השעה 22.00 השרשור מתחיל

חתולון*

New member
השעה 22.00 השרשור מתחיל

ערב טוב לכל הנוכחים והנוכחות נתחיל את השרשור בלי תוכחות ראינו את מישעל ועכשיו פיספוסים נראה לי שירדנו קצת מן הפסים... בחירות? עכשיו במצב המדינה? זו תופעה בכלל לא מרנינה הצטרפו לשרשור, לא צריך אישור אפילו שלמילים כאן כלום לא קשור ניתן לשרשר על כל דבר בעולם העיקר שנהנה וייצא משהו מושלם.... חתולון

מה אכתוב לא אדע..

שיר סיפור או אגדה רק אכתוב שלוש מילים שמחה שאתם איתי
ערב תותולי..

אוףףףףףףףףףףףףף

נו מה הגעת ונעלמת?? ואיפה חן?? ואיפה קרן?? ואיפה דורין??? נו מה זה מבריזנים

חתולון*

New member
ראיתי שדורין כבר כאן

תייכף אגיע לענות לדורין בשבילי היא עדיין אשת מסתורין מקווה שתוך דקה או שתיים יצטרפו חן וקרן אורלי בינתיים יכול להיות שהן מרדימות את הבעלים אני כבר מוכן לשינה, אבל עם סנדלים אצלי הסנדל הוא סימן מיוחד שאענה לכולם/ן כאן אחד אחד חתולון

חתולון*

New member
דרדסית

לא להתעצבן הצטרפי אלינו לכתוב לא תמיד יוצא, צריך רק לחשוב לתקתק ביד אחד, או שתיים לחייך בפה מלא, ועם השיניים לשרשר ולחרוז מה שעולה לנו מיד ואם אין מה לכתוב, אז להביא.... חתולון

שלווה קוסמית ...../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

שוכבת לה בשלווה אין סופית ריחות הפרחים מלטפים את נשמתה צלילי הציפורים מענגים את ליבה חולמת בהקיץ על אהובה... רחשי הים הכחול מאחוריה הגלים המתנפצים אל הסלעים השמש היוקדת מחממת את גופה שוקעת היא אט אט לעולם השלווה הקסומה <שלי
>

ד ו ר י ן

New member
ערבבבבבבבבבבבבבבבבב

ערב טוב לכולם/ן אני קצת קצרה בזמן לכן באתי הצצתי וברחתי מכאן אכנס מאוחר יותר ואתכם בכיף אשרשר

גששבלש

New member
../images/Emo150.gif

ערב טוב חדר מדליק יש כאלה שעשו לי קליק ואני מצייר אתכן בורוד ילא מי בא פה עוד???

גששוןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo24.gif

שלום לך אדון גששון שב איתנו אל תלך לישון נכון יש פה קליק ואת חלקם/ן זה מדליק אז תפשיל שרוולים ותיגש לחרוז עימנו חרוזים ערב טובבבבבבבב

צ´לום לכולםםםםםםם../images/Emo24.gif

ממרחקים הגעתי במיוחד אליכם באתי אז בלי שום תירוצים שרשרו פה בחרוזים שלום לכולם/ן לא אמרתי אני ממש מצטערת התבלבלתי אז מה יה לנו פה היום נדבדרבר עד שיעלה פה החום

../images/Emo23.gif../images/Emo94.gif../images/Emo8.gif../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif

געגוע למגע געגוע לתשוקה... כל נשימה שלך ולו קטנה ממלאת את החזה שלי בעוד קצת מנוכחותך הרצוייה ואתה ממלא אותי עד כאב שבר ואיבדון כאב מתוק כל כך, כאב של תשוקה אסורה אותו כאב המנקר בשרירים הדוויים, שרירים שבדרך כלל לא מרגישים שרירים שניגנו בנו אקסטזה, צלילים נעימים עוד ועוד.. עוד אני לוכדת את נשיקת הפרידה שלך באוויר רציתי עוד קצת.. עוד לא ששבעתי ממך אל תעזוב עוד לא הטעם שלך עוד ספוג בלשוני, לשוני שהייתה שייכת לך הריח שלך - ריח מטריף מנעים נחיריי המגע שלך לא עוזב את עורי צחוק האושר שלך מתגלגל באוזניי הקול שלך עוד נמצא בראשי רוצה שוב לטבול אצבעותיי בעסיס גופי המעורב בשלך לחדור אל מוקד ההנאה האלוהית שלי ושלך, כמו באותן לילות לסחוט ממנו עוד רעידות מחרוזת פיסות עונג שלי ושלך, עוד לילות בבקשה אל תעזוב דרדסית

גששבלש

New member
../images/Emo150.gif

דרדי מה קרה לך לקחת חשקומנצין פורטה? למה את עושה לי את זה אשתי לא בבית ונשארה לי זקפת הבוקר בגללך

חתולון*

New member
חן ../images/Emo24.gif

איך שהגעת לכאן ירד לי החום עכשיו לי ברור שהשרשור יתארך על בלי תום לרגע חששתי שאנחנו הולכים לאבדון וקיבלתי "חופה" מין פחד, חרדון עכשיו, כשבאת, נוכל להתחיל לא מעוניין במשהו מבחיל. נשרשר בשקט וגם בצעקות אולי יהיו לנו קצת הברקות. בינתיים זה "סתם" נשפך, חימום הקנה מקווה שהמנהלת תבוא, תראה ותקנה. חתולון

חתולוןןןןןןןן../images/Emo24.gif

שמחה שהצלחתי להוריד לך את החום נכון צדקת השירשור יתארך עד בלי תום וזה יהיה בתנאי שיגיעו לכאן כל חברותי <המברזניות> אז עכשיו פתאום שכחתי את המילים בראשי רק צלילים מתנגנים טוב אנוח רגע ארגע ואז אתחיל פה מסיבה ובינתיים אתה תשב תשתה בירה ואל תשכח אתה חייב לי טיפ...לירה

חתולון*

New member
יופי חן..... אני אוהב לשתות בירה

אני אוהב מאד לשתות בירה ואת אוהבת להיות שיכורה? איפה אוכל לחתום על המיתקן? שיזרים לי בירה ישירות לקנקן... אולי בימי שישי המיכל פנוי מקווה שזה לא יעשה לחיים עינוי אחזיר לך אותו ביום ראשון מלא כפליים אחזיר לך אותו עם מים מינרליים חתולון

חתולוןןןןןן

את המתקן הבאתי במיוחד בשבילך כי אני יודעת שכזה אין לך וציור קטנה לי לחשה שהיינקן זו הבירה הרצויה לחיים זה כלל לא מפריע כי הוא אינו שותה בירה ואם רק תערבב לו קולה ותפוזים הוא ישר מתמסטל ויעשה גזים <זה מה שהתחרז לי חחח> אבל הרעיון של המים מינרליים רעיון מעולה באמת כיפליים

חתולון*

New member
מתי סיפרתי לך שאני מעדיף....

הייניקן אכן אני מעדיף את הבירה הנ"ל בכייף וממנה שותה בימי שישי עד שמתעייף אם המיץ עושה לחיים גזים תני לו "קומפוט" של פגזים כמו של הגששים מהמערכון הידוע למה אני כבר צוחק? למה ומדוע? חתולון

חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

נזכרתי בכמה מערכונים של הגששים עכשיו בראש מהדהדים כמה צחוקים חבל"ז כמה היה טוב ונחמד אז

חתולון*

New member
היו ימים

וגם היום בעצם.... חבל שלא משמיעים יותר את המערכונים הצחוק מטמטם ומגיע ישר לתחתונים עכשיו שמתחילה מערכת הבחירות והיא אמורה לטפל בבעיות של הבריות עם העוני של למעלה ממליון איש כל ממשלה שתקום, תגיע "לשם" ותחריש חתולון

למעלה