השערה----

arielbbb

New member
השערה----

אני קורא לזה- "המפלה 2". כידוע לנו קוראי הספויילרים/שומעי השמועות/צופי ארה"ב סטפני לקחה את פורסטר בידיים, וניערה ממנה את כל הרע שהיה בה-לטענתה. סטפני יקרה (המילים "סטפני" ו "יקרה" לא יכולות לבוא יחד כמשפט תיקני,עימכם הסליחה) חשבת אולי לאילו תוצאות נקמתך הכל כך מתוקה (לטענתך 2) יכולות לגרום??!! אני מניח שלא הירהרת בכך,היית כל כך עסוקה בלהעיף את "הזונה מהוואלי" דרך המדרגות,ואת הסרסור אריק, ושכחת שכך את מגדילה את ראשם,ומסבכת את עצמך על ידי עזרה פסיכולוגית נפשית,אשר את מייעדת לקורבנותייך-את נותנת להם מוח מחודש כדי לפעול ולשנות את הגלגל. אריק יחפש כל פירצה אפשרית כדי להעיפך החוצה. אריק יראה איזו מרירה ונקמנית את ולא ירצה לחזור אלייך, מישהו אמר ג'קי??! ריד'ג לא יסכים לעבוד ללא אביו,ועל כך הוא יקים חברה עם ברוק "אהובתך" וכך ------רק תחזקי את הקשר בינהם- גם את קשרי העבודה והעסקים, וגם את אהבתם החבוייה-שרק תפרוץ החוצה, ותכה בך שנית.-וזו מפלתך שאת גרמת לה,כי היית מגושמת מידי מלחשוב הלאה והיית מרוכזת בעצמך ובהתאמת חליפות למשרד החדש שלך.. לדעתי ברוק וריד'ג עוד יחברו יחדיו (3 משמעויות) ואהבתם תשתולל- הודות לסטפני המבריקה. טיילור תלך להקטור. אריק ילך לג'קי. ברוק+ריד'ג.-אני התגעגעתי להם ביחד.

Shiri from the block

Active member
מסכימה חוץ ממה שאמרת על סטפני ואריק, לא נראה שהיא בכלל רוצה לחזור אליו אז היא לא מפסידה כלום במקרה הזה.

arielbbb

New member
תודה! גם אם היא הייתה רוצה-מעשיה

דוחפים אותו אל עבר ג'קי..

למעלה