השעות

Kidmaniac Liron

New member
גם אני מאוד אוהבת אותה

במיוחד ב "להתחיל מחדש" - שאני מסכימה, תוכנית מדהימה!!!!!! אחת התוכניות היחידות ששוות צפיה בערוץ 2 - עם סילה וורד המדהימה (מישהו פה היה רואה "אחיות"???????? - אחת הסדרות הכי טובות שראיתי) היא הייתה מצוינת גם ב"שלוש עשרה" - למרות שאת הסרט עצמו לא אהבתי, היא נתנה הופעה מדהימה (לא יכולה להגיד אותו דבר על שרליז
) היא גם הייתה בסרט "הנעדרת" שאני אישית מאוד אהבתי למרות שהוא קיבל ביקורות גרועות. היא עשתה שם תפקיד מאוד קטן אבל מצוין לדעתי.

אין פרק שהפסדתי!

בהחלט אחת התוכניות ששוות צפייה בערוץ 2...! ואני דווקא לא מאלה שמתמכרים לתוכניות ולא מפסידות אף פרק! אבל הסידרה הזו היתה כ"כ מדהימה שלא יכלתי להפסיד! ואני זוכרת איך שהעונה הראשונה היתה משודרת ביום חמישי , בעשרה ל -11 בערך , בלילה , ואני ואחותי היינו מזה מחכות לזה , תמיד היינו מכינות לנו איזה משהו טעים ככה לאכול , והיינו רואות! סילה וורד ממש הקסימה אותי שם! שחקנית מבחינה דרמתית מעולה! ממש התאהבתי בדמות שלה! ולא ראיתי אחיות... אוון מדהימה! היו סצינות איתה , והרבה! , שממש הצליחו לרגש אותי! ללא ספק- עד תצליח בגדול!

הא , ואת קולטת

שרק אתמול גיליתי שאוון שיחקה בקסם מעשי?? חחח התאהבתי בה נשמע קצת רע... לא , אבל הדמות היתה מדהימה! ישרה כזאת ובנאדם טוב , זורם!

Kidmaniac Liron

New member
גם אני הייתי רואה את זה כל שבוע ../images/Emo13.gif

וזה ממה קשה בשבילי לראות תוכנית בערוץ 2, הפרסומות משגעות אותי. "אחיות" הייתה סדרה כזאת מדהימה, ראיתי אותה כשהיא שודרה פה בפעם הראשונה, ואח"כ כל פעם שהיו לה שידורים חוזרים. בצהריים, באמצע הלילה... פעם זה גם היה כל יום ב 8 בערב בערוץ 3. אם יהיו שידורים חוזרים שוב (הלוואי!!), אני אודיע לכן
חוץ מסילה וורד, צמחו משם גם ג'ורג' קלוני, אשלי ג'אד ועוד!

../images/Emo13.gif

כן הפרסומות בערוץ 2 פשוט משגעות לגמרי! הכי גרוע זה ליראות סרט , שכל איזה רבע שעה יש הפסקת פירסומות... יאא זה מה זה משגע!

Kidmaniac Liron

New member
ד"א, המשפט שאתן מדברות עליו...

אחד מיני רבים ומדהימים מהסרט, נכנס לרשימת 50 הציטוטים הטובים ביותר בכל הזמנים של המגזין Entertainment Weekly. במקום ה 47: 47 ''Someone has to die in order that the rest of us should value life more.'' VIRGINIA WOOLF (Nicole Kidman) in ''The Hours'' הרשימה עצמה מאוד תמוהה, עם השמטות מאוד מוזרות ובולטות של ציטוטים מוכרים, אבל למי אכפת...

משפט מדהים!!!

המשפט שאני זוכרת מהסרט! ללא ספק הוא פשוט קנה אותי... באמת למי אכפת? חחח , ואם היו שם ציטוטים כ"כ מוזרים , אז איך הציטוט מהשעות ממש בסוף הרשימה?? לא אכפת לנו!!! יואו! ויש כמה סצינות מהסרט שמזה לא יוצאות לי מהראש!!! אותו דבר היה לי עם מולין רוז' , קולד מאונטן ודוגוויל - עדיין...

Kidmaniac Liron

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

אני ממש שמחה שאהבת את הסרט, בר
(אני גאה כאילו אני כתבתי אותו
) אני מסכימה עם כל מה שאמרת... ניקול בסרט הזה פשוט מדהימה מעבר למה שמילים יכולות להביא. הדבר הראשון ששמתי לב אליו, הוא השינוי בקול שלה - שזה דבר שכ"כ קשה לעשות בצורה אמינה. גם המבטא שלה היה נטו בריטי ואי אפשר היה להתעלם מאיך שלא היה קשר בין שום דבר מהדמות הזו לבין ניקול שאנחנו מכירים. גם אני אהבתי *מאוד* את מריל סטריפ בסרט למרות שהיא קיבלה ביקורות פחות טובות.

חחח סבבה!

השינוי בקול שלה באמת מדהים! לחשוב על כל ה'פעולות' האלו שניקול עושה בסרט בבת אחת! - הקול , צורת הדיבור , ההבעה , המבט , הרעד , ההליכה ... מדהים! פשוט מדהים!!! ממש אין מילים להביע כמה זה מרשים! ללא ספק , יש לניקול אינסטינקים כ"כ חדים! ושהיא צועקת , זה כ"כ בהיסטריה , שאפילו אתה שוכח שאתה בסרט , וזו ניקול קידמן! לגמרי א"א לחשוב שזו ניקול שאנחנו מכירים... יאללה! מסרט לסרט היא כובשת אותי שאני לא יכולה לדמיין שיש עד רמה מעל זה , שאני חושבת על הסרטים הבאים שלה , יאללה! הם הולכים להיות גדולים...! מוזר שמריל קבלה ביקורות לא הכי טובות , לדעתי היא מעולה בסרט! המשחק שלה ממש אמין! אמא שלי אמרה לי שהיא ממש אהבה ליראות סרטים שלה , כשאמרתי לה שהיא משחקת עם ניקול בהשעות , והיא באמת שחקנית גדולה! חוצמיזה - שכשהשעות יצא , ראיתי ראיון עם ניקול , וכרגיל המראיין החמיא לה , ועד יותר כרגיל היא הצטנעה ואמרה שמריל מבחינתה שחקנית ענקית , ושהיא ממש הרגישה כבוד לשחק לצידה! (גם עם ג'וליאן...) היא אמרה גם שהיא התחילה לשחק , היא ממש הסתכלה על מריל והעריצה את המשחק שלה!

Padme Amidala

New member
../images/Emo45.gif אני שמחה שנהנית ../images/Emo13.gif

גם אני ממש אוהבת אותו, הוא בכלל הסרט האהוב עלי מהסרטים של ניקול.

למעלה