השער התשיעי

RotemLoveJohnny

New member
השער התשיעי

יש השער התשיעי בערוץ הוט סרטים בשעה 19:48 (בדיוק)! אז הקטע שלא ראיתי את הסרט הזה עדיין לכן אני מתרגשת :) אני יעתיק לכבודכן את התקציר מהעיתון: ג'וני דפ, מומחה לספרים עתיקים, יוצא מניו-יורק הקרה והמנוכרת לאירופה החמה והיצרית לבדוק את מקורותיהם של שלושה ספרים נדירים, שנכתבו בידי השטן במאה ה-17. סרטו של רומן פולנסקי מתחיל כמסע עסקים שגרתי ונמשך כשגיבורו נסחף למערבולת שמושכת אותו אל לב האופל. פולנסקי בנה את סרטו בהקשר נוצרי-קתולי, ברמה הפילוסופית וברובד הפסיכולוגי, שכה אהובים עליו. עם לנה אולין ופרנק לנג'ה. צרפת/בריטניה/ארה"ב,1999. וואי איזה מעצבן להעתיק מהעיתון |: טוב בטח אתן כבר ראיתן אז איך הסרט ? והנה עוד רקע >

מיצי007

New member
סרט בהחלט מצוין../images/Emo45.gif

למרות שהמבקרים די קטלו את ג'וני ואת הבמאי רומן פולנסקי על כל מיני אלמנטים שהיו בסרט(שאני לא יכולה להגיד לך, אלא אם כן כבר ראית אותו
) אבל המשחק של ג'וני וההתמסרות שלו לתפקיד הזה, בעצם כמו לכל תפקיד, מצויינת!

Pearlita

New member
מיצי תוכלי לספר על מה קטלו את הסרט

אני סקרנית. יש לי אותו בדיוידי והוא מאוד אהוב עלי ועל המשפחה המורחבת. תודה.

מיצי007

New member
../images/Emo58.gif

בעקרון המבקרים קטלו אותו על עידוד של פולחן השטן, הם לא אהבו את ההתעסקות בנושא ע"י רומן פולנסקי והרבה מהם ציינו שהם לא מבינים על מה בכלל הסרט מספר.

RotemLoveJohnny

New member
ראיתי אותו ! [ספוילרים לסרט]

אתמול ויש שידור חוזר (; אז ככה, הסרט מיוחד ומוזר אהבתי אותו אבל יחסית לשאר הסרטים שג'וני לקח בהם חלק הוא לא משו מיוחד. אהבתי את הצילום וכל זה וגם השחקנים נחמדים עכשיו , הסוף ? לא הכי הבנתי וזה די מוזר כי אני אחת שמבינה הכל אני זאת שמסבירה לאלה שסיימו לראות את הסרט מה קרה ולמה |: - אל תקראו אם לא ראיתם - אני שונאת להרוס לאנשים - אז זאת שהייתה איתו תמיד [הבלונדה] היא השטן או משו כזה ? ושמתי לב בסרט שהיא מתעופפת לה בכיף והעיינים שלה מחליפות צבע וכל זה טוב חפרתי, בקיצור למי שיש הסבר בקשר לסרט אני אשמח לקבל אה וג'וני היה שם מושלם כרגיל :)

johnny depp1

New member
אווגאד!

אני רואה את זה עכשיו! זה סרט פסיכודלי אבל נחמד=] קצת גורם בחילה,לא חושבות? חח

Sahar 11

New member
היי ../images/Emo13.gif

עכשיו ראיתי את הסרט והאמת לא כל כך הבנתי את הסוף. מהקטע שהוא שוכב עם הבחורה [מי היא בכלל?] מישהו מוכן להסביר לי בבקשה?

למעלה