השעה 23:42 אמש

השעה 23:42 אמש

האירוע: הטלפון מצלצל אצלי בבית בשעה כזאת יש 2 אפשרויות לסיבת הצלצול או שגליה32 מתקשרת לשאול מה שלומי, או ש..........אחי מתקשר להגיד לי שמישהו מת במשפחה
אבל בטלפון לא זה ולא זה. הבן שלי מתקשר ושואל "מה להביא איתי מחר לפני שאני בא אליך???" ואז מתגלגלת שיחה ארוכה רגועה ומצחיקה, מקריא לי את התקנון החדש בבית הספר לקראת פורים. לא זוכרת איך זה בבתי ספר חילוניים, אבל בדתיים לפני פורים ממש שמח בבית הספר. אחד הכללים בתקנון: "למורה אסור לקום במשך כל השיעור מהכיסא,ואם הוא קם השיעור מתבטל" ואחד המורים שכח, אז השיעור התבטל חחחחחחח טוב נו.... עוד כלל "כל מורה חייב לשיר בסוף השיעור,איזה שיר סולו" קרועים שם בחיי, אבל אחלה צוות של מורים והנהלה. והכי חשוב, 23:42 - הבן שלי התקשר
יאווווו איך אני אוהבת את החתיך שלי

jane34

New member
יפה לך ההתאהבות על הבוקר...בוקר טוב

הולם אותך הצחוק אין ספק עליך חלה האמירה משנכנס אדר מרבין בשמחה.... מישהו שם למעלה עושה אתך חסד.... ולי נשאר לאחל שכל חודש בשנה שלך יהיה חודש אדר......

יש לי יום יום חג, יש לי חג יום יום"

אוהבת את חודש אדר, מן הסתם
ושיהיה ככה כל חודש,כמו שאת אומרת,אינשאללהההההההההה מוכרחים להיות שמח...............

Rinattt

New member
הופה סופינק'ה... יפה לך...

כשנכנס אדר מרבין בשמחה? את חייבת להכיר לי את האדר הזה... שיכנס, שיחדור העיקר שהשמחה תהיה רבה
אחחחח החתיך שלך... אחלה ילד יש לך. (סתם שאלה, מה הוא עושה בשעות כאלו ער???
)

henush7

New member
אפשר לבקש

בשבילך, שנה מעוברת?! עוד חודש אדר כזה, את נדבקת לכל השנה ב

vered 37

New member
אני בי"ז אדר ב ../images/Emo192.gif

מה אומר ? ואני לא
יגה... לשאול את הרב ?

Rinattt

New member
זה אומר לפי הרב הדגול...

אבבא בובה בגימטריה י'=10 ז' = ז 10 ז' עם אדר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

vered 37

New member
../images/Emo178.gif אם כך

אני מגיעה לטיפול נמרץ נשימתי עם הלשון בחוץ ! אני אמנם אנרג'ייזר אבל אבל אבל .....

Rinattt

New member
תמיד תסתכלי על חצי הכוס המלאה

פחות כמה ק"ג, לא טוב?

במסגרת חודש אדר ../images/Emo99.gif

הרשיתי לעצמי להרשות לציון גולן לשיר לי קצת אז יש פה דעסה טובה, אבל אין לי עם מי לרקוד
השכנה המרוקאית שלי לא יודעת את הצעדים (אולי זה הזמן ללמד אותה????????) והבן בדרך אלי, רוצה שאחמצן לו את השיער לכבוד פורים מדמיינות לעצמכם,ילדון תימני ושחום, עם "צלחת" בלונד על הראש????

לא צריך, מספיק כמה שעות עם תימניות

וכל השאר כבר ירוץ אצלך חחחח אפילו המבטא

חבל שלא צילמתי אותו עם החימצון

מה זה יפה לו
עשיתי לו את החלק העליון של הראש,ופס דק מכל צד רוצה גם מיקי????????? אני אלופה בזה חחחחחחחחחחחחחח

Kטלנית

New member
סופי נשמתי מי צריך את ציון...

מאז שהארת לי ... והראת לי אני דעסה שומרת רק לט'רנסים כפרה...
אז נשמתי רק אושר יפה שלי עוד קצת מאמי רק עוד טיפה משם... יש רק אופציה של עליה ולרקוד.. את מזל לא למדת יקרה ואהובה שלי???
מקסימום את תרקדי ומזל על התוף יהיה מעניין ...
חולית עליך תמניה קולית שלי טוב... המרק והניחוח שלו קורא לי... כמו כל יום חמישי חורפי... מה לעשות לא נגמלתי
נשיקות

jane34

New member
אוי קטלנית את לא בעניינים את בעננים

את לא יודעת שמזל נמצאת עכשיו בגן עדן של חמוסים?
ממוצ"ש? אולי תבקרי אותנו קצת יותר?נחמד לראות אותך מדי פעם-ככה תהיי מעודכנת ולא תעשי בושות

למעלה