השעמום מדבר . . . . .

redroze

New member
השעמום מדבר . . . . .

10 משפטים מעצבנים/מצחיקים (חלק מופיעים יותר מדיי בפורום): - הסאנרוף שלי נתקע במצב פתוח, זו כנראה הסיבה שהג´אסטי שלי זוחלת ????? - המזגן ברנו 19 שלי פותח את המזגן של האימפרזה טורבו !!!!! - הקולט שלי פותחת את האימפרזה טורבו בפתיחת סאנרופים !!!!! - ההילוך הראשון בקורולה שלי יותר ארוך מההילוך הראשון בגולף vr6- ז"א שהקורולה יותר טובה/מהירה ??? - הווישרים שלי גדולים יותר !!!! - עקפתי אתמול פורשה 911 עם הדייהו רייסר שלי !!!! אבל זה לא משנה שהיינו בפקק . . . . - דרור, יש לי 1K ש"ח, איזה מכונית אני יכול לקנות שתעמוד בפרמטרים הבאים: תפתח את התחת של האימפרזה טורבו בפתיחות ברידינג, שלא תראה מוסך, שהטורבו שלה לא יהרס בחיים ושתהיה הכי בטוחה ???? - חבר שלי קנה מערכת NOS והוא נתן לי את המדבקה המגניבה הזו. עכשיו, הדבקתי אותה על היונדאי אקסנט שלי ומאז האיזון באוטו חבל"ז ואני מרגיש כאילו יש לי עוד 50 כ"ס לפחות !!!!! - איפה יש חנות רק עם מבחר מדבקות (NOS, נייק, אדידס, שטראוס, דנונה וכו´) ??????? . . . . - שמעתי ש- THE FAST AND THE FURIOUSE זה סדנת שיפורים הכי טובה בארץ, איפה אני משיג את הטלפון שלהם ??? redroze, מקווה שיבואו לי עוד יציאות טובות כאלו . . . . .

Ouri_s

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"- דרור, יש לי 1K ש"ח, איזה מכונית אני יכול לקנות שתעמוד בפרמטרים הבאים: תפתח את התחת של האימפרזה טורבו בפתיחות ברידינג, שלא תראה מוסך, שהטורבו שלה לא יהרס בחיים ושתהיה הכי בטוחה ????" ג-ד-ו-ל!!!!!!

VDM

New member
חזק..!!.......... ../images/Emo6.gif

אבל, מה זה המדבקת NOS הזאת......?

חחחחחחחחחח! גדול,

המדבקה של ה NOS היא אדומה כזאת ורשום NOS בלבן יענו ניטרו שנותן עוד המון כוחות סוס.....

itzik93

New member
זה כבר לעוס ידידי...לעוס ביותר.

לא שמעת על 50 הסופרלטיבים של אילן די.
תעשה ג´סטה ואל תקפיץ את זה שוב. תודה. איציק

למעלה