השערוריה הגדולה!!

space1

New member
השערוריה הגדולה!!

אמנם אני לא חבר בפורום, אבל צפיתי בסדרה ואני פשוט חייב לומר שכל העסק עם בתיה מפוקפק ביותר!! מי שצפה מהתחלת הסדרה יודע שבתיה הייתה דמות יציבה ושפויה לחלוטין, ותמיד היא ייעצה לנירה ולריקי עצות הגיוניות ואפילו כשנירה התוודתה על עניין ההפללה של ירון היא לא שיתפה איתה פעולה! בסך הכל ריקי (המופקרת) ניסתה לרקוד על שתי חתונות ולהרוס לבתיה את החיים במקביל, כך שניתן להבין את כעסה של בתיה. אבל לבוא בסוף ולטעון שהיא חולת נפש?!? מאיפה זה בא? אם כבר, אז בפרק האחרון נירה נראתה יותר כמו אחת שצריכה אישפוז (הקטע מול המראה).

נכון מאוד

אמנם גם אני לא מהפורום..אבל אני חייבת לציין אין ספק שאתה צודק! באמת בתיה הייתה שפויה לגמרי בתחילת הסידרה!!! בטח שנירה הייתה המשוגעת בסירה...לקראת סוף הסידרה דפקו לבתיה את המח..אבל למה???היא הייתה ככה מהתחלה??לא... רק הסיפור עם רקרדו דק לה תשכל..וזה הגיוני!!!!!

Lily Bing

New member
../images/Emo118.gif

צודק...גם לי זה לא היה ממש ברור....מי היה מאמין, שבתיה, הפסיכולוגית המדופלמת, התמימה והנעלה, הדמות החביבה, השקולה והמוסרית- תהפך לנו לנגד עינינו למשוגעת פסיכופתית, שברחה מבית משוגעים, ושכבר שנים חיה תחת שמות בדויים
זה ממש היה מוזר...היא היתה פעם כל כך נחמדה...אז אולי היא היתה משוגעת שמנסה להשתקם בזכות עצמה ולא בבית משוגעים, אבל מתי היא נהייתה כל כך רעה ומניפולטיבית כמו נירה
מה קרה, ריקרדו דפק לה ת'שכל
תגידו, ממתי היא התחילה ללבוש נקודות
נדמה לי ששמעתי פעם שהנקודות, שהולכות ומחמירות עם התקדמות הסדרה- מעידות על אי שפיותה של בתיה
...אבל לפי התעודות והסיפורים שלה- היא היתה משוגעת כל הזמן הזה...מה נסגר עם התסריטאית

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gifנוו בתיה רק העמידה פנים שהיא

פסיכולוגית מישהי טובה והגונה היא לא רצתה שהתפסו אותה היא לא שיתפה עם נירה פעולה כי היא לא רצתה להסתבך ואז יגלו אותה

space1

New member
העמידה פנים?!

מן הסתם אם היא הצליחה לחיות 9 שנים מחוץ למוסד בלי שהסביבה תראה בה כחריגה - אז היא שפויה לחלוטין!! זה הכל בגלל ריקי המופקרת (או כפי שבתיה הגדירה זאת, יש לה הפרעת אישיות חמורה ביותר).

Lily Bing

New member
בדיוק../images/Emo70.gif../images/Emo118.gif

איך העמידה פנים
מי שמשוגע- משוגע עד הסוף
לא

בתיה

כן בתיה באמת הייתה בהתחלה נחמדה והכל הייתה נראתה אישה נחמדה אבל ראיתם מה בסוף היא עשתה סיכסכה בין ריקי לקובי וכל זה את יודעת בטח... ובקשר של-9 שנים שהיא ברחה כי א. זה טלנובלה אתם יודעים ודבר שני לא היו לה מטופלים שהיא הכירה אותם טוף כמו ריקי שאמא שלה הייתה משום מה חברה שלה וכל זה את ריקרדו היא אהבה אז לא עשתה לו שום דבר אבל את ריקי היא שנאה בגלל שאהבה את ריקרדו אז היא הייתה נחמדה לפניי כל הסיפור שהתחיל איתם!!!!

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gifבאמת לא היו לה מטופלים אחרים

כל פעם שדפקו בדלת היא אמרה תיכנס קובי מאיפה היא יודעת שזה קובי??? אהה ויש לי שאלה: אם בתיה חושבת שריקי מתה אז למה היא ממשיכה להיות עם קובי? זה ממש לא ברור לי

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifתשובות...

בקשר לזה שלא היו לה מטופלים... זה לא נכון הם קובעים שעה אז היא יודעת מי אמור להיות בכל זמן... בתיה ממשיכה חלהיות עם קובי כי היא באמת נמשכה אליו, המשוגעת. . . היא רצתה את קובי בלי שום קשר לריקי, לפי דעתי לפחות...

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gifממש לא נראה לי

היא לא נראה לי נמשכה אליו היא עשתה את הכל בכוונה - יש אפשרות אחרת?

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifבטח שיש אפשרות אחרת../images/Emo70.gif

היא מ-ש-ו-ג-ע-ת
אני יודעת שאף אחד לא ידע את זה אבל הייתי חייבת להוציא את זה
...

space1

New member
בתיה לא משוגעת!!

סתם תפרו לה תיק!! וכפי שכבר הסברתי, זה הכל בגלל ריקי (המופקרת)! אם לא ריקי (המופקרת) בתיה הייתה ממשיכה להימלט מהחוק לעוד 9 שנים...

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifוזה טוב לדעתך../images/Emo35.gif שתמשיך לפגוע

באנשים
לא נראה לי||!

נו..היא לא משוגעת...נראה לי...

בכל אופן.... אם התסריטאים רצו שהיא תיהיה משוגעת הם היו צריכים לעשות מהתחלה כל מיני דברים שיעכידו על כך.. אולי בכלל התסריטאים משוגעים???? מי יודע??? בכל אופן אפשר להבין למה בתיה הישתגעה..אבל אני לא מאשימה את ריקי!!!!!

shirakl

New member
יש משהו בדברים...../images/Emo4.gif

גם אני מרגישה שהסיפור הכי לא אמין בסדרה היה הסיפור של בתיה
הם פשוט לא רצו להעתיק את לחיי האהבה ושגם כאן החברה תהיה זו שתגלה על הפשעים של האישה ותגרום להתמוטטות שלה... והם גם בטח חשבו שזה יהיה מעניין יותר...
לא יודעת, אבל כן, זה היה די לא אמין

shahar 6

New member
תראו נכון היה משפט הזה:

שבתיה אמרה: "לא זה לא קורה לי שוב אני בסדר גמור תעזבו אותי והתחילה לצרוח באמת כמו משוגעת?" ז אומר שהיא ניסתה להסתיר את זה אבל אם לא זה הסדרה היתה ממש ברמה יותר נמוכה הקטע עם בתיה וריקי וקובי היה כל כך מוצלח ! למרות שיש משהו מוזר בקטע עם בתיה אז מה ?!לא נאה לך אל תצפה בסידרה(אחחחחח שכחתי שהיא נגמרה לא משנה !)

Crazy doughnat

New member
../images/Emo151.gif זה לא צריך להיות אמין

זה צריך להיות טוב. ואין ספק שזה היה יוצא מן הכלל הסיפור הזה...

למעלה