שיהיה בהצלחה נועם

נועם@בת

New member
תיקון- החזר על ההזרעה עצמה

תקבלי רק אם הרופא שלך... (ולא החזר על ההשבחה). נועם

למה השבחה באופן פרטי???

גם אנחנו בצענו טיפולי הזרעות באופן פרטי אבל נעזרנו בקופ"ח שלנו (מכבי) בכל הנושא של בדיקות והשבחות זרע, בדיקות דם וכו´ וכו´. "מכבי" כבדו את ההפניה של הרופא שלנו להשבחת זרע ולא גבו שום תשלום נוסף. השבחה פרטית עלתה לי (כשלא היתה ברירה והמעבדה כבר היתה סגורה) 170 ש"ח, אם עושים שתי הזרעות במחזור טיפול זה סכום לא מבוטל. מה עוד שאין הבדל בתוצרת. אני סומכת על המעבדות של קופ"ח בעיניים עצומות

..נעמה

New member
../images/Emo41.gif השבחה משובחת ../images/Emo41.gif

השבחת זרע במעבדה פרטית ברעננה. אצל אישה שנחשבת בין הטובות בארץ,עובדת עם כל קופות החולים. מכבי - יש להביא טופס 17 מאוחדת או לאומית - הפנייה מהרופא כללית - משלמים במקום ומקבלים החזר בקופה.(כרגיל...) המחיר: 220 ש"ח. אם אני לא טועה - בשבת כפול. שאלתי אותה אם אפשר לשלוח אליה חברות והיא כמובן לא הבינה מאיפה יש לי כ"כ הרבה חברות שצריכות השבחה. היא פשוט אישה מקסימה, יסודית ומקצועית. בפעם האחרונה אפילו ראיתי את כל התהליך וקיבלתי הסבר מדוייק ויצאתי פשוט נפעמת מהתרגשות. אני מעדיפה לא לפרסם את מס´ הטלפון שלה כאן. תשלחו לי מסר ואני אשמח לעזור. בהצלחה, נעמה

באאבו

New member
למה רק אנחנו שילמנו 450 שקל??

עבור הזרעה אחת!!?? מה הולך פה? באמת, אלה הם המחירים של הזרעות והשבחות? אז מה, שודדים אותנו? (הוא עוד טרח לומר שאם נעשה הזרעה נוספת למחרת, אז המחיר יהיה זול יותר..) - באמת תודה.
נראה לי שהרופא שלי חושב שאם אני מקבלת החזרים ממכבי, אז הוא יכול לטחון אותנו.. איזה מעצבן!

דנית26

New member
תודה על העידוד באבבו../images/Emo140.gif

רציתי לשאול אותך למה את עושה הזרעות באופן פרטי?? סתם שאלה... למה לא דרך קופ"ח???

באאבו

New member
כי אני מטופלת בפרטי

בערך פרטי... על כל בדיקה (צבירת סכום של 650 מזכה אותי בקבלה נחמדת), ואז אני מבקשת החזרים. ככה יוצא שעל כל 650 ש"ח שאני משלמת, אני מקבלת 500 ש"ח - שזה די משתלם לרפואה פרטית. עד.. שיגמרו לנו ההחזרים והוצאה לפועל תדפוק לנו בדלת. אני כל הזמן מקווה שעד אז כבר אבוא לפרטי כדי לעשות סקירת מערכות
- אבל לפי הקצב שלנו.. נממן את הרופא עוד ועוד.. את ההזרעות הרופא שלנו עושה בעצמו במרפאה שלו - אני יכולה לבקש הפניה לקופ"ח (אני מניחה..), אבל הכל כבר אצלו, וזה נח. פעם שעברה עשינו ביום שישי בצהריים, ממש לפני שבת. מי היה עושה לי את זה בקופ"ח? יש יתרונות ויש חסרונות. אבל, קחי בחשבון שהרפואה הציבורית שלנו מעולה!

דנית26

New member
../images/Emo127.gif

נכון, יחסית זה משתלם לעניין של רפואה פרטית, כמה הזרעות כבר עשית?? אצלי אמנם זה דרך מכבי אבל זה בוצע גם במרפאה הפרטית של הרופא ולא בקופ"ח וזה לא עלה כסף, לא מוזר??

באאבו

New member
באמת מוזר..

או שהרופא שלך פילנטרופ... או שתחפשי לזה הסבר. (כנראה שבגלל שהוא עובד גם דרך קופ"ח, הוא עשה את זה ע"ח הקופה, ולא ניצל את ההזדמנות - מגיע לו כיפק היי.., בחיי.) אני עשיתי כבר 3 הזרעות סה"כ. 2 דרך הקופה, והאחרונה היתה בפרטי.

ואנחנו שילמנו 400 בכל הזרעה

והיו כמה הזרעות... כנראה בגלל שמקבלים את ההחזרים מקופ"ח לרופאים לא אכפת (ואנחנו לא מרגישים) דרך אגב אני בכללית... ד.

באאבו

New member
שמחה, כנראה שזו באמת הסיבה..

אני בטוחה שהזרעה של 400 או 450 שקל טובה בדיוק כמו הזרעה של 200 שקל... לפחות שיעשו אצלנו אחד ואחד חינם, או משהו כזה..
- מחירים קורעים, אה?? כל פעם שאני מתה לקנות לעצמי משהו יקר, ולא מרשה - אני חושבת שהייתי יכולה לקנות את זה בכיף במחיר של הטיפול הקודם שנכשל. הרי גם ככה לא יצא מזה כלום, אז לפחות נעליים הגונות ויפות הייתי מרוויחה. או איזה סופשבוע במלון שווה... אני ובעלי החלטנו שנשלח את הילד שלנו לעבוד מגיל שנה. שיתחיל להחזיר את מה שהוצאנו עליו.. פייר או לא?
באאבו

דנית26

New member
../images/Emo32.gif

האמת אני חשבתי שאצל הרופא שלי יעלה כסף...וחששתי אפילו לשאול אותו..אם עולה כסף...עד שהבנו שלא עולה..אמר תעשו כמה הזרעות עד כמה שישאר בכם כוח וסבלנות...עד השלב הבא .. הוא אף קיבל אותי שעתיים לפני שעות הטיפול שלו במיוחד... לא משנה שזה לא עזר...אבל היה די נוח..באמת..

אנחנו לא מרגישים = קיבלנו החזר

באאבו יקרה! נכון ששילמתי כל פעם 400 ש"ח אבל בגלל שאני בכללית קיבלתי החזרים, לכך התכוונתי ש"אנחנו לא מרגישים". מה, בקופ"ח מכבי לא מקבלים את ההחזרים להזרעות
לכן אני מקווה ששום טיפול יותר לא יכשל, הרי צריך גם נעליים יפות לא
ובטח שצריך לצאת קצת למלון.. בעיקר אחרי כל אוףףף! ד.

באאבו

New member
זה בדיוק מה שכתבתי בהודעה שלי

שמזלי שבינתיים אנחנו עוד מקבלים החזרים מהקופה..
לא יודעת מה יבוא אח"כ.. ע"ג הקבלה הרופא לא מפרט את סוג הטיפול אלא כותב "התייעצות", וזהו. לגברים הקופה לא מחזירה, כי לפי טענתם - התינוק שבדרך עדיין לא מבוטח במכבי, ואין סיבה ש- 2 ההורים יקבלו החזרים. הטיפולים הם שייכים לאישה, ולא לתינוק. משהו כזה, הסבר משפטי די דפוק, אבל אין מה לעשות. בכל מקרה - יש פטנט. שהרופא יכתוב ע"ג הקבלה לגבר "התייעצות אודרולוגית", שזה הבדיקה המקבילה לבדיקה גיניקולוגית של נשים - וזה רץ..
הרי הם לא באמתיודעים מה הולך שם בחדרי חדרים אצל הרופא, וטכנית הם לא יכולים לסרב לזה... באאבו

למעלה