השעה 8.44 השעה 8.44. הללו

טרה10

New member
השעה 8.44 השעה 8.44. הללו

כולם נדבקו למסך הקטן ולזוועות..טוב אני הולך לראות כדורסל..למחלקת ההתאוששות..! [נבדק]

magy

New member
../images/Emo141.gif ../images/Emo142.gif ../images/Emo141.gif ../images/Emo142.gif

magy

New member
מחר ט"ו בשבט? |שתיל

אם כן, חג שמח לכולם.... |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל |שתיל

כך הולכים השותלים-היה שיר ילדים

של טו בשבט שהייתי ילדה וגם השקדיה פורחת שמש פז זורחת. הייתי היום בסדר טו בשבט בבית ספר יסודי השירים אחרים המנגינות אחרות אבל הילדים עוד הולכים עם שתיל בקופסת פלסטיק וחושבים שמזה יצא להם עץ לתפארת.

היה שווה להציץ

רק כדי לראות שוב את המחבל הזה עם השערות על הפנים כשהוא צועק ג´יהאד! ג´יהאד! ג´יהאד! ומדרבן את השאהידים שלו ללכת ולהתפוצץ על היאהוד. שוב מביך להיזכר כמה פסיכים היו כל בעלי הנשמות הטובות והתמימות שניהלו איתו דיאלוגים מטופשים, כשהם לא מבחינים עד כמה הוא משטה בהם. ואיך הילדים של רבין, ואיך פרס עצמו עוד לא הבינו כמה הם מגוחכים כשהם עדיין מאמינים שמגיע להם, כביכול, הפרס-נובל לשלום יחד עם המחבל הזה... חה חה. אם הם רק היו תופסים איזה רב"ט שלא החזיר את המכנסיים שלו לאפסנאות - היו מעלים אותו למשפט. ורק הם עדיין מחזיקים בכסף של הפרס ובנייר עצמו. במדינה מתוקנת כבר היו שולחים אליהם הוצאה לפועל הביתה שתעקל להם את הפרס הזה. אבל מצד שני, למה לבוא רק אליהם בטענות: הם מכירים הרי היטב את בני-העם הטמבלולו שלהם. קצת בוכים - וחוזרים לקניון. אין להם מושג מאיפה הם באים - ולאן הם הולכים. והם עוד קוראים לזה חוסן במקום לקרוא לזה טימטום. שוב חזרנו אל הקונפדרציה של מאה המדינות השונות מהן בנוייה ישראל. ומה שהיה - הוא שיהיה. על זה בעצם העצב הגדול.

טרה10

New member
על איזה מאה מדינות אתה מדבר.?

[שוב חזרת לקרוא עיתונים..?!] והאמת ברק- השאיר אותו עם המכנסיים למטה. כשנטל את זכות הסירוב הראשונה, במקום זכות השיבה האחרונה.! [נבדק]

במדינה מתוקנת הייתי אמורה לדמום

במדינה מתוקנת - היה מישהו אומר: זו לא הודעה שעניינה נוסטלגיה (אלא אם הפועל החזיר לאפסנאות, במשמעות של לשון עבר הופכת אותה לנוסטלגיה). במדינה מתוקנת-היתה מישהי כותבת: זו לא הודעה שמשתרשרת עיניינית לראשית השרשור, בעיניני נטיעות וטו בשבט כמדומני שהתחילה מנהלת הפורום. במדינה מתוקנת - היה מי שעונה: זו לא הודעה של קלדנות כמובן, זו הודעה של תפיסת עולם פוליטית. אבל בעניין ספירת האחוזים ה"לא רלוונטים " לפורום-אתה בהחלט מצליח להגדיל את האחוז . מצד שני במדינה מתוקנת הייתי אמורה לשתוק . נכנסת לפורום קיים, עם אנשים שכותבים בו לרוחם וטעמם. יש לך מה לתת, יכולת ביטוי מרשימה , זכרון אדיר, כישרון כתיבה, ולהערכתי גם הבנה במה שאתה כותב עליו. היכולות שלך לא נותנות לך זכויות יתר של התנשאות, העלבה, זלזול באחרים. וכדי שלא אואשם באי כתיבת נוסטלגיה. אספר שפעם שמעתי על אחד, שהיה שתלטן ורצה שהכל יעשה בדברו , נדמה לי שקראו לו אלוהים.

צודקת: באמת היית אמורה לדמום -

אבל לא בגלל הסיבה שציינת - אלא לפחות בגלל סיבה אחת עובדתית: בגלל שאת מנסה לטעון - כרגיל, בלי לבדוק! - שההודעה שלי אינה משתרשרת עניינית להודעת ראשית-השירשור, כשאת עוד מציינת שההודעה הראשית היא מטעם המנהלת, ובענייני נטיעות וט"ו בשבט. אז כמובן שכרגיל, טעית, וההודעה הראשית א י נ ה של המנהלת - והיא א י נ ה מדברת על שום ט"ו בשבט - אלא היא של כותב אחר והיא מתייחסת במפורש אל המסך הקטן - ומכאן היתה תשובתי אליו. עצה מועילה: תמיד תבדקי שלוש פעמים לפני שאת מקישה על השיגור! ******* וזה בהחלט בסדר מצידך לפרש דווקא את המכנסיים של האפסנאות כנוסטלגיה - כל אחד הרי רשאי לפרש את הנוסטלגיה כפי הבנתו - אם כי כמובן שגם בזה טעית, משום שמכנסיים באפסנאות הם עדיין עניין של אקטואליה ממש - זה קורה הרי בכל אפסנאות גם ברגע זה - ומכנסיים באפסנאות יוחלפו גם בעתיד. אז איזה נוסטלגיה ואיזה בטיח. כמה פעמים עוד צריך להציע לקרוא שלוש פעמים את ההודעה של האחר בטרם קופצים להשיב לו. לזה קוראים קלנדנות! ****** לכן, עם קו מחשבה שכזה - אין פלא שאת רואה בפרס-נובל של פרס-רבין-ערפאת רק הודעה פוליטית. כנראה שהנוסטלגיה מבחינתך נכנסת לתוקף רק אם מדובר בבן-גוריון או ביצחק בן צבי, למרות שכמובן, כל פעולה שלהם גם היא היתה קודם-כל פוליטית. ****** לעניין הודעות הקלדנות - כבר מיצינו את הנושא. מי שהיתה צריכה להבין - הבינה. עובדה שהיא היחידה שהזדרזה להשיב בנושא, הגם ששוב יצאה לה בכך הודעת קלדנות בלבד ולא הודעה עם תוכן ענייני ממשי. ****** בעניין האלוהים שציינת - קשה להשיב לך, משום שחסר לך הרבה חומר יסוד בנושא. איך יתכן שמצד אחד את רואה בדמות הספרותית הזו "שתלטן" - אם הוא עצמו הרי ברא את נתיניו מראש על פי רצונו. לא שאלת את עצמך מעולם מה פשר המניפולציות הספרותיות האלה - ולצורך מה נועדו?! ודווקא זה נחשב בעינייך נוסטלגיה?! נו באמת. ****** ומאיפה הנוהג הזה שלכם, לראות בכל הודעה עניינית ועובדתית - כמו זו למשל, הודעה של "התנשאות, העלבה, זלזול" וכדומה. האם רק השטויות נחשבות להודעות נחשבות? האם רק ההודעות השגויות והרשלניות - כמו זו שלך למשל - נחשבות להודעות תקינות? ונניח שהודעות כאלה נחשבות "לרוחם ולטעמם" של אנשים מסויימים - אז מה: האם צריך להצטרף למעגל הזה ולהגיד עליהן אמן? את נמצאת בפורום הפתוח לציבור, גיברת. תפנימי. זה לא המכולת כאן ולא המספרה. שלך, אלומיניום

אני גרה במכולת, שותה במספרה

אוכלת אצל הקוסמטיקאית מבשלת במיה לצהרים, שוגה רשלנית כרגיל טועה. והטעות הכי גדולה שלי היא שחשבתי שאתה יודע לקרוא ומסוגל להפנים. טעיתי. אשתדל מאד שלא לטעות שוב.

גל-עמית

New member
...ואני יושב מתחת לעמוד הזה....

גם במספרה.......הטרבוש הפלסטי....הפן הזה....ומציץ ב"את"...."עולם האישה"...."לאישה"....מה לעשות, אין עדיין במספרות "בלייזר"....מנטה"...."ביקיני" ("ירחונים" חדשים בעברית, לגברים...) וכיף לשמוע את הרכילות הבז´ז´ינית...מימין ומשמאל.... ולהביט בגברים שממולי שמציצים גם ימינה ושמאלה ומחייכים מתחת לשפמים.... ולפעמים לטעות, זה קסם......מי שלא שוגה - לא טועה...........

על מספרה וספרות

במספרה שהייתי ילדה, היו תרבושי פלסטיק ורולים, גלגלים עם סיכות דוקרות בשיער. ונשים ישבו שם שעות עם העציצים האלו על הראש. אני לא ממש מקצוענית לעינייני ספרות, אבל כמדומני כבר לא שמים את הסירים על הראש. יש כל מיני אקדחי אוויר (פן) שיורים אוויר חם(מדי) על היושבת. מצד שני היום עושים פסים, גוונים וכל מיני ניירות מתכת על הראש. לא יודעת מה נראה יותר חייזרי בעצם. ואת ההשכלה הנשית הראשונית שלי בכלל קיבלתי בשבועון "לאישה" במספרה. שם, ובסדרה הבלתי נגמרת של אנג´ליק בחצר המלך, אנג´ליק בגלות וכו... (לא זוכרת כלום מעלילה)אותם קראתי בזוגות כמעט. אם התחלתי במספרה וסיימתי בספרות נשארתי באותה המשבצת בעצם (של קלאס)?

גל-עמית

New member
מספרות וכו´.......

הידע שלי ב"תחום" נובע לא רק מתוך הצורך......אלא........ אבי ז"ל, היה מראשוני הספרים היהודים בחיפה....(עלה ארצה ב- 1919).... לימים, הקים את איגוד הספרים ב"ארגון בעלי מלאכה ותעשייה זעירה" בחיפה, ברח´ הרצל בתחילה ואח"כ ב"בית-האומן"...שימש בתפקיד זה (ובאחרים גם...) עד יומו האחרון...(לפני 30 שנים....)...

גל-עמית

New member
וואאו.......וואאו......

...שטיח......הפכתי לשטיח......אפר לרגל......שלולית.....איזה מילים... BULL SHITT !!!.....כמה מילים נשפכו על זה....נכון שהפורום פתוח לכל ולכל מי שבא לו להתבטא, אבל, ויש אבל אחד. הכותרת של הפורום הזה (בניגוד לאחרים אולי....) הוא: נ ו ס ט ל ג י ה.....על כל הרע והטוב, הדביק, הטפשי, הקיטשי וכל מה שמצא בו "לא רוחני", "לא מעמיק", "לא אינטלקטואלי"....ולכן, מבחינתי: F U C K O F F....לכל מה שנכתב מחוץ למה שאינו "מגעיל" ולא "אינטלקטואלי" ואולי לא "יאפי" מדי.... אני בעד המסטיק הזה....השטויות שבו...הקטנוניות שבו....הנאיביות עד להרגיז שבו וגם התמימות...וכן, ההתרפקות על כל מה שהיה ואינו עוד... והלאה מכאן עם ההצהרות הפוליטיות מצד ימין, שמאל, מרכז, חילוניים, חרדים, יהודים, ערבים, וכל מה שקורה ביניהם.... אנחנו נשארים עם ריח השמאלץ וטוב לנו עם זה ולמי שזה לא מוצא חן - יחפש לו את הפורום המתאים לו, וזו האחלה של הדמוקרטיה וחופש הביטוי. חופש הביטוי זה מושג יפה אך אי אפשר להשתמש בו בכפייה...........זה הלא נוגד את המושג עצמו לא? אין לכפות "חופש ביטוי" כמו שאי אפשר לכפות כל דבר אחר. ובפורטל הזה, ב"ה, יש כל כך הרבה פורומים ובנושאים רבים ומגוונים. כ א ן - זה: נ ו ס ט ל ג י ה.......

אוהבת אתכם על שאתם רוצים לשמור

על צביון הפורום, החמימות, האיכפתיות והפירגון ששררו בו במשך חודשים ארוכים. לו רצינו לשמוע דעות פוליטיות - הטלביזיה והעיתונות עושה זאת בכישרון רב יותר , מבחינתי הפורום הוא חלקת אלוהים קטנה , אי של שפיות ואואזיז מבורך במדבר מאיים. חג שמח לכולנו אף על פי..ולמרות הכל. אוהבת אתכם.
Aני.

ואני סתם רציתי לומר שאוהבת אתכם

אז זחלתי קצת מהמיטה וישר בפרצוף בום-טראאאח מכות אז בכל זאת שיהיה לכם דובישבט שמח

magy

New member
תחלימי כבר שלא תאלצי לזחול

תוכלי לבוא ...........על הרגליים... גם הבן שלי זוחל....לכיוון המיטה...... מה זה???. מחזור שני של שפעת??????? אינתיפאדה של ווירוסים......?????????

גל-עמית

New member
וואלה..."מחזור שני"........

גם אצל משפחתו של בני......החל "סבב" נוסף....לעזאזל........ שמרו על בריאותכם.....

למעלה