השעה 5:00 בבוקר

pikitup

New member
השעה 5:00 בבוקר

ועוד מעט אני אלך לישון.. אבל לא לפני שאני אספר לכם כמה דברים כמנהגי. חזרתי מההופעות בפטיפון שהיו כיפיות וקיציות. ראשונים עלו סקאזופרניקס שהשתפרו בצורה מדהימה!! הם נתנו סט לא רע בכלל ואפשר אפילו להגיד שהם טובים. כן, הם טובים! עם קאברים לאופריישן איוי, צ´וקינג ויקטם ואגנסט אול את´וריטי הם הקפיצו את הקהל לקצב הסקאקור. שניים עלו ביר7 שרובכם מכירים.. נגנו שיר חדש ודי נחמד. קאבר לבאונסינג סאולס שדודו שר בצורה מדוייקת ומעוררת התפאלות. היידה הפועל. שלישיים ואחורנים עלו פאנקייק השיכורים. שוב פאנקייק הוכיחו שגם בפאנק אפשר להיות מקצועיים ובסט שכלל 50% שירים חדשים הם הקפיצו את כ-ל הקהל ובמיוחד את הגרופיות הקטינות שישרפו ביום הדין ביחד עם שאר הגרופיות. הייתה הופעה מצויינת ומאוד נהנתי. זהו.. ביי

Sham 69

New member
איזה שיר של BOUNCING SOULS?

בטח "OLE!" לפי ה"היידה הפועל"..

^NB^

New member
הקוואר של סקאזופרניקס

לצ´וקינג ויקטים עשה לי את היום ללא שום ספק וחוץ מזה, היה בסדר

PoPunkBoy

New member
היה אדיר ביותר

פאנקייק עשו את ההופעה הכי טובה שלהם שהם איי פעם נתנו, לא רק מבחינת מוזיקה גם מבחינת שואו בכללי שגם בנאדם ששונא פאנק היה הבהב מההופעה כי היא הייתה פשוט ענקית.. נהניתי לאללה.. את סאזופרניקס וביר7 לא ממש הכרתי קודם רק קצת והם טובים אז היה דווקא סבבה למרות שחשבתי שאני בא רק בשביל פאנקייק.. :)

Farnsworth

New member
היה אחלה

היה אחלה הופעות סקאזופרניק עושים אחלה קאברים ביר7 היו מצוינים פאנקייק חמודים גם קניתי את הדיסק של ביר7 אחלה דיסק שמתם לב שרדיו רע זה אותו קצב בדיוק כמו junkies runnin dry וגם הבתולה של סדום ממש מזכיר של אופרישן אבל לא זוכר איזה

theAMP

New member
תגידו...

מישהו שם לב כמה שהסצנה הזאת פורחת לאחרונה... כל כך הרבה אירועים והופעות וכל כך הרבה להקות וכמעט כולן מעולות... אני רק רציתי להגיד שזה ממש מרגש אותי... זה ממש יפה. אהבה

Sid76

New member
פטיפון

ככה זה תמיד במיתון. ה-underground פורח. אותו דבר היה בסוף שנות ה-70 לפחות יצא משהו טוב מזה. אני גם יכול לכתוב רק דברים טובים על אתמול. פעם ראשונה שאני רואה את פאנקייק - הפתיעו אותי לטובה. ודפנענע - מה זה, סיגנון שירה חדש? אבל צרוד = 80s ...

היה סבבה אתמול

פעם ראשונה שלי בהופעה.. היה משהו יפה, אהבתי את הקאברים של סאזופרניקס מאוד, וגם השירים של beer7 ופאנקייק היו מעולים P:

lithium1914

New member
פעם ראשונה שהוא הולך להופעה...

פשוטו כמשמעו. השנה היתה גם פעם ראשונה שלי בהופעה, באינפקציה באוקטובר או משו כזה. אין בזה שום בושה

למעלה