השעמום הריגשי שמטילות בי מכונות, והתיעוב שאני חשה

Berethor

New member

catchet

New member
אני יכולה לנסות

אשמח לא להעיר בכלל.
אתם גם יכולים לנסות לא לרדת לפסים אישיים וככה נמנע אי נעימויות, אינך חושבת?

babyface13

New member
איזו מצחיקולה

את מזכירה לי קצת את עצמי (מקווה שזה לא מעליב אותך :) )

את באמת אדם מיוחד, את יחידת סגולה כמו הכינוי שלך, ואני יודע גם שאת סובלת,מקווה שתאהבי את עצמך יותר או לפחות שתשנאי את עצמך פחות.

רק קפצתי לבקר ולומר שלום.

להתראות פנתרית

לא יודעת מאיפה לקחת את הרעיונות שלך ומי את(ה) בכלל

מכל מקום ירית את החץ למרחק רב מאד מהמטרה.

אם את(ה) שונא(ת) את עצמך, אני יכולה רק להביע לך ניחומים.

האלזה

New member
לא הבנתי מה אתה מנסה לרמוז בגרשיים

בכל מקרה לא דיפדפתי פה בהודעות אחורה, ובדיוק בגלל זה טרחתי לציין שאני חדשה, כדי שיובן שזה נכתב ללא התעמקות ומידע על התכתבויות קודמות ביניכם.
למען הסר ספק, אני נגד כל ביטוי פוגעני כלפי כל קבוצה באוכלוסיה, וזה עדיין לא מצדיק לקורא לגולשת "הזויה".

Berethor

New member
אולי את באמת חדשה, פשוט יש כאן מספר משתתפות עם הרבה משתמשים

"הזויה" לא היה בתור עלבון, להבדיל מהכינוי "זכרזבל" שהפנתרית נוהגת להשתמש בו, פנתרית באמת הזויה, בגלל כל הפנטזיות, הסטיות, המיזאנדריה והאלימות שלה, מי שמשתתפת בפורום הזה מספיק זמן מבינה את זה בסוף.

[URL]http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=68&messageid=178370577[/URL]

catchet

New member
הכללים כאן מתגמשים לטובת המשתתפים

ברור שזה לא בסדר שהוא תוקף אותה באופן אישי, אבל גם היא תוקפת כאן גולשים באופן אישי בלי חשבון. זה לא אומר שאני מסכימה עם זה אבל יש לי דרכים משלי לומר שזה לא מקובל עלי וזה לא נכון. אולי בסופו של דבר זה יחלחל... הנה כאן למשל - זה גינוי פומבי, לדעתי יעיל הרבה יותר ממחיקת התגובה או חסימת הגולש

catchet

New member
ברטור

אני מבקשת לא לקורא לה יותר הזויה. זה לא מקובל עלי

GreenMamba

New member
בפעם הבאה

כשאת מדליקה אור בבית, פותחת את המקרר, יורדת במעלית, נוסעת בכלי רכב, שומעת מוסיקה, רואה טלויזיה, מבשלת, יושבת במסעדה, קוראת ספר/עיתון, גולשת באינטרנט, שוכבת במיטה או עושה את כל אותם דברים שכל אדם נורמלי במאה ה-21 עושה- אל תשכחי לחוש תיעוב עמוק כלפי אותם אנשים שבנו את המכונות והמכשירים שאיפשרו לך לעשות את זה.
&nbsp
וכשאחד המכשירים הללו בביתך יתקלקל או ישבר, אל תשכחי להביע את התיעוב הזה כלפי אותו אחד שיבוא לתקן לך אותם, ולאפשר לך את חייך הנוחים.
&nbsp
ממש מגוחך.

hatzilonit

Member
מנהל
לא שותפה. האם טוב יותר כשהעיסוק במכונה הוא חצי-חצי גברי-נשי?

זה רק עניין של זמן, לדעתי.
נציגות חצי-חצי בכל המקצועות זו לא מטרה ראויה כשלעצמה.

כל תחום מקצועי צריך להיות פתוח לשני המינים, אבל העדפת גיוס איש מקצוע לפי מינם ולא לפי רמת כשירותם המקצועית (גם כאשר מדובר ב"אפליה מתקנת") היא פסולה, בעיני...

(שוטר\שוטרת. למרות מה שתפוז טוענים)

babyface13

New member
אם כבר התיעוב שאני חש כלפי גברים זו החיבה שלהם לכדורגל.

ספורט בכלל,וכדורגל בפרט תמיד שעמם אותי.

בד"כ אנשים שאובססיבים למשחקי כדורגל הם אנשים ריקים מתוכן ולא אינטילגנטים במיוחד,בטח לא יצירתים,זה אנשים שרוב מה שמעסיק אותם זה משחקי כח,מדובר באנשים בעלי אוריינטציה ימנית לאומנית,שהאינדיבדואליות פחות חשוב מהקבוצה,והם מבטלים את האני העצמי לטובת נצחון הקבוצה על קבוצה היריבה,בדיוק כמו מלחמה בין 2 מדינות,מדובר בעדר כבשים ,שביום ראשון צועק למאמן "הוא גדול הוא גדול" ,וביום שני לאחר ההפסד צועק למאמן "לך הביתה",ובגלל שהם מצ'ואיסטים שובניסטים וערסים אז הם גם ישתמשו הרבה בצמד מילים "בן זונה",בדרך כלל אותם סוג אנשים אוהב לצפות בקרבות איגרוף או אומניות לחימה שבהם רואים גבר שובר לסת לגבר אחר,או שהם מבזבזים את כל כספם ללא הכרה בהימורים מכים את נשותיהם ומחנכים את הילדים שלהם להיות עבריינים. הטבילה הראשונה במים כחלק ממבחן הגבריות של הילד על ידי אביו אוהד הכדורגל תהיה ללכת לאדם מבוגר ולבקש ממנו "גבר יש לך 20 שקל אני צריך לנסיעה?",האיש המבוגר עונה לא? ואז הילד הערס מהמין הזכרי אמור להתעקש ולעשות בלאגן עד שהאיש המבוגר בלית ברירה נותן כאפה לילד הערס המכוער,ואז אביו המכוער והשעיר חוזר עם הילד הבוכה ללמד לקח את אותו אדם שהעיז להכות ילדו,תוך כדי שהוא שואג ומקלל ומאבד את עשתונותיו בגלל שפגעו בכבודו,בדיוק כפי שמוסלמי רוצח את בתו בגלל שהיא "חללה" את "כבודו" ואת "כבוד" המשפחה...

מעניין....

תיארת פה ביצור אחד כמעט כל מה שמעורר , אצלי ואצל רוב הנשים שנאה למוטציה הזיכרית המכונה ערס ואצל דוברי האנגלית "נמוך מצח" או "אדום עורף".
ועכשיו נזכרתי בך. אתה יושב בכסא גלגלים, לא?

סליחה..... אז זה אתה שכתבת פה שאתה גבה קומה והדבר לא נעים לך

בעיקר בחברה נשית?
אם איני טועה איחלתי לך שתמצא את החברה שתוקיר את אופייך הטוב ותאהב אותך.

babyface13

New member
כן זה הייתי אני.

אני לא ממש גבוה אני 176.5 ס"מ אבל ביחס לנשים זה מאוד גבוה. המזל שלי שיש לי מבנה גוף צר יחסית לגבר.

גיסתי גובהה 1.72 או 1.73 ואני חושבת שיש כמה וכמה נשים כמוה.

גובהה של הישראלית הממוצעת הוא 1.65 , עד כמה שאני יודעת, כך שאינך גבוה מדי לאף אחת. (10.5 ס"מ אינו הפרש ניכר בגובהם של אנשים,ובהחלט אינו בלתי נוח).

למעלה